gebelik testi

Bnimde oglum var uc yasinda olacakiki ay sonra bnde dogum yqpqcqgim nasip olursa aralrinda uc yas olacak
Hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasip etsin. Uzun saglikli omurler.versin. benim de oglum 3 yasinda eylul gibi de dogumum olcak allah in izniyle. Cinsiyeti ne senin bebegin?

Hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasip etsin. Uzun saglikli omurler.versin. benim de oglum 3 yasinda eylul gibi de dogumum olcak allah in izniyle. Cinsiyeti ne senin bebegin?
Amin cnm senin bebislerinede insallh kuzum kizim olacak nasipse cnm

arkadaslar adetim baya gecti 1 hafta zaten pkoluyum normaldede gecikir hapla olurum uc gun once micratec test yaptim sadecd benim fark ettigim cizgi vardi sabah bir daha yaptim o da cok belirsizdi hatta psikolojikmen goruyrm galiba dedim ama idrarim afedersiniz eksi kokuyo ve koyu bugun aksam esim uc tane test yine almis abartmis bir tane demistim bebe time olani yaptim yok gibi zatrn o test cok dandik renk dagilmasi oluyo hep diger ikisi farkli marka sabah yapim diyorum 4 yillik evliyim gecen nisan igneyle hamile kaldim dustu 5 haftalikken yarinda doktora gitcm bura doguda bir ilk dogru duzgin tedavi olamiyorum sizce bir umut hamile olabilirmiyim

sanki bebe time testindede cok az belli olan cizgi var gibi simdiye koyulasmasi gerekmiyormuydu biktim hayal kiriklina ugramaktan

arkadaslar adetim baya gecti 1 hafta zaten pkoluyum normaldede gecikir hapla olurum uc gun once micratec test yaptim sadecd benim fark ettigim cizgi vardi sabah bir daha yaptim o da cok belirsizdi hatta psikolojikmen goruyrm galiba dedim ama idrarim afedersiniz eksi kokuyo ve koyu bugun aksam esim uc tane test yine almis abartmis bir tane demistim bebe time olani yaptim yok gibi zatrn o test cok dandik renk dagilmasi oluyo hep diger ikisi farkli marka sabah yapim diyorum 4 yillik evliyim gecen nisan igneyle hamile kaldim dustu 5 haftalikken yarinda doktora gitcm bura doguda bir ilk dogru duzgin tedavi olamiyorum sizce bir umut hamile olabilirmiyim

Bnde adetim gecikmeden adetime bir iki gun kala ogrendim belli belirsiz vardi cizgi ins hamilesindir yarin tekrarlar cnm haberlerni beklioruz ikinci cizgi azda olsa belliyse vardir

Benim de adetime 3 gun kala test yapmistim ve bi kac saat sonra belirmisti ikinci cizgi cok silikti ama. Azaa nin da dedigi gibi eger silik cizgi varsa buyuk ihtimal gebelik vardir. Test i atmadiysan fotografini yukle bi bakalim istersen

Bugün adetimin 2.ci günü ama hala gelmedi. Dün akşam test yaptım negatif çıktı. Erken yaptım sanırım. :/

Slm hanımlar dun yaptığım testim bu sabah boyleydi adetim 2 gun gecikti inşallah meleğim benimledir.resme bakarmisiniz testi böyle olup hamis olanlar varmi. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 20150317_112557.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 1.730
Benim de yaptigim ilk gebelik testi bu sekildeydi ve sonuc pozitifti kan testiyle dogruladim tabi. Insallah seninledir melegin..

Benim de yaptigim ilk gebelik testi bu sekildeydi ve sonuc pozitifti kan testiyle dogruladim tabi. Insallah seninledir melegin..
Malesef adet oldumAma normalde cogu zaman ikinci cizginin yerinde hic bisey olmuyo boyle olunca insan ister istemez umitleniyo iste RABBIM hayirlisiyla tum isteyenlere ozellikle olmayip ta isteyenle ve bana da nasip etsin insallah o guzel anneligi

Malesef adet oldumAma normalde cogu zaman ikinci cizginin yerinde hic bisey olmuyo boyle olunca insan ister istemez umitleniyo iste RABBIM hayirlisiyla tum isteyenlere ozellikle olmayip ta isteyenle ve bana da nasip etsin insallah o guzel anneligi
Insallah canim. Isteyen herkese tattirsin Allahim bu essiz duyguyu..

Kendi tecrübelerime göre, hiç bir zaman hatalı sonuç vermiyorlar. Doğruluk oranları testlerin içinden çıkan kağıtlarda yazar. %90'ın üzerindedir.

Adet gecikmesine 1-2 gün kala yada 1-2 gün sonra ULTRA ERKEN GEBELİK TESTİ kullanırsanız güvenilirliği kat kat arıyor. 20-25 TL civarında olurlar. Normal testlerden farklı bir teknoloji ile üretiliyorlar. O sebeple emin olmak için onu kullanın derim.

İdrar testiniz eğer pozitif çıktıysa ve bir kaç gün sonra adet olduysanız kimyasal gebelik yaşamışsınızdır.

İdrar testiniz negatif çıktıysa ama hala adet olmadıysanız testi 2-3 gün sonra tekrarlayın, erken yapmış olabilirsiniz.

İdrar testinde pozitif demek ikinci bir çizginin silik de olsa belli olması demek. Ancak ikinci çizgi kırmızı olacak. Testi yaptıktan saatler sonra beliren gri çizgilere buharlaşma çizgisi denir. Bazen ikinci çizgi yarın yada içi boş çıkıyor. O durumlarda testi tekrarlamak gerek.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi bakabilir misiniz sonucuma?
Predictor early Alıp Yaptım, sonuç bu. Ikna olamadım gittim bide kan verdim, sonucunu bekliyorum ama yerimde duramıyorum suan. Son adet tarihim 24 Mart. 30 martta da hsg cektirmistim...

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 460
Arkadaşlar bi bakabilir misiniz sonucuma?
Predictor early Alıp Yaptım, sonuç bu. Ikna olamadım gittim bide kan verdim, sonucunu bekliyorum ama yerimde duramıyorum suan. Son adet tarihim 24 Mart. 30 martta da hsg cektirmistim...
Hamilesin inşallah :) sonuçları yaz burya belirtin vaarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…