- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Gunun gectiyse kanda belli olur diyorlar. beklemek cok zor. insallah hayirli haberini alirsin.MERHABALAR BENİM ADETİM 6 GÜN GEÇİKTİ İDRAR TESTİ NEGATİF KAN TAHLİLİNDE KAÇ GÜNDE BELLİ OLUR YARDIM LÜTFEN ÇOK UMUTLUYUM
Malum iliskiden 10 gun sonra. Adet gecikmesini baz alma belki gec dollenmedir.MERHABALAR BENİM ADETİM 6 GÜN GEÇİKTİ İDRAR TESTİ NEGATİF KAN TAHLİLİNDE KAÇ GÜNDE BELLİ OLUR YARDIM LÜTFEN ÇOK UMUTLUYUM
Allah yardimcin olsun. Ben 3 ayda stres oldum. Rabbim hayirlisiyla bize de evlat versinİNhayirliYIRLISI İLE HAMİLEYİMDİR BEKLEMEK ÇOK ZOR 3 SENEDİR OLMUYO TEDAVİ GÖRÜYORUM ALLAHIM İSTEYYEN HEREKEZE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VERSİN İNŞALLAH
Test bozuk yada idrarı çok damlatmışsın canım tekrar yapman lazımarkadaşlar merhaba, daha önce böyle bir test sonucuyla karşılaştınız mı?
Eki Görüntüle 1821460 Kizlar buda benim 4+5 testim
maşallah ne güzel bir test tereddütsüz acabasız pozitif :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı tüm bekleyenlerin başına :)Eki Görüntüle 1821460 Kizlar buda benim 4+5 testim
Merhabalar :) öncelikle bütün hamileler bebişlerinizi sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşallah, henüz bebiş sahibi olamayan bizler de en kısa zamanda minik misafirlerimizin haberini alırız inşallah :)
Biz eşimle 2 aydır bebek için uğraşıyoruz. 21 haziranda adetim başladı ve 27sinde bitti. adet sonrası ilişkiye başladık, 6-12 temmuz arası yumurtlama haftamdı o haftayı da iyi değerlendirdik.
şu an aşırı iştah açıklığı, gün içinde sürekli devam eden hafif mide bulantısı ve mide huzursuzluğu, 2 gündür sadece göğüsucunda hassasiyet, acı ve dünden itibaren göğsümün genelinde bir ağırlık, ağrı, damar belirginliği, koyu idrarla birlikte sık idrara çıkma, gün içinde nadiren olan kasık batması ve aşırı yorgunluk, uyku ve de ne kadar su içersem içeyim daimi ağız kuruluğu mevcut. adetime 5 gün var. test için erken mi bilmiyorum, idrar testi yapsam belli olur mu?
yaaa Allah bizim kucaklarımızı da doldursun, inşallah gelmiştir miniklerimizBenimde adetime 5 gün var zor tutuyorum kendimiama bence biraz daha bekleyelim ben 1 senedir uğraşıyorum ve okadar çok test yaptım ki adetim gelmeden bu ay bekleme kararı aldım bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?