- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
ben göremedim amamerhaba kızlar bu testler neden böyle silik çıkıyor tahmini olan varmı şimdi ne düşünmem gerekiyor anlamış değilim testlerle imtihan ediliyorum resmensizce varmı yok mu
Canım net bakarsak yuvarlak çizgi kısmına az bişey gölge varben göremedim ama
Görebildin mi canım adetime 6 gün var zatenBirkaç gün daha bekleyip tekrar yapın
Yani hafif gölge gibi bir şey var sanki ama bu yanıltıcı olabilir regl gününüzde yaparsanız net çıkacaktır umduğunuz gibi olur umarımGörebildin mi canım adetime 6 gün var zaten
Çok teşekkür ederim canım dua et banaYani hafif gölge gibi bir şey var sanki ama bu yanıltıcı olabilir regl gününüzde yaparsanız net çıkacaktır umduğunuz gibi olur umarım
Bu test bende de çizgi çıkarttı sonra regli oldummerhaba kızlar bu testler neden böyle silik çıkıyor tahmini olan varmı şimdi ne düşünmem gerekiyor anlamış değilim testlerle imtihan ediliyorum resmensizce varmı yok mu
Ayyyy cidden mi kaç dakika da çıktı canım seninki bide iyi marka diyorlar buna yaBu test bende de çizgi çıkarttı sonra regli oldum
Ayyy amin inşallah canım benim göğüslerim sızlıyor dokununca gezince falan inşallah vardır ya bi tane bebişim çok olsun istiyorumSelamlar
Ya benn gördüm ki ayrıca adetine 6 gun warmis bence iyi bile çıkmış inş hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz
Ben adet günümde kan testi yapdirdim 1.20 cikdi 5 gün oldu geceli sizce artmış olabilir mi yoksa beklemelimiyim bel ağrım çok var bide göğüs hassasiyetim var siz ce ne yapmalıyımÇok teşekkür ederim canım dua et bana
Kuzum vücudunda değişiklik hissediyorsan önce evde mi kaset testi yap üzerinden 5 gün geçmiş diyorsun muhtemelen 2. Çizgiyi görüceksin eğer görürsen kan testi yaptır kaset gebelik testi yapsan çıkacaktır ama adet günü 1.20 çok düşük bişey ama inşallah sendede bendede vardırBen adet günümde kan testi yapdirdim 1.20 cikdi 5 gün oldu geceli sizce artmış olabilir mi yoksa beklemelimiyim bel ağrım çok var bide göğüs hassasiyetim var siz ce ne yapmalıyım
Ay ne güzel dua ettin çok istiyorum Allah benim gibi isteyenlerin kalbini ve kollarını boş bırakmasın inşallah Allah razı olsun canımmAllahim isteyen herkese o duyguyu tattirsin insallah ben gördüm yani umarım da öyledir 6 gun sabredin daha sonra tekrarlayın testi garanti olsun
Yarın al canım sonucu bana at ona göre hareket ederiz tekrardan kan verme işini vücudunda farklılık hissediyor musunİsde adet gunumde kan testi öle cikdi bilmiyorum halıda olmadım beklemeliyim Kaset teste çıkar diyorsunuz yani yarın Alicam haber edecem
Kuruma çizgisi bu ama görmüştüm ilk 5 dakikada daAyyyy cidden mi kaç dakika da çıktı canım seninki bide iyi marka diyorlar buna ya
Kuzum kuruma olsa beyaz kuruma olmaz mı bu biraz kırmızılık hafif içeriyor peki neden böyle oluyor oyun oynuyor test bizimle normalde bembeyaz çıkmaz mı sonuç hahahKuruma çizgisi bu ama görmüştüm ilk 5 dakikada dabenim testlerim hep öyle
Bel ağrım çok var bide göğüs hassasiyetim var bide akındim var var ama bilmiyorum ya kafam ullak bullak oldu adet günümde yapdirdim die belki erkenmi yapdirdim bilmiyorum hayırlısı 3 ay önce düşük yapdim ondan da olabilirmii bilmiyom hayırlısı içinizde ne doğuya sizce varmıdırYarın al canım sonucu bana at ona göre hareket ederiz tekrardan kan verme işini vücudunda farklılık hissediyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?