- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Sanki çizgi var dağılmış gibi canım istersen kan ver yada bi tane daha test alArkadaşlar testlerim böyle çıkıyor gebelik var mı
Teşekkür ederimTestlere göre var gibi
Ben seni kırmak ya da üzmek istemem ama maalesef hamile değilsin. Benm adetim gecikti 15 gün boyunca test yaptım bu şekilde çıktı. 3 gün sonra da adet oldum. Bir bebeğim var test yaptığımda ikinci çubuk silik değildi. İkisi de net çıkmıştı. Doğruya doğru demek lazım kimse kimseye umut satmasın lütfen. İnşallah yakın zamanda güzel bir yavru alırsınız kucağınızaMerhaba güzel bayanlar 1 yıldır eşimle bebiş deniyoruz ikimizdede hiç bir sıkıntı yok 2 kaybım olmuştu bu ay saldım adet günüme daha 4 gün var test yapayim dedim öyle hevessiz bir şekilde biri erken biri normal ikiside 5 dk da böyle çıktı sizcede varmıdır şimdiden Allahım isteyen tüm anne adaylarımızın kollarını boş bırakmasın inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Canım bence kendinde böyle oldu diye herkese yorum yapma sendede olmuştur ama kimyasaldır bilemeyiz şimdi kan testi verdim sonucum pozitif çok şükür ilk bebeğim olucak rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsinBen seni kırmak ya da üzmek istemem ama maalesef hamile değilsin. Benm adetim gecikti 15 gün boyunca test yaptım bu şekilde çıktı. 3 gün sonra da adet oldum. Bir bebeğim var test yaptığımda ikinci çubuk silik değildi. İkisi de net çıkmıştı. Doğruya doğru demek lazım kimse kimseye umut satmasın lütfen. İnşallah yakın zamanda güzel bir yavru alırsınız kucağınıza
Hayırlısı olsun canım kaç çıktı betaCanım bence kendinde böyle oldu diye herkese yorum yapma sendede olmuştur ama kimyasaldır bilemeyiz şimdi kan testi verdim sonucum pozitif çok şükür ilk bebeğim olucak rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı*Hayırlısı olsun canım kaç çıktı beta
Sağol canım Allah razı olsun adetime daha 4 gün var 9,26 çıktıHayırlısı olsun canım kaç çıktı beta
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımSağol canım Allah razı olsun adetime daha 4 gün var 9,26 çıktı
Sağol Allah razı olsun canım benim 2 kaybım oldu çok istedim rabbim bir sene sonra nasip etti inşallah Buda kayıp olmaz sağ Salim kucağıma almış olurumRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım
İnşallah canım bana da dua et hamilelerin duası kabul olurmuşSağol Allah razı olsun canım benim 2 kaybım oldu çok istedim rabbim bir sene sonra nasip etti inşallah Buda kayıp olmaz sağ Salim kucağıma almış olurum
Rabbim inşallah gönlündeki isteyen küçük meleği ellerine almayı nasip etsin canım inşallah sende bu ay hamile olduğunu öğrenirsin amin.İnşallah canım bana da dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Sağol kuzum teşekkür ederim ben de bugün regli olmam gerek inşallah olmam kaç gündür test yaouyorum ama hiç bişey yokRabbim inşallah gönlündeki isteyen küçük meleği ellerine almayı nasip etsin canım inşallah sende bu ay hamile olduğunu öğrenirsin amin.
Naptın canım testin nasıl çıktıSağol kuzum teşekkür ederim ben de bugün regli olmam gerek inşallah olmam kaç gündür test yaouyorum ama hiç bişey yok
Testler negatif henüz regli olmadımNaptın canım testin nasıl çıktı
2 gün daha bekle eğer adet olmazsanız erken gebelik testi öneriyorum inşallah sonuç pozitif çıkarTestler negatif henüz regli olmadım
Baş ağrım var bu da gebelik belirtisi mi2 gün daha bekle eğer adet olmazsanız erken gebelik testi öneriyorum inşallah sonuç pozitif çıkar
Benim de 2 kaybım oldu.. çok sevindim sizin adınızaSağol Allah razı olsun canım benim 2 kaybım oldu çok istedim rabbim bir sene sonra nasip etti inşallah Buda kayıp olmaz sağ Salim kucağıma almış olurum
Yaaa çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunBenim de 2 kaybım oldu.. çok sevindim sizin adınıza
Canım olabilirde olmayabilirde adet gecikmesi de baş ağrısı yapar sadece baş ağrısını ona yoramayız keşke bi kan tahlili yaptırsan kesin sonuç alırsın inşallahBaş ağrım var bu da gebelik belirtisi mi
Önce bi idrar testinde çift çizgiyi göreyim sonra lan vereyim diye düşüyordum olmazda pazartesi veririm kanCanım olabilirde olmayabilirde adet gecikmesi de baş ağrısı yapar sadece baş ağrısını ona yoramayız keşke bi kan tahlili yaptırsan kesin sonuç alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?