EvetOvülasyonu test ile mi takip ettiniz
Normalde hep 14. 15. Gün yunurtlama görüyordum ama bu sefer erken oldu yinede dediğiniz gibi mi olur ?O zaman dün regl olmanız gerekiyordu adetiniz bir gün gecikmiş hamile olabilirsiniz
Ovülasyon testi varsa ondada deneyin bi oda gösteriyor eğer varsa çift çizgi merak ettik bi deneyin hememRoll marka kaset test gebelik testi kullanan ve yalancı pozitif gören oldu mu aranızda? Adetime 3-4 gün var ovulasyon üzerinden 15 gün geçti ve testim bu şekilde 1. Resim ilk 5 dakika içerisinde digeride kuruyunca tekrar bir bakayım dedim bu hale gelmiş ama bilemedim
Birazdan deneyeceğim sıvı alımını kestim inşallah çıkar yaOvülasyon testi varsa ondada deneyin bi oda gösteriyor eğer varsa çift çizgi merak ettik bi deneyin hemem
Kız çıkar çıkar çok heycan yaptım bende şuan ahhahaha inşallah olmuştur bu ay canım kaç aydır deniyorsunuz :)Birazdan deneyeceğim sıvı alımını kestim inşallah çıkar ya
Gebelik var gözüküyorRoll marka kaset test gebelik testi kullanan ve yalancı pozitif gören oldu mu aranızda? Adetime 3-4 gün var ovulasyon üzerinden 15 gün geçti ve testim bu şekilde 1. Resim ilk 5 dakika içerisinde digeride kuruyunca tekrar bir bakayım dedim bu hale gelmiş ama bilemedim
Bende çok merak ettimKız çıkar çıkar çok heycan yaptım bende şuan ahhahaha inşallah olmuştur bu ay canım kaç aydır deniyorsunuz :)
Ovülasyon ile öğrenen çk var dene bakalım hemen :)Bende çok merak ettim
Ben kullandım hiçte yalancı pozitif vermedi hatta onunla öğrendimRoll marka kaset test gebelik testi kullanan ve yalancı pozitif gören oldu mu aranızda? Adetime 3-4 gün var ovulasyon üzerinden 15 gün geçti ve testim bu şekilde 1. Resim ilk 5 dakika içerisinde digeride kuruyunca tekrar bir bakayım dedim bu hale gelmiş ama bilemedim
Yok canım ben arkadaşı merak ettimOvülasyon ile öğrenen çk var dene bakalım hemen :)
Aaa değerlendirmeleri aksatma bol şans canım benim :))Yok canım ben arkadaşı merak ettimbenim daha bugün yumurtlama günüm reglime 18 gün var
Çook teşekkür ederim balımAaa değerlendirmeleri aksatma bol şans canım benim :))
2.5 senedir evliyim bir kimyasal birde 24 haftalık erken doğumum oldu iki kaynım var doğum yapalı 18 ay oldu 8 ayı geçti korunmuyoruz tedavi vs gördüm şu anlık kendiniz deneyin herşey normal dediler eğer olmazsa Mayıs Haziran gibi tüp bebek dediler ama bilemedimKız çıkar çıkar çok heycan yaptım bende şuan ahhahaha inşallah olmuştur bu ay canım kaç aydır deniyorsunuz :)
Kız çıkar çıkar çok heycan yaptım bende şuan ahhahaha inşallah olmuştur bu ay canım kaç aydır deniyorsunuz :)
benim de reglime 5 gün var ovülasyon testim bu şekilde, inşallah güzel haberler alırız ikimizdeOvulasyon testim bu şekilde
Amiin insallah ben yinede ne olur ne olmaz diye değerlendirdimbenim de reglime 5 gün var ovülasyon testim bu şekilde, inşallah güzel haberler alırız ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?