- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Allah razı olsun kardeşim isteyen herkese nasip etsin RabbimVar gibi gözüküyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy böyle söyleyince nasıl da seviniyorum inşallah vardır nasıl hasretim bebeğe Allah razı olsun canımTestlere göre evet var hamilesin
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahAyy böyle söyleyince nasıl da seviniyorum inşallah vardır nasıl hasretim bebeğe Allah razı olsun canım
Ayyyy Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimhayırlı uğurlu olsun annesi
Allah razı olsun sizden hepiniz ne kadar iyisiniz çok teşekkür ederimCanım merhaba pozitif görünüyor inşallah bebeğin seninledir yarın kan ver bence, inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
Allahımm senden razı olsun inşallahRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy gerçekten mi Allah razı olsunİkisinde de var gibi.
Gözünüz aydin
Allah razı olsun canım benimHayırlı olsun canım
Testlere göre var gibiMerhaba güzel bayanlar 1 yıldır eşimle bebiş deniyoruz ikimizdede hiç bir sıkıntı yok 2 kaybım olmuştu bu ay saldım adet günüme daha 4 gün var test yapayim dedim öyle hevessiz bir şekilde biri erken biri normal ikiside 5 dk da böyle çıktı sizcede varmıdır şimdiden Allahım isteyen tüm anne adaylarımızın kollarını boş bırakmasın inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
İnşallah canım Allah razı olsunTestlere göre var gibi
Var tabi kız maşallah çok güzel o ikinci kırmızı çizgiAllah razı olsun sizden hepiniz ne kadar iyisiniz çok teşekkür ederim
Sadece baş donmesi ağırlık var vücudumda ateş basıyor kuzum Allah razı olsun teşekkür ederimVar tabi kız maşallah çok güzel o ikinci kırmızı çizgibelirtilerin varmıydı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?