Böyle testler genelde hatalı test diye geçiyor doğruluk payı da olabilir ama her ihtimale karşı bence 1 tane daha test yapsan aklında soru işareti kalmaz diye dedim ben ama yinede sen bilirsin :)Yarim cizgi oldugu icin mi diyorsunuz cok garip hakkaten boyle olan yok mu aranizda:)
Idrari fazlami biraktiniz teste yada fazlami beklettiniz öyle gibi gözükuyo tekrarlayinYarim cizgi oldugu icin mi diyorsunuz cok garip hakkaten boyle olan yok mu aranizda:)
Progestan kullanmanizi size kim söyledi gebeligi kolaylaştırmak icin ???İyi günler arkadaşlar. Bana yardımci olur musunuz?
Gebelik idrar testinde ne zaman belli olur?
Birde lekelenme adetin birinci günü mu sayılır?
Ben geçen ay hamileliği kolaylaştırmak için progestan kullanmıştım 3 gün lekem gelmişti 4. Günü afedersiniz kırmızı gelince 4. Günü adetin birinci günü saymıştım. Ve suan 2 günüm kaldı bata. Üç gündür kasik agrisi ve karın ağrısı yasiyrm . Belki regli olucam bilmiyrm ama sabah test yaptım negatif çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim
Bence hamilesin canım tebriklerKızlar bu da benim fotoyu küçültüp yaptım pfffff
İnşallah canımBence hamilesin canım tebrikler
Pozitif görunuyo kan testiyle kesinlestirin hayirli olsunKızlar bu da benim fotoyu küçültüp yaptım pfffff
Canım öncelikle hayırlı olsun. İnsaalh hamissindir adet geçmeden yada bir gün geçip yaptığında test ler öğle cikio ve halk arasında hayalet çizgi denio adet gecdiyse tekrarla zaten varsa koyu çıkar testdeKızlar bu da benim fotoyu küçültüp yaptım pfffff
İnşallah teşekkür ederimPozitif görunuyo kan testiyle kesinlestirin hayirli olsun
Sağol canım inşallah Umut dünyası işte 1.5 yıldır ugrasıyoruz. Daha önce de 1 gün gecikince falan hayaleti de görmüyordün. 2 gün gecti hayırlısı bakalim pfffCanım öncelikle hayırlı olsun. İnsaalh hamissindir adet geçmeden yada bir gün geçip yaptığında test ler öğle cikio ve halk arasında hayalet çizgi denio adet gecdiyse tekrarla zaten varsa koyu çıkar testde
İnsaalh hyirlisi bende 8 senedir. Ugrasiorum bu ay asilama olucam ışte insaallah tutar suan tek umudum o benimdeSağol canım inşallah Umut dünyası işte 1.5 yıldır ugrasıyoruz. Daha önce de 1 gün gecikince falan hayaleti de görmüyordün. 2 gün gecti hayırlısı bakalim pfff
Oldukca pozitif:)Kızlar benim bat normalde bugün olmadı biraz önce test yaptım
Buda benim yaptigim test ve bugun kan testi yaptim sonuclarim yarin cikicakOldukca pozitif:)
Pozitf iste cift cizgi:)Buda benim yaptigim test ve bugun kan testi yaptim sonuclarim yarin cikicak
Peki cizginin yeri falan farketmiyo dimiPozitf iste cift cizgi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?