Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar adetime henuz 4 gun var, fakat idrarimda tuhaf bi koku alinca ve baska belirtiler hissedince hamile olabilecegimi dusunup eczaneden test aldim. Ikinci cizgi biraz silik cikti. Sizce pozitifmi??Eki Görüntüle 1688881
Tebrikler hamilesiniz :) bende boyle öğrendim :)
Kan testini yaptırmak için adet dönemin geçmesini bekleyim diyorum, siz bekledinizmi yoksa hemen yaptırdınızmı. :)
Ben hemen yaptırdım 89 çıkmıştı :) simdi 9haftalık hamileyim :) allah kucağına sağ salim almanizi nasip etsin.
Tebrikler darısı başımıza hayirlisiyla![]()
Belirtilerin neydi canımTesekurler, aslinda henuz kan tahlili yaptirmadigim icin çok emin değilim, hayirlisi olsun.
Allah gonlunuze gore saglikli bir evlat nasip etsin sizede, tum isteyenlerede insallah. :))
Belirtilerin neydi canım
Tesekkur ederimbaze haplar kullaniyorum, zararlimi zararsizmi hamilelikte bilmiyorum, pazartesi gunu gidip baktiricam insallah.
Bende size saglikli, rahat hamilelik gecirmenizi dilerim :)
Ben hemen yaptırdım 89 çıkmıştı :) simdi 9haftalık hamileyim :) allah kucağına sağ salim almanizi nasip etsin.
Canim bugun sonucu aldim kan degerim 64 cikti. Haftaya tekrar gel kan testi yaptiralim dedi.
Yarin regl gunum. Acaba yukselirmi hala bilemedim.
Yükselir canim da haftayı bekleme. 2 gun ara ile yapılıyor. Benim doktorun 2 gun ara ile yapti. Pazartesi 89 çıktı sonuç. Çarşamba 200 kusur çıktı sonuç doktor çok güzel yükselmiş dedi doktor. 2 gun sonra tekrar yaptır sağlık ocaginda 2 kat artması gerekiyor. Haftayı bekleme. Haftaya da keseyi görürsün inşallah.
Perşembe günü yanı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 248.51 cıktı sonuc.. :) 10 gun sonra keseye baktır dedı doktorum.
Bence pozitif ikinci silik çizgi olan arkadaşlar vardi pozitif çıkmıştı sonuç. Sende kanda öğrenince bize de bildir canım inşallah hamilesindirKizlar adetime henuz 4 gun var, fakat idrarimda tuhaf bi koku alinca ve baska belirtiler hissedince hamile olabilecegimi dusunup eczaneden test aldim. Ikinci cizgi biraz silik cikti. Sizce pozitifmi??Eki Görüntüle 1688881