Gebelik testim bozuk mu

Nurdeva

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
466
461
18
39
Merhaba hanimlar bikac gündür kasıklarimda adet oluyormusum gibi sanci war reglime henüz 5gün var bugün şaibeli olsada bi test yapmak istedim agrim bugum iyce artti esimin gelmesini bekliuorim acile gidecegim testi yaptim zoraki görülen bir gölge cikti kuruma cizgisidir diye dusundum bi sure sonrada testin rengi degisti ilk kez basima geliyor daha once karsilasan varmi

Eklentiler

• 20210410_155030.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 73
Test bekledikçe renk değişir idrardan dolayı. Acilde bir kan ver. Çok rahatsız eden bir ağrıysa başka bisi de olabilir. Öncelikle kan ver ona göre değerlendirme yapılır geçmiş olsun

Test bekledikçe renk değişir idrardan dolayı. Acilde bir kan ver. Çok rahatsız eden bir ağrıysa başka bisi de olabilir. Öncelikle kan ver ona göre değerlendirme yapılır geçmiş olsun
Canim apandisitten korktum cok siddetli bi agriydi yada yogun enfeksiyinda yasiyorm bunu testi ilac alabilmek icin yaptim aslinda spazm gidrerici hapim war esimin gelmesini bekliuorm hastanede zaten onlem amacli gebelik testide yapiyorlar ilaclarimi kullanir rahatlarim insallah tesekkür ediyorum

İnşallah kötü bisi cikmaz canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir bağırsak ile ilgili de olabilir. İnşallah iyi olursun

İnşallah kötü bisi cikmaz canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir bağırsak ile ilgili de olabilir. İnşallah iyi olursun
Suan cok rahatladim sanki hic olmamis gibi agri gecti birden spazm girdi heralde reglimde yakin sanirim ondan

Suan cok rahatladim sanki hic olmamis gibi agri gecti birden spazm girdi heralde reglimde yakin sanirim ondan
Olabilir canım benmde geçen ay öyle olmuştu yumurtlama gününden sonra bir kaç gün şiddetli ağrı çektim ama çok şükür bisi çıkmadı

Merhaba kzlar bn bu ay.gelistirici igne kullandm tam 17 tane hem maddi hem manevi zor oldu 1 yumurtam gelisti ve erkn catladi simdi igneyi birakali 1 hafta oldu ve bn dun test yaptm pozitifi gordum hemn doktorumu aradm oda igne etkisi vucutta kalms olabilr dedi gebede olabilirsn dedi adet tarihn gecince gel dedi adetime 5 gun var sizde igne etkisiyle pozitf mi olmuştur yada bnm gibi bu durumu yasayan varmi sevinemiyorm bile yarm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…