- 29 Ağustos 2023
- 22
- 5
- 6
- 34
- Konu Sahibi senanur 1345
-
Testin markası ne acaba. Pozitif duruyor bence hemen sağlık ocağında kan verin var mı yok mu diye testlerle strese girmeyinSelam kızlar ben bu ay Klomen ve Ovitrelle kullandım . Adetım bugün ıkı gün gecıktı. Dün ve önceki gün test yaptım negatif çıktı. Bu sabah yaptım ikinci belirgin biraz ayni idrarden tekrar yaptım bayağı silik çıktı sizce hamile miyim
Day’s doctorTestin markası ne acaba. Pozitif duruyor bence hemen sağlık ocağında kan verin var mı yok mu diye testlerle strese girmeyin
Benimde Days doctor pozitif ama araştırdığıma göre çok yalancı pozitif veriyormuşDay’s doctor
Dün ve önceki gün nehatifti. 2 gün gecıyor adetım ınsallah hamileyimdirBenimde Days doctor pozitif ama araştırdığıma göre çok yalancı pozitif veriyormuşinşallah hamileyizdir
İnşallah ne zaman gitmeyi düşünüyorsun kan vermeyeDün ve önceki gün nehatifti. 2 gün gecıyor adetım ınsallah hamileyimdir
Bugün gideceğim siz ne zamanİnşallah ne zaman gitmeyi düşünüyorsun kan vermeye
İnşallah ne zaman gitmeyi düşünüyorsunDün ve önceki gün nehatifti. 2 gün gecıyor adetım ınsallah hamileyimdir
benim çok karışık ya şuan lekelenmem var anlamadım daha doğrusu bi kaç gün önce geldi kesildi yine bi peçeteye sildikçe geliyor .Pcosumda var yani biraz korkuyorum adet falan olursam biraz daha bekleyeceğim ama sizin daha net gibi benimkine göre bence kan verin inşallah vardırBugün gideceğim siz ne zaman
Insallah ıkımız de hamileyızdir. Ama testin markası ile ilgili yorumlar üzdü beniİnşallah ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
benim çok karışık ya şuan lekelenmem var anlamadım daha doğrusu bi kaç gün önce geldi kesildi yine bi peçeteye sildikçe geliyor .Pcosumda var yani biraz korkuyorum adet falan olursam biraz daha bekleyeceğim ama sizin daha net gibi benimkine göre bence kan verin inşallah vardır
Sizinde var ikinci çizgi umarım hamilesinizdir
Beni de o yüzden üzülmek istemiyorum biraz daha bekleyim dedim bu sefer ben üzülüyorum eşim daha çok üzülüyorInsallah ıkımız de hamileyızdir. Ama testin markası ile ilgili yorumlar üzdü beni
Umarım güzel sonuçlar alırızBeni de o yüzden üzülmek istemiyorum biraz daha bekleyim dedim bu sefer ben üzülüyorum eşim daha çok üzülüyor
Amin canım bi gelişme olursa yine döneriz buradanUmarım güzel sonuçlar alırız
Acilde bakıyorlar mı betaAmin canım bi gelişme olursa yine döneriz buradan
Bazı yerler bakıyorAcilde bakıyorlar mı beta
Başka marka test yaptım negatif çıktı. Demek ki o marka yanlış sonuç verıyormusBazı yerler bakıyor
Bende ondan korktum şikayetvar Trendyol her yerde Day’s doctor yalancı pozitif veriyor yazılmışBaşka marka test yaptım negatif çıktı. Demek ki o marka yanlış sonuç verıyormus
Aynen maalesef hayal kırıklığıBende ondan korktum şikayetvar Trendyol her yerde Day’s doctor yalancı pozitif veriyor yazılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?