- Konu Sahibi musmutlu83
-
Test yaptınmıMerhabalar yaklaşık iki haftadır kasiklarimdan bacagima vuran ağrılar yaşıyorum bir sağ kasigim bir sol kasigim ağrıyor. Göğüslerimde hafif bir sizlama var. Gebelik testi yaptım hem geçen hafta hem de bugün ama negatif çıktı. Pkos var bende ve en son 8 eylülde regl oldum. Acaba hamile olsaydım çıkar mıydı?
Yok bir daha yapmadim. Tuhaf mide bulantim oluyor arada bir de karnim agiriyor. Siz test yaptiniz mi.Test yaptınmı
Hayır yapmadım daha 5 gün var adete ama çok fazla kasık ağrım var bilmiyorum adet olacam sanırımYok bir daha yapmadim. Tuhaf mide bulantim oluyor arada bir de karnim agiriyor. Siz test yaptiniz mi.
Adet gününü bekle en mantiklisi eger döllenme olduysa kanda cikar. Ama yine de bekle gec döllenme olmuştur falan .benimde 6 gün var adete kasık agrım var 9 ekimde çatlama iğnesi yapıldı sağ ve solda bir yumurta oluşmustu sağda zaten tüp yok dış gebelikten dolayı alındı hayırlısı hepimiz için kan yaptırsak sağlıklı sonuç alırmıyız acaba
Hayır yapmadım daha 5 gün var adete ama çok fazla kasık ağrım var bilmiyorum adet olacam sanırım[/Q
Hayirlisi insallah hamilesindir
Yok yapmadım eşime söyledim al yapalım diye daha erken negatif çıkarsa mıralin bozulur bekleyelim biraz daha dedi sen naptınTest yaptin mi
Ben de bekliyorum gece mide bulantisi ve karin agrisi ile uyandim. Bir anormallik var bende ama anlamadim insallah baska hastalik cikmaz. Bu ara yapma daha iyi o umutla beklemek bile guzel. Olup da cikmayinca iyice uzulur insan. Bekle bakalimYok yapmadım eşime söyledim al yapalım diye daha erken negatif çıkarsa mıralin bozulur bekleyelim biraz daha dedi sen naptın
Ben sabah 8 de uyudum bütün gece öldüm ağrıdan hem sağ hem sol kasıkta ağrı vardı derdim adet olmak değil yumurtalar kiste dönüşmesinde o çok sıkıyı canımı sendeki anormallik bendede var iğneyi olduğum gündem beri normal değilim tırlatmaya az kaldıBen de bekliyorum gece mide bulantisi ve karin agrisi ile uyandim. Bir anormallik var bende ama anlamadim insallah baska hastalik cikmaz. Bu ara yapma daha iyi o umutla beklemek bile guzel. Olup da cikmayinca iyice uzulur insan. Bekle bakalim
Vallahi bu nedir boyle ya. Hayirli sonuçlar cikar insallah. Ben iki kere hamile kaldim ( tabi kucagina almak nasip olmadi )ama hic boyle olmadim.Ben sabah 8 de uyudum bütün gece öldüm ağrıdan hem sağ hem sol kasıkta ağrı vardı derdim adet olmak değil yumurtalar kiste dönüşmesinde o çok sıkıyı canımı sendeki anormallik bendede var iğneyi olduğum gündem beri normal değilim tırlatmaya az kaldı
Canim eğer pkos varsa herşey olabilir. Yani yeri gelir kasik agrisi yeri gelir bel agrisi yapar. Kimileri bir ayda iki kete adet olur kimileri ilac icmeden adet olmaz. Ben endimi bildim bileli pcos luyum. Cok iyi bir doktor ve iyi bir tedavi yeterli ha bir de kilo önemli spor yapan ve zayif olan pcos luluar kendiliginden hamile kalabiliyor. Ben zeynep kamilde tedavi gördum ikinci ayimda birakmak zorumda kaldim. Ama ozelden cok devlet hastanelerine guveniyorum. Sen anadolu mu avrupa yakasinda misin. Avrupa yakasinda da capa tip fakultesi iyi diye biliyorum. Kendini rahat birak ben iki kere ve normal yolla hamile kaldim. Ama pcos lularda dusuk olasiligi yuksek. Benim ilki dustu. İkincisinin de kalp atislari durdumerhaba kızlar bende adet düzensizliği var bir yıldır da evliyim bebek düşünüyoruz. İstanbulda Dr ye gittim ilki alttan baktı temiz yumurtaliklarin miyom kist yok dedi ancak kilo alimindan kaynaklanan yumurta tembelligi olabilir dedi üç ay süre verdi kendiliğinden hamile kalmazsan tedaviye başlayalım dedi başka bir dr ye daha gittim oda pko var ama korkma hamile kalabilir sin dedi zayifla mam gerektiğini soyledi. Sat 30 agustos tu 15 i 16 si gibi kanama oldu memlekete gelmiştim hava değişimi sandım ki gün sürdü sürmedi çok azdı önce kırmızı sonra kahverengiye döndü bir kaç gün kahverengi çamur şekilde atık gibi bişeler geldi sada sonra tekrar ayin sonu Ekim in başı gibi tekrar biraz kanama oldu sonra normal kahverengi geldi bitti Ped bile dolması ikisinden. Şimdi kasık ağrım mide bulantısı var böyle bir durum yaşayan oldu mu uzun oldu k.byin
Boncuk ne yaptın???Ben sabah 8 de uyudum bütün gece öldüm ağrıdan hem sağ hem sol kasıkta ağrı vardı derdim adet olmak değil yumurtalar kiste dönüşmesinde o çok sıkıyı canımı sendeki anormallik bendede var iğneyi olduğum gündem beri normal değilim tırlatmaya az kaldı
Adete 3 gün kaldı canım bekliyorum test yapmadım ama hala kasıklarım agrıyo sen naptınBoncuk netın???
Ben yarın yapıcam. Göğüs uçlarm büyüdü sanki ağrı yok ama. Bi baktım hesabin dondurulmuş görünüyordu. Heralde hamile kaldın diye düşündüm. Hadi hayırlısıAdete 3 gün kaldı canım bekliyorum test yapmadım ama hala kasıklarım agrıyo sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?