- 16 Ekim 2015
- 108
- 86
- 13
- 39
- Konu Sahibi musmutlu83
-
Ay ağzından bal damlıyo canım inşallah öyle olur yarın test yapınca mutlaka haber ver inşallah hamilesindir canım hesabı doldurmadım birisi birisine çok kötü yorum yapmıştı bende onu uyardım o kişi şikayet etmiş hesabı 1 gün kapattılar bu şekilde tartışma diyalogu olunca ceza veriyorlarmış bende bilmiyordum ders oldu kimse için kimseye iyilik yapmanı istemiyorlarBen yarın yapıcam. Göğüs uçlarm büyüdü sanki ağrı yok ama. Bi baktım hesabin dondurulmuş görünüyordu. Heralde hamile kaldın diye düşündüm. Hadi hayırlısı
Inşallah ikimizde hamileyizdir. Yazarım yarınAy ağzından bak damlıyo canım inşallah öyle olur yarın test yapınca mutlaka haber ver inşallah hamilesindir canım
İnşallah canım ya ağrılarımdan dolayı korkuyorum adet olsam sanıyorum bakalım haberini bekliycem yarın senin günün doldumuInşallah ikimizde hamileyizdir. Yazarım yarın
Hayirlisi canim. Bu ay olmazsa bir dahaki ay olur. Herseyin bir vakti vardir. Bende pcos var yani ne zaman adet olurum orasini Allah bilir. İki seferdir ilac kullanmadan adet oluyorum. Heralde bu yuzden umutluyum. Bu bile gelişme. Aslinda ben tamamen kuruntu yapiyorum. Herseyi gebelige yoruyorum yani psikolojik benim belirtiler. Adet olursam hemen tedaviye başkicam ama kendiliginden olsun istiyorum. Bu arada hangi şehirdesin. Ben istanbuldayim ve ne yazikki buradaki hastanelerden nefret ediyorumİnşallah canım ya ağrılarımdan dolayı korkuyorum adet olsam sanıyorum bakalım haberini bekliycem yarın senin günün doldumu
Canım inşallah tedavınde aonuçlarında olumlu olur Ben çorumdayım canım kardeşim istanbul da hemşire neresi desinHayirlisi canim. Bu ay olmazsa bir dahaki ay olur. Herseyin bir vakti vardir. Bende pcos var yani ne zaman adet olurum orasini Allah bilir. İki seferdir ilac kullanmadan adet oluyorum. Heralde bu yuzden umutluyum. Bu bile gelişme. Aslinda ben tamamen kuruntu yapiyorum. Herseyi gebelige yoruyorum yani psikolojik benim belirtiler. Adet olursam hemen tedaviye başkicam ama kendiliginden olsun istiyorum. Bu arada hangi şehirdesin. Ben istanbuldayim ve ne yazikki buradaki hastanelerden nefret ediyorum
Allah emekkerimizi boşa çikarmasin inşallah. Anadolu yakasi Ataşehirdeyim. Kardesin hangi hastanede.Canım inşallah tedavınde aonuçlarında olumlu olur Ben çorumdayım canım kardeşim istanbul da hemşire neresi desin
Bana bayagi uzakmiş :))) yoksa yanina gidip beni boncuk gönderdi derdim :))Zeytinburnu sağlıkocagında ebe hemşire amin canım inşallah
Yaptim canim negatif cikti zaten biliyordumZeytinburnu sağlıkocagında ebe hemşire amin canım inşallah
Üzülme canım ya nasip kısmet benimde eli kulağında adet olacak sanırım ayrıca adet olmadığın müddetçe testi yaparsın tekrarYaptim canim negatif cikti zaten biliyordum(
Ay yok yapmicam daha biraz bekleyip dr a gidip adet olmak için ilaç alırım sonra da tedavi inşallah. Sen de haber ver merak ederim benÜzülme canım ya nasip kısmet benimde eli kulağında adet olacak sanırım ayrıca adet olmadığın müddetçe testi yaparsın tekrar
Kuzum belki hamilesindir hemen kötüye yorma doktora git lan tahlili yaptır evdeki genelde negatif çıkar sonuç ne olursa hayırlısı üzülme ben test yapınca haber vericem sanaAy yok yapmicam daha biraz bekleyip dr a gidip adet olmak için ilaç alırım sonra da tedavi inşallah. Sen de haber ver merak ederim ben
Boncuk bugün aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım ve gidip kan testi yaptırdım sonuç 0.17 yani negatif ama ağrılar var hafifledi sadece galiba kist falan var bendeKuzum belki hamilesindir hemen kötüye yorma doktora git lan tahlili yaptır evdeki genelde negatif çıkar sonuç ne olursa hayırlısı üzülme ben test yapınca haber vericem sana
Bende şimdi evde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün adet günüm hala olmadım galiba bendede kist varBoncuk bugün aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım ve gidip kan testi yaptırdım sonuç 0.17 yani negatif ama ağrılar var hafifledi sadece galiba kist falan var bendesenden ne haber
Neyse hayırlısı diyelim artık. Bir an önce doktora gitmek gerekBende şimdi evde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün adet günüm hala olmadım galiba bendede kist var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?