Gebelik testi

tebrikler..:)bence de yanilma payi cok cok az bir ihtimal.hayirli olsun.benim yaptigim testte bu kadar bile belli degildi sizin baya baya belli ve hamilesiniz:)sizin adet gununuz bugun muydu:)

tebrik ederim
yanılma payı pozitifte kesinlikle yoktur

sadece çok nadiren
test hamile olsanızda pozitif değer vermez

ama hamile değilken pozitif olması mümkün değil

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Adet günüm bugündü en geç yarın. İki gündür başımda çok ağrıyor şuanda bile. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlaarrrr selam. 11 haziranda adet olmam gerekiyordu olmadım 10 haziran gecesi tuvalette peçeteyle silince 1 damla pembe kan geldi adet oluyorum sandım ama bugüne kadar gelen giden yok hiç. Ben de bu sabah ilk idrarla certain marka testi yaptım pozitif çıktı. Ama bu marka çok yanıltıyormuş die okumuştum güvenemedim koştum gittim kan verdim ama sonucu yarın alıcam. Tabi kim bekleyenilir yarına kadar:) bende eve dönerken daha kesin sonuç veren pahalı testten alıp şimdi tekrar idrar testi yaptım onda da pozitif çıktı hatta ikiside hemen kırmızı oldu testlerin. Yanılma payı çok düşüktür iki test birden pozitifken diye düşünüyorum hala inanamıyorum ama sanırım bebiş geliyoooo siz ne düşünüyorsunuz? Resimleri ekliyorum. Eki Görüntüle 1155909

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilesin tatlim gozunaydin yanılma yok yani:)

Tebrikler arkadaşlar ikiniz de hamilesiniz :)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

9 haziran regl günümdü dayanamadım 6 haziranda yaptım negatifti. adet 1 gün geçince yani 10 haziranda erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. akşam gidip kan verdim emin olmak için 234 çıktı değerim. yani demem o ki bence dha erken her an herşey olabilir canım.
birkaç gün geçmesini beklemeni tavsiye ederim. ayrıca 20 dk bekletin en fazla diyolar ama pozitif ise zaten 45 sn içerisinde falan belli oluyo. o sebeple çok bekleyeni ciddiye almayın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…