- 10 Eylül 2014
- 67
- 56
- 23
Merhaba arkadaşlar, dün gebelik testi yaptım. biri dik biri silik ve yatay çizgi çıktı. Adetime bir hafta var. Kullandığım testi daha önce de kullanmıştım. Hiç böyle olmamıştı. Testin adı Oncomed. Bu şekilde tecrübesi olan var mı acaba? Ayrıca bu ay biraz şüpheliyim. Çok da kaptırmak istemiyorum ama belim bacaklarım karnım ağrımaya başladı. Değişik bi his içindeyim. Çok da merak ediyorum açıkçası. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Öncelikle teşekkür ederim yorumun için. :) Biliyorum evet kaptırmamak lazım kendimizi. Zaten yeni düşünmeye başladık. Çok denemedik bebek olsun diye daha önce. Ama insan olmasını istediği anda olsun istiyormuş yaşayarak gördüm bunu. Mantığım düşünme diyor ama duygularıma yenik düşüyorum sanırım :) Hayırlısı olsun diyelim... İnşallah senin ve diğer bebek isteyen arkadaşların gönlünce olur her şey...canım regline daha bir hafta varmış az biraz daha sabret çünkü insan umutlanınca ve sonra olmayınca çok üzülüyor geçen ay bende aynı şeyi yaşadım reglime kadar 3 tane test yaptım psikilojik olarak reglimide 4 gün geçirmiştim dedim kesin hamileyim hastaneye gittim sonuç negatif çıkmıştı. bu ay hiç düşünmedim aklıma dahi getirmedim ne zaman olursa buyursun gelsin dedim bugun 5. gün ve halen belirti olmadığı için ilk defa bu sabah yaptım bakalım kısmet. Sende az daha sabret düşünmemeye çalış varsa da kısmetse hayırlısıysa buyursun gelsin de :)
Öncelikle teşekkür ederim yorumun için. :) Biliyorum evet kaptırmamak lazım kendimizi. Zaten yeni düşünmeye başladık. Çok denemedik bebek olsun diye daha önce. Ama insan olmasını istediği anda olsun istiyormuş yaşayarak gördüm bunu. Mantığım düşünme diyor ama duygularıma yenik düşüyorum sanırım :) Hayırlısı olsun diyelim... İnşallah senin ve diğer bebek isteyen arkadaşların gönlünce olur her şey...
Merhaba arkadaşlar, dün gebelik testi yaptım. biri dik biri silik ve yatay çizgi çıktı. Adetime bir hafta var. Kullandığım testi daha önce de kullanmıştım. Hiç böyle olmamıştı. Testin adı Oncomed. Bu şekilde tecrübesi olan var mı acaba? Ayrıca bu ay biraz şüpheliyim. Çok da kaptırmak istemiyorum ama belim bacaklarım karnım ağrımaya başladı. Değişik bi his içindeyim. Çok da merak ediyorum açıkçası. Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
kızlar merhaba bende bu sabah işe gelmeden önce yaptım test. testin adı al bi gebelik testi Melek K. nın yayınlamış olduğu fotoğraftaki gibi çizgilerin biri net diğeri silik gibi ama uzaktanda baksam görülür şekilde reglim de 4 gün geçti. Sizce bende de olma ihitmali varmıdır??? Sanırım akşama kadar çatlicam :))
Kizlaaaar, nekadar zormus bu isler yaBu sabah yine test yaptim ve boyle cikti (resimdeki gibi) doktoru aradim ve hamilesindir dedi. Ne dusunecegimi ne yapacagimi sasirdim offffff. Doktor beni bugun geri arayacakmis beklemek cok zor.
canım hamilesin işte inşallah idrarda da çıkar ama bu testlerde genelde %90 doğru çıkıyor
benimde ilk gebeliğim ve bugün bi kızımız olacağını öğrendik aslında ben ortada bişey yokken hep tedirgin oluyorum çok evhamlıyım acaba bebeğime bişey mi oldu diye bugünde kahverengi lekelenme olunca doktora gittim çok şükür iyiymiş kesin olarak KIZ dedi nasıl mutluyum anlatamam inş sende güzel haberler alırsın:)
Amin canım inşallah sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın....:)
kızlar dayanamadım ikinciyide yaptım yine ikinci çizgi tam belirgin olmamakla beraber kendini belli etti şimdi izin aldım patrondan gidip kan testi vericem hadi hayırlısı
tebrikler rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip ederVeeee guzel haberi aldimm. Hamileyimmm inanamiyoruuuumm
tebrikler rabbim hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder
Tebrikler :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de dün yine dayanamayıp test yaptım ikinci kısımda pembe lekeler çıktı. Test mi bozuk acaba dedim başka marka ile denedim o da aynı... Bikaç gün bekleyip kan testi yaptırcam.Veeee guzel haberi aldimm. Hamileyimmm inanamiyoruuuumm
Sonuç ne çıktı acaba merak ettim...kızlar dayanamadım ikinciyide yaptım yine ikinci çizgi tam belirgin olmamakla beraber kendini belli etti şimdi izin aldım patrondan gidip kan testi vericem hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?