- 28 Ekim 2011
- 1.844
- 345
- 333
- Konu Sahibi uykuuperisii
-
Bnimde oglum var uc yasinda olacakiki ay sonra bnde dogum yqpqcqgim nasip olursa aralrinda uc yas olacakCok tesekkurler canm
Hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasip etsin. Uzun saglikli omurler.versin. benim de oglum 3 yasinda eylul gibi de dogumum olcak allah in izniyle. Cinsiyeti ne senin bebegin?Bnimde oglum var uc yasinda olacakiki ay sonra bnde dogum yqpqcqgim nasip olursa aralrinda uc yas olacak
Amin cnm senin bebislerinede insallh kuzum kizim olacak nasipse cnmHayirlisiyla Allah kucagina almayi nasip etsin. Uzun saglikli omurler.versin. benim de oglum 3 yasinda eylul gibi de dogumum olcak allah in izniyle. Cinsiyeti ne senin bebegin?
Amin canm saol. Isim dusundunuz mu pekiAmin cnm senin bebislerinede insallh kuzum kizim olacak nasipse cnm
tuana yada aybuke ama tam karar vermedm arastirmadayimAmin canm saol. Isim dusundunuz mu peki
Hmm ikisi de guzeltuana yada aybuke ama tam karar vermedm arastirmadayim
Bnde adetim gecikmeden adetime bir iki gun kala ogrendim belli belirsiz vardi cizgi ins hamilesindir yarin tekrarlar cnm haberlerni beklioruz ikinci cizgi azda olsa belliyse vardirarkadaslar adetim baya gecti 1 hafta zaten pkoluyum normaldede gecikir hapla olurum uc gun once micratec test yaptim sadecd benim fark ettigim cizgi vardi sabah bir daha yaptim o da cok belirsizdi hatta psikolojikmen goruyrm galiba dedim ama idrarim afedersiniz eksi kokuyo ve koyu bugun aksam esim uc tane test yine almis abartmis bir tane demistim bebe time olani yaptim yok gibi zatrn o test cok dandik renk dagilmasi oluyo hep diger ikisi farkli marka sabah yapim diyorum 4 yillik evliyim gecen nisan igneyle hamile kaldim dustu 5 haftalikken yarinda doktora gitcm bura doguda bir ilk dogru duzgin tedavi olamiyorum sizce bir umut hamile olabilirmiyim
Benim de adetime 3 gun kala test yapmistim ve bi kac saat sonra belirmisti ikinci cizgi cok silikti ama. Azaa nin da dedigi gibi eger silik cizgi varsa buyuk ihtimal gebelik vardir. Test i atmadiysan fotografini yukle bi bakalim istersenarkadaslar adetim baya gecti 1 hafta zaten pkoluyum normaldede gecikir hapla olurum uc gun once micratec test yaptim sadecd benim fark ettigim cizgi vardi sabah bir daha yaptim o da cok belirsizdi hatta psikolojikmen goruyrm galiba dedim ama idrarim afedersiniz eksi kokuyo ve koyu bugun aksam esim uc tane test yine almis abartmis bir tane demistim bebe time olani yaptim yok gibi zatrn o test cok dandik renk dagilmasi oluyo hep diger ikisi farkli marka sabah yapim diyorum 4 yillik evliyim gecen nisan igneyle hamile kaldim dustu 5 haftalikken yarinda doktora gitcm bura doguda bir ilk dogru duzgin tedavi olamiyorum sizce bir umut hamile olabilirmiyim
Var olan bir gebeligi yok gibi gosterebilir ama olmayan bir gebeligi var gibi gostermesi imkansi cunki o ikinci cizgi sadece gebelik hormonuyla calisiyorKizlar bu evde yaptigimiz gebelik testlerinin dogruluk orani kac? Bilgisi olan var mi?
Benim de yaptigim ilk gebelik testi bu sekildeydi ve sonuc pozitifti kan testiyle dogruladim tabi. Insallah seninledir melegin..Slm hanımlar dun yaptığım testim bu sabah boyleydi adetim 2 gun gecikti inşallah meleğim benimledir.resme bakarmisiniz testi böyle olup hamis olanlar varmi. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Malesef adet oldumBenim de yaptigim ilk gebelik testi bu sekildeydi ve sonuc pozitifti kan testiyle dogruladim tabi. Insallah seninledir melegin..
Insallah canim. Isteyen herkese tattirsin Allahim bu essiz duyguyu..Malesef adet oldumAma normalde cogu zaman ikinci cizginin yerinde hic bisey olmuyo boyle olunca insan ister istemez umitleniyo iste RABBIM hayirlisiyla tum isteyenlere ozellikle olmayip ta isteyenle ve bana da nasip etsin insallah o guzel anneligi
Hamilesin inşallah :) sonuçları yaz burya belirtin vaarmıArkadaşlar bi bakabilir misiniz sonucuma?
Predictor early Alıp Yaptım, sonuç bu. Ikna olamadım gittim bide kan verdim, sonucunu bekliyorum ama yerimde duramıyorum suan. Son adet tarihim 24 Mart. 30 martta da hsg cektirmistim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?