Gebelik testi

lekelenmede birinc gündür sanırım . bir kaç gün daha bekleyip ilk idrarla testi tekrarlarsınız o zaman anlaşılır. hamilelikle adet belirtileri aynı olabiliyor. ilk günlerde belirtilerden anlamak çok zor

Sağol canım inşallah Umut dünyası işte 1.5 yıldır ugrasıyoruz. Daha önce de 1 gün gecikince falan hayaleti de görmüyordün. 2 gün gecti hayırlısı bakalim pfff
bende 1,5yıl sonra böyle hayalet bir çizgiyle öğrenmiştim ki benimki gri gibi bişiydi. uykusuzdum o ara. uykusuzluktan yanlış görüyorum sandım.bir yandan da uçmuştum havalara. ama benim fotoda bile belli olmuyordu o derecede silikti. ertesi gün ilk idrarla yineledim yine hayalet çizgi. az daha belirgindi ama. hemen kan verdim kanda çıktı.

Canım yazdıkların umut oldu bana Dünde yaptım bende aynı bugünde böyle Kan testi yapmak istemiyorum Adet olacak gibi bir histe yok hala. Sadece goguslerimde hafif ağrı ve ateş gibi yanıyor Hayırlısı hakkımızda inşallah

adetine kaç gün var. bence sabah devlet hastanesine git ve kan testi yaptır

adetine kaç gün var. bence sabah devlet hastanesine git ve kan testi yaptır
Adetim 2 gün geçti Yarın acilden girip yaptırsami mı diyorum O kadar rahattim ki buralari okmuyordum bu cocuk sanirim tedavisiz olmayacakk diye dusynmeye baslamistim ki adet grcikip bide bu test boyle cikinca.....işte. ...Ufff bilmiyorum....hayırlısı

bence yarın kesin git. hamilesin bence.

Iyi aksamlar arkadaslar benim bir sorum olucak dun aksam gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bu sabah yine yaptim ikinci cizgi daha belirgindi kan testi icin beklemelimiyim sizce adetime iki gun var yardimci olursanz sevinirim hamismiyim ki

Iyi aksamlar arkadaslar benim bir sorum olucak dun aksam gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bu sabah yine yaptim ikinci cizgi daha belirgindi kan testi icin beklemelimiyim sizce adetime iki gun var yardimci olursanz sevinirim hamismiyim ki
Cok okudumda oralarda sey diyolar kanda idrardan once cikiyo once kana sonra idrara geciyomus cnm hayirlisi olsun bizim umitler onumuzdeki aya kaldi

Bence hamilesin canım kan testi yaptirirsan daha kesin çıkar benimde aynı şekilde olmuştu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…