O bu ay bana da oldu uçtu resmen açmadan hemde tabi bir heyecan kan vermeye gittim ama kanda negatif çıktı tabi bana oldu diye sizede olacak diye birşey yok elinizde test varsa sabah tekrarlayınKızlar gebelik testinde ilk dk pozitif gibi duruyor daha sonra ben içindeki çubuğu çıkardım yarım saat sonra çizgi ilk 5 dk dan daha da silik hale geldi ama yine silik var sizce normal mi havayla teması arttığı için mi öyle olur testte ilk 10 dk dan sonrasını dikkate almayın diyor ilk 10 dk daha belirgindi
Testi atar mısınızKızlar gebelik testinde ilk dk pozitif gibi duruyor daha sonra ben içindeki çubuğu çıkardım yarım saat sonra çizgi ilk 5 dk dan daha da silik hale geldi ama yine silik var sizce normal mi havayla teması arttığı için mi öyle olur testte ilk 10 dk dan sonrasını dikkate almayın diyor ilk 10 dk daha belirgindi
Testi atar mısınız
Hangi marka testO bu ay bana da oldu uçtu resmen açmadan hemde tabi bir heyecan kan vermeye gittim ama kanda negatif çıktı tabi bana oldu diye sizede olacak diye birşey yok elinizde test varsa sabah tekrarlayın
Testi atar mısınız
Testi atar mısınız
Biraz durunca silikleşiyor kuruyor canlılığını kaybediyor benim de öğrendiğim test öyle saklıyorum hala ilk günlere göre daha cansız eğer ilk attığınız resim ilk 5 dakika içinde olduysa öyle pozitif zaten o test. Ama gerçek pozitif yalancı pozitif ondan emin olamıyorum tabi kan vermeniz en iyisi olur. Bir de testiniz markası nedir?Eki Görüntüle 3581290 bu da silikleştikten sonraki hali
İlk attığım fotoğraf 1 dk içinde oldu awox markası daBiraz durunca silikleşiyor kuruyor canlılığını kaybediyor benim de öğrendiğim test öyle saklıyorum hala ilk günlere göre daha cansız eğer ilk attığınız resim ilk 5 dakika içinde olduysa öyle pozitif zaten o test. Ama gerçek pozitif yalancı pozitif ondan emin olamıyorum tabi kan vermeniz en iyisi olur. Bir de testiniz markası nedir?
O zaman yüksek ihtimal hamilesinizİlk attığım fotoğraf 1 dk içinde oldu awox markası da
Ay inşallah yarın sabah yine test yapıcam adetimin gecikmesini bekleyip kan vericemO zaman yüksek ihtimal hamilesiniz
İnanın hepimiz öyleyiz ben de 1 sene gebe kalamadım 1 senenin sonunda kaldım bu sefer de ilk haftalar ağrım oldu baya acaba kimyasal mı acaba dış gebelik mi hastaneye gidip durdum. Beta arttı düzenli keseyi gördük doktor ağrı normal dedi bu sefer acaba boş gebelik mi bebek gözükür mü düşüncesine daldım, bebeği gördük kalp atışını duyduk çok şükür şimdi de acaba kalbi falan durdu mu belirtilerim azaldı gibi hergün kendimi dinliyorum resmenAçıkvası insan sürekli bi tereddüt içinde bu dönemde hamile kalmaya çalışıyorsun acaba olacak mı oluyor acaba kimyasal mı olacak düşme tehlikesi olmasın vs vs o kadar çok şey dönüyor ki anlatamam psikoojim alt üst oldu hshjsjdjd
Kesinlikle öyle stres en büyük düşmanı zaten ama insanın da elinde olmuyor inanın herkese de bahsedemiyorsun bu platformda yazıyorum Allah'tan istediklerimi çok teşekkür ederim söyleidkleriniz içinİnanın hepimiz öyleyiz ben de 1 sene gebe kalamadım 1 senenin sonunda kaldım bu sefer de ilk haftalar ağrım oldu baya acaba kimyasal mı acaba dış gebelik mi hastaneye gidip durdum. Beta arttı düzenli keseyi gördük doktor ağrı normal dedi bu sefer acaba boş gebelik mi bebek gözükür mü düşüncesine daldım, bebeği gördük kalp atışını duyduk çok şükür şimdi de acaba kalbi falan durdu mu belirtilerim azaldı gibi hergün kendimi dinliyorum resmenhamile değil de hasta gibi oluyoruz biz sanırım fazla kafaya takıyoruz ya biraz akışına bırakmak lazım
Evet sizi çok iyi anlıyorum ben de öyleyim inşallah Allah hepimizi sağlıklı şekilde çocuğuna kavuşturur dualarım sizinleKesinlikle öyle stres en büyük düşmanı zaten ama insanın da elinde olmuyor inanın herkese de bahsedemiyorsun bu platformda yazıyorum Allah'tan istediklerimi çok teşekkür ederim söyleidkleriniz için
Amin amin inşallah canımEvet sizi çok iyi anlıyorum ben de öyleyim inşallah Allah hepimizi sağlıklı şekilde çocuğuna kavuşturur dualarım sizinle
Canm bnce var gibi awox da güvenilir bir marka.Şimdi bi test daha yaktım aşırı silik bi çizgi görüyorum ama bunun sebebi gece çok fazla idraraıktım idrarımım rengi de çok açıktı o yüzden olabilir mi Eki Görüntüle 3581302
Çizgi görünüyor da dediğim gibi idrarım çok açık renkliydi bir de çok idrara çıktım gece sabah idrarının bi etkisi olur diye düşünüyordum çok idrara girince öyle olmadı sanırım adetime 4 gün var sizce napayım bir daja test alayım mıCanm bnce var gibi awox da güvenilir bir marka.
Bence de kesin var Awox yapıyorum aylardır hiç çizgi görmedim direkt bembeyaz çıkarıyor olmayıncaŞimdi bi test daha yaktım aşırı silik bi çizgi görüyorum ama bunun sebebi gece çok fazla idraraıktım idrarımım rengi de çok açıktı o yüzden olabilir mi Eki Görüntüle 3581302
4 gün sonra bat gözüküyor takvime göre silik olması sizce bu yüzden miBence de kesin var Awox yapıyorum aylardır hiç çizgi görmedim direkt bembeyaz çıkarıyor olmayıncabat tarihiniz ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?