- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Kanda mutlaka çıkar idrara geçmemiştir varsa bile böyle herşeye kafayı yormak baş ağrısına bile sizi strese sokabilir Buda hamile kalmayı zorlaştırır bence bi sağlık ocağında şüphem var deyip kan vermelisin hamileysen vitaminlere başlarsınızÖnce bi idrar testinde çift çizgiyi göreyim sonra lan vereyim diye düşüyordum olmazda pazartesi veririm
kandaÖnce bi idrar testinde çift çizgiyi göreyim sonra lan vereyim diye düşüyordum olmazda pazartesi veririm kan
Vitamin değerlerime yeni baktırmıştım zaten haklısınız çok stres yapıyorum ama elde değil maalesefKanda mutlaka çıkar idrara geçmemiştir varsa bile böyle herşeye kafayı yormak baş ağrısına bile sizi strese sokabilir Buda hamile kalmayı zorlaştırır bence bi sağlık ocağında şüphem var deyip kan vermelisin hamileysen vitaminlere başlarsınız
Sizce bu kuruma çizgisi mi ? Böyle bir hayalet çizgi çıktı. Sanırım hamile değilim ama insan umutlanıyor. Benim için de dua eder misinKanda mutlaka çıkar idrara geçmemiştir varsa bile böyle herşeye kafayı yormak baş ağrısına bile sizi strese sokabilir Buda hamile kalmayı zorlaştırır bence bi sağlık ocağında şüphem var deyip kan vermelisin hamileysen vitaminlere başlarsınız
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım bence kendinde böyle oldu diye herkese yorum yapma sendede olmuştur ama kimyasaldır bilemeyiz şimdi kan testi verdim sonucum pozitif çok şükür ilk bebeğim olucak rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin
Çok şükür sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu, Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım bence kendinde böyle oldu diye herkese yorum yapma sendede olmuştur ama kimyasaldır bilemeyiz şimdi kan testi verdim sonucum pozitif çok şükür ilk bebeğim olucak rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin
Canım benim Allahım senden ve senin gibi güzel düşünen insanlardan razı olsun çok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen tüm kadınlarımıza nasip etsin bu duyguyu hiç bir kadının elleri boş kalmasın inşallahÇok şükür sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Stres bebek sahip olmayı engelliyor biliyorum çok zor stres olmamak ama biraz kendinizi sakin birakın inşallah rabbim gönlünüzdeki duayı kucağınıza almayı nasip eder öpüyorum sizi sağlıcakla kalınVitamin değerlerime yeni baktırmıştım zaten haklısınız çok stres yapıyorum ama elde değil maalesef
Merhaba canım öncelikle kaç dk da çıktı ve adetin geçti mi yoksa gününe daha varmı rabbim gönlündeki duanı kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ellerin boş kalmasın inşallah canım benimSizce bu kuruma çizgisi mi ? Böyle bir hayalet çizgi çıktı. Sanırım hamile değilim ama insan umutlanıyor. Benim için de dua eder misinEki Görüntüle 3295145
Sağol canım teşekkür ederimStres bebek sahip olmayı engelliyor biliyorum çok zor stres olmamak ama biraz kendinizi sakin birakın inşallah rabbim gönlünüzdeki duayı kucağınıza almayı nasip eder öpüyorum sizi sağlıcakla kalın
Yaaa aynı şeyi bende yaşıyorum adetime 8 gün var ikinci olacak ilk cocugum 6 yaşında ama uzun zaman sonra olunca insan bocaliyor bende iki kez test yaptım ikiside böyle silik çıktı kimseye de soramiyorum öylesine yaptım testi silik çıkınca tekrar yaptım kan vermek için biraz beklicem inşallah olur sizindeMerhaba güzel bayanlar 1 yıldır eşimle bebiş deniyoruz ikimizdede hiç bir sıkıntı yok 2 kaybım olmuştu bu ay saldım adet günüme daha 4 gün var test yapayim dedim öyle hevessiz bir şekilde biri erken biri normal ikiside 5 dk da böyle çıktı sizcede varmıdır şimdiden Allahım isteyen tüm anne adaylarımızın kollarını boş bırakmasın inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
İnşallah canım ben kan verdim hamileyim çok şükür inşallah sende hamileisndir testlerinin fotoğrafı varmıYaaa aynı şeyi bende yaşıyorum adetime 8 gün var ikinci olacak ilk cocugum 6 yaşında ama uzun zaman sonra olunca insan bocaliyor bende iki kez test yaptım ikiside böyle silik çıktı kimseye de soramiyorum öylesine yaptım testi silik çıkınca tekrar yaptım kan vermek için biraz beklicem inşallah olur sizinde
İlk başta çok silik çıkıyor sonra netleşiyor koyulasiyor emin olamadımİnşallah canım ben kan verdim hamileyim çok şükür inşallah sende hamileisndir testlerinin fotoğrafı varmı
Bence hemen kan tahlili yaptırİlk başta çok silik çıkıyor sonra netleşiyor koyulasiyor emin olamadım
Pazt günü yaptirayim hemşireye sordum o da gel dedi çok şaşırdı adetine daha var nasıl anladın diye ama bende göğüs ağrısı var hassasiyeti emin olamadım kuruntu mu yapıyorum diye düşünüyorumBence hemen kan tahlili yaptır
Adetinize kaç gün varPazt günü yaptirayim hemşireye sordum o da gel dedi çok şaşırdı adetine daha var nasıl anladın diye ama bende göğüs ağrısı var hassasiyeti emin olamadım kuruntu mu yapıyorum diye düşünüyorum
6 gün varAdetinize kaç gün var
Adet gününüze kadar bekleyebilirseniz kan testinde çıkar inşallah kalbinizdeki gönlünüze göre olur6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?