D deenizzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2008 11 0 86 Ankara 29 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi deenizzz #1 merhaba arkadaşlar. eczaneden alınan gebelik testleri ne kadar zamana kadar doğru sonuç veriyor ?
M minkm Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2013 498 50 18 Bursa 29 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi deenizzz #2 deenizzz .!.: merhaba arkadaşlar. eczaneden alınan gebelik testleri ne kadar zamana kadar doğru sonuç veriyor ? Genişletmek için tıkla... cnm bes dk dan sonra gecersız zaten yazar kullanma kılavuzunda
deenizzz .!.: merhaba arkadaşlar. eczaneden alınan gebelik testleri ne kadar zamana kadar doğru sonuç veriyor ? Genişletmek için tıkla... cnm bes dk dan sonra gecersız zaten yazar kullanma kılavuzunda
A askhicbitmez annesinin kuzusu geliyooo Kayıtlı Üye 3 Mart 2010 1.245 21 118 Antalya 29 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi deenizzz #3 20dk dan sonraki sonuçlar geçersizdir ben yarım saat beklemiştim yarım saat sonra silik çizgiyi gördüm nitekim hamileyim
20dk dan sonraki sonuçlar geçersizdir ben yarım saat beklemiştim yarım saat sonra silik çizgiyi gördüm nitekim hamileyim
D deenizzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2008 11 0 86 Ankara 29 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi deenizzz #4 cevaplar için teşekkürler canlarım ama ben gün olarak soruyorum yani kaç gün gecikmiş adet üzerine gebelik testi doğru sonucu verir. annem 10 gün geçmişse idrar testi kan testi falan dedi de bana onu merak ettim :)
cevaplar için teşekkürler canlarım ama ben gün olarak soruyorum yani kaç gün gecikmiş adet üzerine gebelik testi doğru sonucu verir. annem 10 gün geçmişse idrar testi kan testi falan dedi de bana onu merak ettim :)
E esradincel Guru Kayıtlı Üye 4 Ocak 2009 4.215 21 358 29 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi deenizzz #5 Ben battan bir gun once yaptim cook silik cikti..hcg degerine bagli..