Gebelik testiiiii

Kanda mutlaka çıkar idrara geçmemiştir varsa bile böyle herşeye kafayı yormak baş ağrısına bile sizi strese sokabilir Buda hamile kalmayı zorlaştırır bence bi sağlık ocağında şüphem var deyip kan vermelisin hamileysen vitaminlere başlarsınız

Vitamin değerlerime yeni baktırmıştım zaten haklısınız çok stres yapıyorum ama elde değil maalesef

Sizce bu kuruma çizgisi mi ? Böyle bir hayalet çizgi çıktı. Sanırım hamile değilim ama insan umutlanıyor. Benim için de dua eder misin

Canım bence kendinde böyle oldu diye herkese yorum yapma sendede olmuştur ama kimyasaldır bilemeyiz şimdi kan testi verdim sonucum pozitif çok şükür ilk bebeğim olucak rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım bence kendinde böyle oldu diye herkese yorum yapma sendede olmuştur ama kimyasaldır bilemeyiz şimdi kan testi verdim sonucum pozitif çok şükür ilk bebeğim olucak rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin
Çok şükür sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok şükür sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım benim Allahım senden ve senin gibi güzel düşünen insanlardan razı olsun çok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen tüm kadınlarımıza nasip etsin bu duyguyu hiç bir kadının elleri boş kalmasın inşallah

Vitamin değerlerime yeni baktırmıştım zaten haklısınız çok stres yapıyorum ama elde değil maalesef
Stres bebek sahip olmayı engelliyor biliyorum çok zor stres olmamak ama biraz kendinizi sakin birakın inşallah rabbim gönlünüzdeki duayı kucağınıza almayı nasip eder öpüyorum sizi sağlıcakla kalın

Sizce bu kuruma çizgisi mi ? Böyle bir hayalet çizgi çıktı. Sanırım hamile değilim ama insan umutlanıyor. Benim için de dua eder misinEki Görüntüle 3295145
Merhaba canım öncelikle kaç dk da çıktı ve adetin geçti mi yoksa gününe daha varmı rabbim gönlündeki duanı kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ellerin boş kalmasın inşallah canım benim

Yaaa aynı şeyi bende yaşıyorum adetime 8 gün var ikinci olacak ilk cocugum 6 yaşında ama uzun zaman sonra olunca insan bocaliyor bende iki kez test yaptım ikiside böyle silik çıktı kimseye de soramiyorum öylesine yaptım testi silik çıkınca tekrar yaptım kan vermek için biraz beklicem inşallah olur sizinde

İnşallah canım ben kan verdim hamileyim çok şükür inşallah sende hamileisndir testlerinin fotoğrafı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…