- Konu Sahibi yaseminimesin
-
Bugün nasıldı yine geldimi kanama benim yerleşme kanaması daha önce 2/3 gün sürmüştü hafif bir şekilde günlük pedi doldurmucak şekilde açık renk gelmiştiKızlar selam dün regli olmam lazımdı 2 gün önce pembe az peçeteye silince akıntım geldi ertesi gün yani dün açık kahverengi yine peçeteye silince geldi bugün de koyu kahverengi akımtı geldi ama daha da o koyulukta gelmedi şuan ara ara sildikçe açık kahvemsi leke geliyor sizce yerleşme olabilir mi yoksa adetim mi geliyor bugün gecikmenin 2.günü sabah idrar testi de negatifti ama göğüs ağrısı mide bulanması ara ara kasıklarda batma ve bel ağrısı var çok garip yaşayan var mı durumu sizce kanamaya döner mi
Bugün çok çok az koyu kahverengi geldi sonra kesildi şuan da sadece silince açık kahverengi birazcık geliyor yarın da gelmezse reglim acaba kan mı versem bilemiyorumBugün nasıldı yine geldimi kanama benim yerleşme kanaması daha önce 2/3 gün sürmüştü hafif bir şekilde günlük pedi doldurmucak şekilde açık renk gelmişti
Bence testini iki günde bir yenile bende aynısını yaşadım 1 hafta kala çok çok silik çıktı 4 gün kala tekrar yaptım daha koyudu hatta ilanı açtığım görselde ki şuan 2 gün kaldı tekrar test yaptım o biraz daha koyudu adetimin gecikmesini bekliyorum 2 gün gecikince gidip kan vericemBenimde testime bakar mısınız? İlk 5 dk içinde çıktı ama adetime 1 hafta var, bi yardımcı olabilir misiniz?
Sizce kan testi vermeli miyimBugün nasıldı yine geldimi kanama benim yerleşme kanaması daha önce 2/3 gün sürmüştü hafif bir şekilde günlük pedi doldurmucak şekilde açık renk gelmişti
Ben normal idrar testi yaptım Sabah negatiftiBence testini iki günde bir yenile bende aynısını yaşadım 1 hafta kala çok çok silik çıktı 4 gün kala tekrar yaptım daha koyudu hatta ilanı açtığım görselde ki şuan 2 gün kaldı tekrar test yaptım o biraz daha koyudu adetimin gecikmesini bekliyorum 2 gün gecikince gidip kan vericem
Ay olmadı bir kan ver sen ya adetin gecikmiş yerleşme kanaması olabilirBugün çok çok az koyu kahverengi geldi sonra kesildi şuan da sadece silince açık kahverengi birazcık geliyor yarın da gelmezse reglim acaba kan mı versem bilemiyorum
Yani bugün o gördüğüm koyu kahverengi leke açıkçası adet başlangıcı sandım Hatta bayağı üzüldük falan ama sonra devamı gelmeyince acaba mı dedimAy olmadı bir kan ver sen ya adetin gecikmiş yerleşme kanaması olabilir
Yani bugün o gördüğüm koyu kahverengi leke açıkçası adet başlangıcı sandım Hatta bayağı üzüldük falan ama sonra devamı gelmeyince acaba mı dedim
Bence sen en sağlıklısı kadın doğuma gidip bir muayene ol kan ver ultrasonda da bakar doktor hem rahim kalınlığına, kanamaya dair bir birikinti varmı yokmu diye daha iyi olurYani bugün o gördüğüm koyu kahverengi leke açıkçası adet başlangıcı sandım Hatta bayağı üzüldük falan ama sonra devamı gelmeyince acaba mı dedim
inşallah güzel haberler alırsın iyiye yor hep insan kötüyü düşününce strese girip çekiyor resmen inşallah yerleşme kanamasıdır betan yüksek çıkarYarın sabah kan testi yapıcam eğer akıntı kana dönmezse
Canım bence sende kesin var çünkü basbariz belliiiii ayyyy inşallah valla çok sevindiminşallah güzel haberler alırsın iyiye yor hep insan kötüyü düşününce strese girip çekiyor resmen inşallah yerleşme kanamasıdır betan yüksek çıkaryukarde bak testlerimi ekledim bende
Ay inşallah vardır ya tekrar düşük yapmaktan yada kimyasal dış gebelik falan olmasından çok korkuyorum şu adetim bir gecikse hemen gitçem kadın doğuma artimed test içinde yalancı sonuç diyor herkes bende onla öğrendim ilk ama yalancı dendiğinden güvenememiştimCanım bence sende kesin var çünkü basbariz belliiiii ayyyy inşallah valla çok sevindim
Ayyy bana da oldu o yalancı pozitif 1 kere boş yere kan vermiştim Allah korusun ama ben sanmıyorum bak sende var bu sefer inşallahhhhhAy inşallah vardır ya tekrar düşük yapmaktan yada kimyasal dış gebelik falan olmasından çok korkuyorum şu adetim bir gecikse hemen gitçem kadın doğuma artimed test içinde yalancı sonuç diyor herkes bende onla öğrendim ilk ama yalancı dendiğinden güvenememiştim
Amiinnn inşallah arkadaşım sende de vardır burda güzel haberler veririz birbirimizeAyyy bana da oldu o yalancı pozitif 1 kere boş yere kan vermiştim Allah korusun ama ben sanmıyorum bak sende var bu sefer inşallahhhhh
İnşalllaaahhhhhh çok çok aminn yarın sabah kan vericem haber veririm sana daAmiinnn inşallah arkadaşım sende de vardır burda güzel haberler veririz birbirimize
Ayy yaz mutlaka bakıcam ben şu 3/4 gündür akşam üstü 4/5 gibi kalkmaya başladım uyandığım gibi bakıcamm cuma günü bende gideyim kontrole haber edicemİnşalllaaahhhhhh çok çok aminn yarın sabah kan vericem haber veririm sana da
Naptın canım verdin mi kanİnşalllaaahhhhhh çok çok aminn yarın sabah kan vericem haber veririm sana da
Verdim canım 1.20 çıktı değer hayatımda gördüğüm en saçma anları yaşıyorum hala adet olmadım lekelenmem oluyor sadeceNaptın canım verdin mi kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?