Gebelik testi

Lisarose

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
50
42
18
35
Kizlar adetime henuz 4 gun var, fakat idrarimda tuhaf bi koku alinca ve baska belirtiler hissedince hamile olabilecegimi dusunup eczaneden test aldim. Ikinci cizgi biraz silik cikti. Sizce pozitifmi?? 20151114_125743-1.webp

Ben hemen yaptırdım 89 çıkmıştı :) simdi 9haftalık hamileyim :) allah kucağına sağ salim almanizi nasip etsin.

Tesekkur ederim:KK39: baze haplar kullaniyorum, zararlimi zararsizmi hamilelikte bilmiyorum, pazartesi gunu gidip baktiricam insallah.

Bende size saglikli, rahat hamilelik gecirmenizi dilerim :)

Belirtilerin neydi canım

Ilk belirti sabah kalktıgımda migdemin bulanmasiydi. Ve idrarimda cok agir bir koku var. Gozlerimin beyaz kismi, sari kirmizi bugulu gibi. Ilk hamileligimde gozlerimin renginde degisiklik vardi
Gun ici aniden yorgunluk ve uyku bastiriyor.
En son sabah kalktigimda rahmimden gobegime dogru farkli bi agri gerilme oldu.

Ilk hamileligimdede bu tur belirtiler olmustu.:))

Bende bu tarz bisey olmadı ilk hamileligimdi hamile olduğumu ogrendikten 2 gun sonra mide bulantim baslamisti sadece belirti olmayabiliyor

Tesekkur ederim:KK39: baze haplar kullaniyorum, zararlimi zararsizmi hamilelikte bilmiyorum, pazartesi gunu gidip baktiricam insallah.

Bende size saglikli, rahat hamilelik gecirmenizi dilerim :)

İnşallah canım sağol :) pazartesi baktir değerin biraz daha yükselir zaten. Bazı haplar zararlı olabiliyor prospektüs u okumanda fayda var canım.

Canim bugun sonucu aldim kan degerim 64 cikti. Haftaya tekrar gel kan testi yaptiralim dedi.
Yarin regl gunum. Acaba yukselirmi hala bilemedim.

Yükselir canim da haftayı bekleme. 2 gun ara ile yapılıyor. Benim doktorun 2 gun ara ile yapti. Pazartesi 89 çıktı sonuç. Çarşamba 200 kusur çıktı sonuç doktor çok güzel yükselmiş dedi doktor. 2 gun sonra tekrar yaptır sağlık ocaginda 2 kat artması gerekiyor. Haftayı bekleme. Haftaya da keseyi görürsün inşallah.

Yükselir canim da haftayı bekleme. 2 gun ara ile yapılıyor. Benim doktorun 2 gun ara ile yapti. Pazartesi 89 çıktı sonuç. Çarşamba 200 kusur çıktı sonuç doktor çok güzel yükselmiş dedi doktor. 2 gun sonra tekrar yaptır sağlık ocaginda 2 kat artması gerekiyor. Haftayı bekleme. Haftaya da keseyi görürsün inşallah.

Perşembe günü yanı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 248.51 cıktı sonuc.. :) 10 gun sonra keseye baktır dedı doktorum.

Kizlar adetime henuz 4 gun var, fakat idrarimda tuhaf bi koku alinca ve baska belirtiler hissedince hamile olabilecegimi dusunup eczaneden test aldim. Ikinci cizgi biraz silik cikti. Sizce pozitifmi??Eki Görüntüle 1688881
Bence pozitif ikinci silik çizgi olan arkadaşlar vardi pozitif çıkmıştı sonuç. Sende kanda öğrenince bize de bildir canım inşallah hamilesindir

kızlar bana da bi fikir verirmisniz aynı sekilde ben de bugn test yaptm ve ikinci cizgim silik ilk 20 dk da soluktu hayalet gibi snra belirgnlesti 4 gün var adetime ve cok merak ediyorum miratech erken gebelik testinden yaptım sizce hamişmiyim??

Back
X