Cizgi var evet
Kaç dk sonra oluştu çizgi canım
Silik bı cızgı var ılk testı yapınca bıraz daha koyuydu bı saat sonra cektım 3 gün gectı afetim pozıtıfmıdır sızce
Kuruma çizgisine benziyor sanki. Kaç dk da çıktı?
Ama çok sılıkk degılmı dıger hamilelıkleromde çok koyuydu antıbıyotık kullanıyordum dıye adetım gectı sanıyordumCizgi var evet
1 dk olmadan çıktı cızgıKuruma çizgisine benziyor sanki. Kaç dk da çıktı?
Evet silkk biraz kac dakkada ckti ?Ama çok sılıkk degılmı dıger hamilelıkleromde çok koyuydu antıbıyotık kullanıyordum dıye adetım gectı sanıyordum
Pozitif o zaman. Beklemiyomuydun yoksa gebelk falan1 dk olmadan çıktı cızgı
Hemen çıktı cnmKaç dk sonra oluştu çizgi canım
Kuruma çizgisi bu.
Hayırrr hıc beklemiyordum antıbıyotık kullanıyorum otuzdan adetım gectı dıye düşünüyordum tomografı falan vekıldım çünkü her ıhtımale karşı bı test yapayım dedkmPozitif o zaman. Beklemiyomuydun yoksa gebelk falan
Gidip kan ver canımHemen çıktı cnm
ilişkiden kaç gün sonra yaptın canım?
Adetım gectıkten 6 gün sonrailişkiden kaç gün sonra yaptın canım?
Ahh sevınsemmı üzülsem mı bılemedım kı hıc planlı degıldi hem tomografı hemde bı sürü ılac kullandımTebrikler, bence yüzde yüz hamilesiniz
Evet ilaç ve radyasyon çok sıkıntılı, ama bebek küçük büyük ihtimalle, bu yüzden hiç etkilenmemiştir, lütfen içinizi ferah tutun, Allah büyüktür..Ahh sevınsemmı üzülsem mı bılemedım kı hıc planlı degıldi hem tomografı hemde bı sürü ılac kullandım
Kesin hamilesin canimAhh sevınsemmı üzülsem mı bılemedım kı hıc planlı degıldi hem tomografı hemde bı sürü ılac kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?