Gebelik Testi

Tesekkur ederimm canimm :) Az daha sabredip kan testi yaptirman cok dogru. Insallah hersey istedigin gibi olur.

kızlar size bi tavsiyeeee

ben kızıma hamileyken hemen hemen her hafta ananas yiyordum çünkü c vitamini en yüksek meyve olduğu için 7 aylıktan sonra hızlı kilo alımı başladığı için kızımın gelişimi herşeyii maşallah çok güzel ilerlemişti ki bana şeker yüklemesi dahi yapılmadı herşeyimde gayet iyi gidiyordu çünkü aklınızda bulunsun 7 aylıkken ananas yeme başlayın bebek gelişimi için çok güzel bi vitamin deposu

teşekkürler kızlar çok sağolun ben halen şaşakınlık içersindeyim güzel ama tuhaf bi duygu :) . Melek K evet canım hemen hemen aynı günlerde meleklerimize kavuşmuş olacacığız.

teşekkürler kızlar çok sağolun ben halen şaşakınlık içersindeyim güzel ama tuhaf bi duygu :) . Melek K evet canım hemen hemen aynı günlerde meleklerimize kavuşmuş olacacığız.
Değeriniz kaç çıktı yazabilir misiniz? Bide adetiniz kaç gün geçmişti? Ben çok mu erken yaptırdım acaba?

kızlar adetime 3 gün var sabah testi yaptım çok silik pembe çıktı. durum nedir

Eklentiler

• 2014-12-30 12.27.10.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 138
economist82 canım resimde ikinci çizgi hiç belli olmuyor, zor olsada bir kaç gün daha bekle istersen regline 3 gün varmış. Allah gönlünden geçeni versin

Böyle olacağını düşünmemiştim... Sanki hiç olmayacak gibi geliyor. İlk denememizdi bu ay... Çok mu karamsarım acaba? Siz ne zamandır istiyorsunuz bebek?
tamamen aynı durumdayız bu ay bizde ilk defa denedik yani ben doğum kontrol hapını birakalı bir buçuk ay falan oluyo bi aydır kafamda hep bebekle ilgili şeyler bebişle yatıp bebişle kalkıyorum sanki ilk denememizde olacakmış gibi hissediyodum ama sonuç hüsran işte dediğin gibi şimdi de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum

Hayırlısıyla inşallah biz de birbirimize güzel haberler veririz burdan... Birbirimize destek olarak, paylaşımlarda bulunarak güç almaya ne dersin?

Hayırlısıyla inşallah biz de birbirimize güzel haberler veririz burdan... Birbirimize destek olarak, paylaşımlarda bulunarak güç almaya ne dersin?
çok sevinirim canım :)
inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız bu ay ovulasyon testi mi alsam diye düşünüyorum
belki de doğum kontrol hapını yeni bıraktığım için vücut onun etkisindedir bilemiyorum kafam karışık

doğum kontrol hapını bırakalı bir yıl oldu benim. Sonra biraz sıkıntılarım oldu ufak bi operasyon geçirdim. Yeni yeni düzeldim ve başladık denemelere... İlk ayda olacak gibi hissettim ama biz çabuk karamsarlığa kapıldık bence canım ya kaç yıl bekleyen arkadaşlar var onlara haksızlık etmeyelim. Bence sakin olmalıyız. Bol bol dua etmeliyiz. Ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum. Ben telefonuma bi uygulama indirdim. Takvim olarak adet günlerini girince yumurtlama zamanını belirliyor. Onu kullanıyorum şimdilik. Doğum kontrol hapından sonra zaman gerekir diyenler oluyor ama benim yengem bıraktığı ay hamile kalmıştı. Bence bunlara kafamızı yormuyoruz tamam mı? :) Ve gülümseyerek yeni bir aya merhaba diyoruz, pozitif düşünerek stres yapmadan... Allah her şeyi en uygun zamanda nasip eder diyelim tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…