seninde hayırlı olsun canım rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin inş.kızlar bende güzel haberi aldım :)))
Tebrikler :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de dün yine dayanamayıp test yaptım ikinci kısımda pembe lekeler çıktı. Test mi bozuk acaba dedim başka marka ile denedim o da aynı... Bikaç gün bekleyip kan testi yaptırcam.
kızlar bende güzel haberi aldım :)))
Hayırlı olsun :) Ne güzel... güne iki güzel haberle başladık :) Tebrik ediyorum...kızlar bende güzel haberi aldım :)))
Değeriniz kaç çıktı yazabilir misiniz? Bide adetiniz kaç gün geçmişti? Ben çok mu erken yaptırdım acaba?teşekkürler kızlar çok sağolun ben halen şaşakınlık içersindeyim güzel ama tuhaf bi duygu :) . Melek K evet canım hemen hemen aynı günlerde meleklerimize kavuşmuş olacacığız.
Anladım... Ben sanırım biraz erken davrandım... Merakla bekliyorum... Çok güzel bi duygu olsa gerek sizin adınıza çok sevindim :)benim 336.05 çıktı. reglim 5 gün geçmişti canım
bende 28inde oldum hiç beklemiyodum malesefarkadaşlar çok üzgünüm gece adet oldum
Böyle olacağını düşünmemiştim... Sanki hiç olmayacak gibi geliyor. İlk denememizdi bu ay... Çok mu karamsarım acaba?bende 28inde oldum hiç beklemiyodum malesef
tamamen aynı durumdayız bu ay bizde ilk defa denedik yani ben doğum kontrol hapını birakalı bir buçuk ay falan oluyo bi aydır kafamda hep bebekle ilgili şeyler bebişle yatıp bebişle kalkıyorum sanki ilk denememizde olacakmış gibi hissediyodum ama sonuç hüsran işte dediğin gibi şimdi de hiç olmayacakmış gibi hissediyorumBöyle olacağını düşünmemiştim... Sanki hiç olmayacak gibi geliyor. İlk denememizdi bu ay... Çok mu karamsarım acaba?Siz ne zamandır istiyorsunuz bebek?
tamamen aynı durumdayız bu ay bizde ilk defa denedik yani ben doğum kontrol hapını birakalı bir buçuk ay falan oluyo bi aydır kafamda hep bebekle ilgili şeyler bebişle yatıp bebişle kalkıyorum sanki ilk denememizde olacakmış gibi hissediyodum ama sonuç hüsran işte dediğin gibi şimdi de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum
çok sevinirim canım :)Hayırlısıyla inşallah biz de birbirimize güzel haberler veririz burdan... Birbirimize destek olarak, paylaşımlarda bulunarak güç almaya ne dersin?
çok sevinirim canım :)
inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız bu ay ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum
belki de doğum kontrol hapını yeni bıraktığım için vücut onun etkisindedir bilemiyorum kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?