- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Mrblar.BDV forumundan daha hizli cevap alirim diye buraya aciyorum konuyu.benim adetime 2gun var.bu ay icin suphem var.dayanamayip 1saat once kadar test yaptim negatifti.az once cope bisey atacagimda gordum 2.cizgi hafif gorunuyor cok heyecanlandim.simdi gidip tekrar test mi alsam ne yapsam bilemedim.gecen hafta da test yapmistim ama kesin negatifti.boyle bisey olmamisti
1aydir 2test yaptim iste dayanamadim.sanirim 2gun bekleyemicem2 gün daha sabredip tekrar test yapsanız daha sağlıklı olur
Mrblar.BDV forumundan daha hizli cevap alirim diye buraya aciyorum konuyu.benim adetime 2gun var.bu ay icin suphem var.dayanamayip 1saat once kadar test yaptim negatifti.az once cope bisey atacagimda gordum 2.cizgi hafif gorunuyor cok heyecanlandim.simdi gidip tekrar test mi alsam ne yapsam bilemedim.gecen hafta da test yapmistim ama kesin negatifti.boyle bisey olmamisti
tebrik ederim bencede hamilesiniz.
benim ablamda da aynı böyle oldu.adeti gecikince test yaptık bir çizgi koyu kırmızı oldu ama diğer çizgi hafif pembemsi tonlarında.doktorlara sorduk hamile dediler.o çizgi niye öyle oluyor diye sorduğumuzda "gebeliğin daha yeni oluşundan kaynaklan bir durum"dediler.yani taze hamile kalanlarda böyle oluyormuş.
hayirlisi insallah:)ama beni tedirgin eden adetime daha 2gun olmasi ve sonraki yaptigim testin negatif cikmasi.birkac gun bekleyip kan testi daha saglikli olacak..da beklemek ve belirsizlikten dusunmeden edemiyorum strese girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?