test arızalı olabilir. yinelemek lazımSelam arkadaslar,
Gebelik testime bi bakar misiniz cok ilginc cizgi yariya kadar cikmis:)
lekelenmede birinc gündür sanırım . bir kaç gün daha bekleyip ilk idrarla testi tekrarlarsınız o zaman anlaşılır. hamilelikle adet belirtileri aynı olabiliyor. ilk günlerde belirtilerden anlamak çok zorİyi günler arkadaşlar. Bana yardımci olur musunuz?
Gebelik idrar testinde ne zaman belli olur?
Birde lekelenme adetin birinci günü mu sayılır?
Ben geçen ay hamileliği kolaylaştırmak için progestan kullanmıştım 3 gün lekem gelmişti 4. Günü afedersiniz kırmızı gelince 4. Günü adetin birinci günü saymıştım. Ve suan 2 günüm kaldı bata. Üç gündür kasik agrisi ve karın ağrısı yasiyrm . Belki regli olucam bilmiyrm ama sabah test yaptım negatif çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim
bende 1,5yıl sonra böyle hayalet bir çizgiyle öğrenmiştim ki benimki gri gibi bişiydi. uykusuzdum o ara. uykusuzluktan yanlış görüyorum sandım.bir yandan da uçmuştum havalara. ama benim fotoda bile belli olmuyordu o derecede silikti. ertesi gün ilk idrarla yineledim yine hayalet çizgi. az daha belirgindi ama. hemen kan verdim kanda çıktı.Sağol canım inşallah Umut dünyası işte 1.5 yıldır ugrasıyoruz. Daha önce de 1 gün gecikince falan hayaleti de görmüyordün. 2 gün gecti hayırlısı bakalim pfff
Testin bozuk degil gebesin ..sorun yok testinde...Peki cizginin yeri falan farketmiyo dimi
Canım yazdıkların umut oldu bana Dünde yaptım bende aynı bugünde böyle Kan testi yapmak istemiyorum Adet olacak gibi bir histe yok hala. Sadece goguslerimde hafif ağrı ve ateş gibi yanıyor Hayırlısı hakkımızda inşallahbende 1,5yıl sonra böyle hayalet bir çizgiyle öğrenmiştim ki benimki gri gibi bişiydi. uykusuzdum o ara. uykusuzluktan yanlış görüyorum sandım.bir yandan da uçmuştum havalara. ama benim fotoda bile belli olmuyordu o derecede silikti. ertesi gün ilk idrarla yineledim yine hayalet çizgi. az daha belirgindi ama. hemen kan verdim kanda çıktı.
adetine kaç gün var. bence sabah devlet hastanesine git ve kan testi yaptırCanım yazdıkların umut oldu bana Dünde yaptım bende aynı bugünde böyle Kan testi yapmak istemiyorum Adet olacak gibi bir histe yok hala. Sadece goguslerimde hafif ağrı ve ateş gibi yanıyor Hayırlısı hakkımızda inşallah
Gunun gectimi ki cnmSelam arkadaslar,
Gebelik testime bi bakar misiniz cok ilginc cizgi yariya kadar cikmis:)
Adetin gectimi cnmBuda benim yaptigim test ve bugun kan testi yaptim sonuclarim yarin cikicak
Adetim 2 gün geçti Yarın acilden girip yaptırsami mı diyorum O kadar rahattim ki buralari okmuyordum bu cocuk sanirim tedavisiz olmayacakk diye dusynmeye baslamistim ki adet grcikip bide bu test boyle cikinca.....işte. ...Ufff bilmiyorum....hayırlısıadetine kaç gün var. bence sabah devlet hastanesine git ve kan testi yaptır
bence yarın kesin git. hamilesin bence.Adetim 2 gün geçti Yarın acilden girip yaptırsami mı diyorum O kadar rahattim ki buralari okmuyordum bu cocuk sanirim tedavisiz olmayacakk diye dusynmeye baslamistim ki adet grcikip bide bu test boyle cikinca.....işte. ...Ufff bilmiyorum....hayırlısı
Siz öyle deyince bile heyecanlaniyorumbence yarın kesin git. hamilesin bence.
Evet sonucu arayıp öğrendim 98 çıktı beta hcg
tebrik ederimm. Allah tamamina erdirsin. saglikla kucagina alirsin insEvet sonucu arayıp öğrendim 98 çıktı beta hcg
Cok okudumda oralarda sey diyolar kanda idrardan once cikiyo once kana sonra idrara geciyomus cnm hayirlisi olsun bizim umitler onumuzdeki aya kaldiIyi aksamlar arkadaslar benim bir sorum olucak dun aksam gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bu sabah yine yaptim ikinci cizgi daha belirgindi kan testi icin beklemelimiyim sizce adetime iki gun var yardimci olursanz sevinirim hamismiyim ki
Cok okudumda oralarda sey diyolar kanda idrardan once cikiyo once kana sonra idrara geciyomus cnm hayirlisi olsun bizim umitler onumuzdeki aya kaldi
Amin canım inşallah sagolasin Cok garip duygular icindeyim sevinemiyorum da Bu seferde ya kaybedersem korkusu sarıyor Dün iyice oturup ağladım deli gibi Duygularim karıştıtebrik ederimm. Allah tamamina erdirsin. saglikla kucagina alirsin ins
Iyi aksamlar arkadaslar benim bir sorum olucak dun aksam gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bu sabah yine yaptim ikinci cizgi daha belirgindi kan testi icin beklemelimiyim sizce adetime iki gun var yardimci olursanz sevinirim hamismiyim ki
Bence hamilesin canım kan testi yaptirirsan daha kesin çıkar benimde aynı şekilde olmuştu çünküIyi aksamlar arkadaslar benim bir sorum olucak dun aksam gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bu sabah yine yaptim ikinci cizgi daha belirgindi kan testi icin beklemelimiyim sizce adetime iki gun var yardimci olursanz sevinirim hamismiyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?