Canim yukledim ama cikmadi, acaba cepten giriyorum diye mi?
yok belki boyutu büyüktür
Nereye basmam gerekiyor yuklemek icin?
Tebrik ederim canım hamilesin allah kucağına almayı nasip etsin:))))Kesin bilgi için hastanede kan testinde baktırabilirsin:))
Cnm benim testte daha silik ti ama adetime 4 gün kala yapmistim ben Tebrikler hamilesinBoyle birsey yasayan baska arkadaslar varmi acaba burda?
canım hiç de silik değil bu maaşallah :) gözünaydın, doğrulamak için bir tane daha yap istersenResim bu
canım hiç de silik değil bu maaşallah :) gözünaydın, doğrulamak için bir tane daha yap istersen
Cnm benim testte daha silik ti ama adetime 4 gün kala yapmistim ben Tebrikler hamilesin
olabilir canım. ben peşpeşe hemen hemen 1 saat arayla yapmıştım onda bile biri silik biri daha net çıkmıştıDemin bitane yaptim canim o daha acik renk cikti cizgi, aksam yaptim diye olabilirmi acaba??
olabilir canım. ben peşpeşe hemen hemen 1 saat arayla yapmıştım onda bile biri silik biri daha net çıkmıştı
canım bu testler hcg değeri düşük olduğunda olanı yok diye gösterebilir ama olmayan birşeyi var diye göstermezler çok çok nadir olur herhalde. silik de olsa çizgi çıktıysa vardır birşeylerCanim Silikte olsa cizgi cizgidir aslinda dimi? Yoksa benmi yanlis dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?