Gebelik Testi

canım regline daha bir hafta varmış az biraz daha sabret çünkü insan umutlanınca ve sonra olmayınca çok üzülüyor geçen ay bende aynı şeyi yaşadım reglime kadar 3 tane test yaptım psikilojik olarak reglimide 4 gün geçirmiştim dedim kesin hamileyim hastaneye gittim sonuç negatif çıkmıştı. bu ay hiç düşünmedim aklıma dahi getirmedim ne zaman olursa buyursun gelsin dedim bugun 5. gün ve halen belirti olmadığı için ilk defa bu sabah yaptım bakalım kısmet. Sende az daha sabret düşünmemeye çalış varsa da kısmetse hayırlısıysa buyursun gelsin de :)

Öncelikle teşekkür ederim yorumun için. :) Biliyorum evet kaptırmamak lazım kendimizi. Zaten yeni düşünmeye başladık. Çok denemedik bebek olsun diye daha önce. Ama insan olmasını istediği anda olsun istiyormuş yaşayarak gördüm bunu. Mantığım düşünme diyor ama duygularıma yenik düşüyorum sanırım :) Hayırlısı olsun diyelim... İnşallah senin ve diğer bebek isteyen arkadaşların gönlünce olur her şey...

rica ederim :) artık beklicez ve görücez hepimiz için hayırlısı diyelim.

Merhaba canim, bence az daha sık disini ve adetin gectikten sonra yap testi. Yoksa bos yere sevinirsen cok kotu olur senin icin. Insallah ozaman testin olumlu cikar.

Canim aksam birdaha yap emin olmak icin. Inan bende kac tane yaptim

Kizlaaaar, nekadar zormus bu isler ya Bu sabah yine test yaptim ve boyle cikti (resimdeki gibi) doktoru aradim ve hamilesindir dedi. Ne dusunecegimi ne yapacagimi sasirdim offffff. Doktor beni bugun geri arayacakmis beklemek cok zor.

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 206
Kizlaaaar, nekadar zormus bu isler ya Bu sabah yine test yaptim ve boyle cikti (resimdeki gibi) doktoru aradim ve hamilesindir dedi. Ne dusunecegimi ne yapacagimi sasirdim offffff. Doktor beni bugun geri arayacakmis beklemek cok zor.

canım hamilesin işte inşallah idrarda da çıkar ama bu testlerde genelde %90 doğru çıkıyor

canım hamilesin işte inşallah idrarda da çıkar ama bu testlerde genelde %90 doğru çıkıyor

Canim ilk oldugu icin cok tedirgindim, bide bi silik cikti bi daha net cikti. Suan ne hissedecegimi ne dusunecegimi sasirdim. Cooook mutluyuumm Yinede kimseye daha birsey soylemedim dort gozle doktorun telefonunu bekliyorum

benimde ilk gebeliğim ve bugün bi kızımız olacağını öğrendik aslında ben ortada bişey yokken hep tedirgin oluyorum çok evhamlıyım acaba bebeğime bişey mi oldu diye bugünde kahverengi lekelenme olunca doktora gittim çok şükür iyiymiş kesin olarak KIZ dedi nasıl mutluyum anlatamam inş sende güzel haberler alırsın:)

cook sevindim canim. Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallahhhh!! Tedirgin olmak cok normal bence bende oyleyim. Insan cok istiyor cunki bi yavrusu olmasini, hamile kalincada ona bi zarar gelmesin diye elinden geleni yapar. Bu guzel gunlerin tadini cikart canimm

Amin canım inşallah sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın....:)

kızlar dayanamadım ikinciyide yaptım yine ikinci çizgi tam belirgin olmamakla beraber kendini belli etti şimdi izin aldım patrondan gidip kan testi vericem hadi hayırlısı

Veeee guzel haberi aldimm. Hamileyimmm inanamiyoruuuumm
Tebrikler :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de dün yine dayanamayıp test yaptım ikinci kısımda pembe lekeler çıktı. Test mi bozuk acaba dedim başka marka ile denedim o da aynı... Bikaç gün bekleyip kan testi yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…