gebelik testi

Benimde adetime 5 gün var zor tutuyorum kendimi ama bence biraz daha bekleyelim ben 1 senedir uğraşıyorum ve okadar çok test yaptım ki adetim gelmeden bu ay bekleme kararı aldım bakalım hayırlısı
yaaa Allah bizim kucaklarımızı da doldursun, inşallah gelmiştir miniklerimiz
Aminn amin inşaalah Benim kasıklarım çok ağrıyo adet olcakmışım sancısı gibi deil ama değişik bişi sağ tarafımda batma var bide 3-4 gündür akıntı yani yumurtlamammı geç off bilmiyorum valla bu işler çok zor ;(

benim de ak
benim de akıntım çok fazla, kasığımda ise sanki zorlasam içimde bir şeyler yırtılacakmış gibi bir ağrı var ama sık sık olmuyor bu ağrı. ama göğüs uçlarım fena, dokununca yerinden kopacakmış gibi bir ağrı var

ya aynen benimde aynı şeyleri yaşıyoruz valla umarım bu sıkıntıları bize bebişlerimiz yapıyordur benim göğüs ucum deilde tamamı ağrıyo . bide hiç hayatımda böle bi akıntı görmedim üşüttüm desem koku yok neyse bi kaç gün daha bekleyip yapıcam test sonucu yazarım sende yaz canım

Merhabalar arkadaşlar 13 gaziranda adet oldum 26 haziranda esimle birlikte olduk 11 temmuz da tekrar adet oldum hamile olma ihtimalim var midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…