- 13 Ocak 2015
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi uykuuperisii
-
Iki gun once bi tane yapmistim ilk 5 dk tek cizgiysi aradan bi kac saat gectikten sonra baktigimda ikinci cizgi belirmisti. Bi tame de bugun yaptim ikinci cizgi 2 3 dk icinde belirdi.iki tane al yap bu zamana kadar yanlis sonuc veren duymadim
Hayir iki cizgi ilkinde ikinci cizgi bi kac saat sonra belirmisti bugun yaptigimda 2 3 dk icinde belirdi ikinci cizgisilik de olsa ikinci çizgi varsa hamilesindir, ama tek çizgiyse ya çok erken yapmışsındır ya da sahiden hamile değilsindir. tek çizgiyse büyük ihtimal hamile değilsindir
Hayir iki cizgi ilkinde ikinci cizgi bi kac saat sonra belirmisti bugun yaptigimda 2 3 dk icinde belirdi ikinci cizgi
HIMMM DEMEKKİ ZAMAN İLERLEDİKÇE BELİRGİNLEŞİYOR, HAMİLE OLABİLİRSİNHayir iki cizgi ilkinde ikinci cizgi bi kac saat sonra belirmisti bugun yaptigimda 2 3 dk icinde belirdi ikinci cizgi
Kizlar bu evde yaptigimiz gebelik testlerinin dogruluk orani kac? Bilgisi olan var mi? [/QUOT
Hamilesin cnm tebriklerrikler
Tsekkurler. Yarin da kan testi vericem kesin sonucu ogreneyim bakalim bi. Istiyorum evet ikinci bebegim olcal oglum 3 yasindaöyleyse gebesin canım, zaten bir süre beklemek gerekli...
gözün aydın tebrikler
istiyorsun öyle değil mi?
Evet yarin yaptircam bakalim hayirlisiEn doğru kesin sonuç kan tahlili bebek çok küçük olsa bile net sonuç alabilirsin
Cnm kan yaptirdinmi spnucc neeEvet yarin yaptircam bakalim hayirlisi
Yaptirdim canim pozitif :)Cnm kan yaptirdinmi spnucc nee
TesekkurlerHayirlı olsun
Tebrikler cnmmm ck sevndmYaptirdim canim pozitif :)
Cok tesekkurler canmTebrikler cnmmm ck sevndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?