Gebelik testiiiii

Ben seni kırmak ya da üzmek istemem ama maalesef hamile değilsin. Benm adetim gecikti 15 gün boyunca test yaptım bu şekilde çıktı. 3 gün sonra da adet oldum. Bir bebeğim var test yaptığımda ikinci çubuk silik değildi. İkisi de net çıkmıştı. Doğruya doğru demek lazım kimse kimseye umut satmasın lütfen. İnşallah yakın zamanda güzel bir yavru alırsınız kucağınıza

Canım bence kendinde böyle oldu diye herkese yorum yapma sendede olmuştur ama kimyasaldır bilemeyiz şimdi kan testi verdim sonucum pozitif çok şükür ilk bebeğim olucak rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin

Canım bence kendinde böyle oldu diye herkese yorum yapma sendede olmuştur ama kimyasaldır bilemeyiz şimdi kan testi verdim sonucum pozitif çok şükür ilk bebeğim olucak rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım kaç çıktı beta

Rabbim inşallah gönlündeki isteyen küçük meleği ellerine almayı nasip etsin canım inşallah sende bu ay hamile olduğunu öğrenirsin amin.
Sağol kuzum teşekkür ederim ben de bugün regli olmam gerek inşallah olmam kaç gündür test yaouyorum ama hiç bişey yok

Canım olabilirde olmayabilirde adet gecikmesi de baş ağrısı yapar sadece baş ağrısını ona yoramayız keşke bi kan tahlili yaptırsan kesin sonuç alırsın inşallah
Önce bi idrar testinde çift çizgiyi göreyim sonra lan vereyim diye düşüyordum olmazda pazartesi veririm kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…