- 25 Ağustos 2024
- 322
- 89
- 13
- Konu Sahibi yaseminimesin
-
Alla allah çok tuhaf hastalanmıyorsun değerin aynı lekelenme var sıkıntı stres yapma sen yine bekle evde test yap 2 günde bir hastalanmadığın sürece iyi bir şey adet gecikmen 10/12 gün olunca bi kadın doğuma gidersin olmadı hiç ümidimizi kesmeyelimVerdim canım 1.20 çıktı değer hayatımda gördüğüm en saçma anları yaşıyorum hala adet olmadım lekelenmem oluyor sadece
İnşallah zaten bir yanım Buruk bir yanım heyecanlı kestiremiyorum da Aslında yarın gidecektim kadın doğuma ama sonra vazgeçtim çünkü çok erken En azından birkaç gün daha bekleyeyim lekelenmem çoğalırsa ya da Adete dönerse zaten daha gitmeme gerek kalmaz Ama eğer bu hafta sonuna kadar da bu şekil giderse pazartesi bir kadın doğuma görünürümAlla allah çok tuhaf hastalanmıyorsun değerin aynı lekelenme var sıkıntı stres yapma sen yine bekle evde test yap 2 günde bir hastalanmadığın sürece iyi bir şey adet gecikmen 10/12 gün olunca bi kadın doğuma gidersin olmadı hiç ümidimizi kesmeyelim
Aynen öyle yaparsın canım pazartesi bir gider görünürsün daha iyi olur belki lekelenmen kesilir adetinde gelmez bende ikilemdeyim perşembe günümü gitsem pazartesi mi gitsem bilmiyorum bir yanım gitmek istiyor bir yanım hiç istemiyor cesaret edemiyorum kötü bir şey duyarsam diyeİnşallah zaten bir yanım Buruk bir yanım heyecanlı kestiremiyorum da Aslında yarın gidecektim kadın doğuma ama sonra vazgeçtim çünkü çok erken En azından birkaç gün daha bekleyeyim lekelenmem çoğalırsa ya da Adete dönerse zaten daha gitmeme gerek kalmaz Ama eğer bu hafta sonuna kadar da bu şekil giderse pazartesi bir kadın doğuma görünürüm
Bence sen perşembe gitsen daha sağlıklı ya bana soracak olursan kesinlikle git derim Hiç korkma Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmazAynen öyle yaparsın canım pazartesi bir gider görünürsün daha iyi olur belki lekelenmen kesilir adetinde gelmez bende ikilemdeyim perşembe günümü gitsem pazartesi mi gitsem bilmiyorum bir yanım gitmek istiyor bir yanım hiç istemiyor cesaret edemiyorum kötü bir şey duyarsam diye
Amin inşallahhhhhBence sen perşembe gitsen daha sağlıklı ya bana soracak olursan kesinlikle git derim Hiç korkma Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz
Kesinlikkkkleeee haber bekliyorumAmin inşallahhhhhperşembe gidersem haber ederiim
Ay sadec cumaya randevu var bir de ayın 19 una çok saçma ya cumaya aldım randevuyu saat 14:30 da bir tek boş var inşallah kan sonu çıkar hemenKesinlikkkkleeee haber bekliyorum
Vallahi Aşko 1 ya da 2 saat sonra falan çıkıyor hiç heyecan yapma Bunda da vardır bir hayır olsun cuma olması daha iyi oldu Bir gün bir gündürAy sadec cumaya randevu var bir de ayın 19 una çok saçma ya cumaya aldım randevuyu saat 14:30 da bir tek boş var inşallah kan sonu çıkar hemen
Öyle ya zaten baştan beri cuma giderim diyodum şunun şurasında ne kaldı kiVallahi Aşko 1 ya da 2 saat sonra falan çıkıyor hiç heyecan yapma Bunda da vardır bir hayır olsun cuma olması daha iyi oldu Bir gün bir gündür
Hadi inşallah güzel haberler ver bizeÖyle ya zaten baştan beri cuma giderim diyodum şunun şurasında ne kaldı ki
test yaptınız mı durumunuz ne oldu çok merak ettimYaaaaa çok sevindim valla şuan ağlayabilirim yani günlerdir şöyle bir mesaj bekliyorum beklemek çok zor bugün lekelenmem oldu kan versem çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum beklemek aşırııııı zor şuan bana umut oldun gerçekten
Vallahi hiçbir şey olmadı Ara ara lekeleniyordum az önce de birazcık kan gelmiş yine daha test falan yapmadım ama olduğunu düşünmüyorum ki sökülüyorumdur kesintest yaptınız mı durumunuz ne oldu çok merak ettim
aynı durumdayim test yapmıştır adetime 8 gün kadar vardı erken testte pozitif çıktı kan testinde 1.20 çıktı ara ara kanama şeklinde ama değil gibide lekelenmem var bakalım hakkımızda hayırlısı olsunVallahi hiçbir şey olmadı Ara ara lekeleniyordum az önce de birazcık kan gelmiş yine daha test falan yapmadım ama olduğunu düşünmüyorum ki sökülüyorumdur kesin
Ben bugün Regl oldum Maalesef canım heves kırmak istemem ama idrar testini asla güvenmiyorum artık kan testi bir hafta sonra tekrardan ver derim Umarım Rabbim kucağına boş bırakmazaynı durumdayim test yapmıştır adetime 8 gün kadar vardı erken testte pozitif çıktı kan testinde 1.20 çıktı ara ara kanama şeklinde ama değil gibide lekelenmem var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
rabbim cumlemizde hakeden isteyen herkese en güzelinden nasip etsinBen bugün Regl oldum Maalesef canım heves kırmak istemem ama idrar testini asla güvenmiyorum artık kan testi bir hafta sonra tekrardan ver derim Umarım Rabbim kucağına boş bırakmaz
Hayırlı olsunn değeriniz çok güzel çıkmışAyyy kızlarr kan sonucum çıktıı inşallah güzel bir şekilde artar salı tekrar kan vericem kontrole gitçem rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınnEki Görüntüle 3541032
Ay valla heyecandan mutluluktan içim içime sığmıyor inşallah salı günüde güzel artarHayırlı olsunn değeriniz çok güzel çıkmış
İnşallahh, artar artar merak etmeyin umarım sağlıkla da kucağınıza alırsınızAy valla heyecandan mutluluktan içim içime sığmıyor inşallah salı günüde güzel artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?