Gebelik testiiii

minigim3456

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
383
126
23
28
merhaba kızlar bu testler neden böyle silik çıkıyor tahmini olan varmı şimdi ne düşünmem gerekiyor anlamış değilim testlerle imtihan ediliyorum resmen sizce varmı yok mu

Eklentiler

• IMG_8002.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 87
Selamlar
Ya benn gördüm ki ayrıca adetine 6 gun warmis bence iyi bile çıkmış inş hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz

merhaba kızlar bu testler neden böyle silik çıkıyor tahmini olan varmı şimdi ne düşünmem gerekiyor anlamış değilim testlerle imtihan ediliyorum resmen sizce varmı yok mu
Bu test bende de çizgi çıkarttı sonra regli oldum

Eklentiler

• Screenshot_20230602_001758_com.android.gallery3d.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 68
Allahim isteyen herkese o duyguyu tattirsin insallah ben gördüm yani umarım da öyledir 6 gun sabredin daha sonra tekrarlayın testi garanti olsun

Ben adet günümde kan testi yapdirdim 1.20 cikdi 5 gün oldu geceli sizce artmış olabilir mi yoksa beklemelimiyim bel ağrım çok var bide göğüs hassasiyetim var siz ce ne yapmalıyım
Kuzum vücudunda değişiklik hissediyorsan önce evde mi kaset testi yap üzerinden 5 gün geçmiş diyorsun muhtemelen 2. Çizgiyi görüceksin eğer görürsen kan testi yaptır kaset gebelik testi yapsan çıkacaktır ama adet günü 1.20 çok düşük bişey ama inşallah sendede bendede vardır

İsde adet gunumde kan testi öle cikdi bilmiyorum halıda olmadım beklemeliyim Kaset teste çıkar diyorsunuz yani yarın Alicam haber edecem

İsde adet gunumde kan testi öle cikdi bilmiyorum halıda olmadım beklemeliyim Kaset teste çıkar diyorsunuz yani yarın Alicam haber edecem
Yarın al canım sonucu bana at ona göre hareket ederiz tekrardan kan verme işini vücudunda farklılık hissediyor musun

Yarın al canım sonucu bana at ona göre hareket ederiz tekrardan kan verme işini vücudunda farklılık hissediyor musun
Bel ağrım çok var bide göğüs hassasiyetim var bide akındim var var ama bilmiyorum ya kafam ullak bullak oldu adet günümde yapdirdim die belki erkenmi yapdirdim bilmiyorum hayırlısı 3 ay önce düşük yapdim ondan da olabilirmii bilmiyom hayırlısı içinizde ne doğuya sizce varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…