Gebelik testi

korelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
191
90
48
İyi günler arkadaşlar. Bana yardımci olur musunuz?
Gebelik idrar testinde ne zaman belli olur?
Birde lekelenme adetin birinci günü mu sayılır?
Ben geçen ay hamileliği kolaylaştırmak için progestan kullanmıştım 3 gün lekem gelmişti 4. Günü afedersiniz kırmızı gelince 4. Günü adetin birinci günü saymıştım. Ve suan 2 günüm kaldı bata. Üç gündür kasik agrisi ve karın ağrısı yasiyrm . Belki regli olucam bilmiyrm ama sabah test yaptım negatif çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim

Selam arkadaslar,
Gebelik testime bi bakar misiniz cok ilginc cizgi yariya kadar cikmis:)

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 247
Emin olmak için 1 tane daha yap test istersen çünkü hatalı bir test gibi gözüküyor

Yarim cizgi oldugu icin mi diyorsunuz cok garip hakkaten boyle olan yok mu aranizda:)
Böyle testler genelde hatalı test diye geçiyor doğruluk payı da olabilir ama her ihtimale karşı bence 1 tane daha test yapsan aklında soru işareti kalmaz diye dedim ben ama yinede sen bilirsin :)

Progestan kullanmanizi size kim söyledi gebeligi kolaylaştırmak icin ???

Kızlar bu da benim fotoyu küçültüp yaptım pfffff
Canım öncelikle hayırlı olsun. İnsaalh hamissindir adet geçmeden yada bir gün geçip yaptığında test ler öğle cikio ve halk arasında hayalet çizgi denio adet gecdiyse tekrarla zaten varsa koyu çıkar testde

Sağol canım inşallah Umut dünyası işte 1.5 yıldır ugrasıyoruz. Daha önce de 1 gün gecikince falan hayaleti de görmüyordün. 2 gün gecti hayırlısı bakalim pfff

Sağol canım inşallah Umut dünyası işte 1.5 yıldır ugrasıyoruz. Daha önce de 1 gün gecikince falan hayaleti de görmüyordün. 2 gün gecti hayırlısı bakalim pfff
İnsaalh hyirlisi bende 8 senedir. Ugrasiorum bu ay asilama olucam ışte insaallah tutar suan tek umudum o benimde

Kızlar benim bat normalde bugün olmadı biraz önce test yaptım

Eklentiler

• IMG-20160811-WA0001.webp
    7 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…