Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahTestlerinizde pozitif çıkmışşşş beklemeden kan verin, Allah gönlünüze göre versin :)
Hadi inşallah ondandir yaaa çok istiyoruz çocuk olmasınıAdet ağrısı normal bi süre olucak hatta benim hamilelik boyunca her adet dönemi oldu ağrım
Kan verdin mi? Yani ben o gün hatırlıyorum da eşime demiştim adet Olcam bos yere gitmeyelim kan vermeye,, tahlil yanlış, o kadar ağrım vardıHadi inşallah ondandir yaaa çok istiyoruz çocuk olmasını
Yok yarın adet günüm yarın olmazsam gidicem bende öyle düşünüyorum öyle söylüyorum eşime ama bakalımKan verdin mi? Yani ben o gün hatırlıyorum da eşime demiştim adet Olcam bos yere gitmeyelim kan vermeye,, tahlil yanlış, o kadar ağrım vardı
Yerleşme kanamanız oldu muMerhaba arkadaşlar benim adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bitanede kaset test yaptım oda silik çıktı ama adet sancım var şuan kanamam yok sarı akıntım var
Var mı bı fikriniz
Afedersiniz 5 6 gün önce ilişki sırasında kahverengi akıntım oldu dahada olmadıYerleşme kanamanız oldu mu
Merhaba aynı şeyi şubat ayında yaşadım ilk zamanlar normalmiş doktorum öyle söylemişti hatta bir kaç ay her regl döneminde o sancı olurmuş ama ben maalesef düşük yaşadım ilerisini bilmiyorumMerhaba arkadaşlar benim adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bitanede kaset test yaptım oda silik çıktı ama adet sancım var şuan kanamam yok sarı akıntım var
Var mı bı fikriniz
Anladım hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahAfedersiniz 5 6 gün önce ilişki sırasında kahverengi akıntım oldu dahada olmadı
Çok geçmiş olsun bakalım yarın regl günüm inşallah olmamMerhaba aynı şeyi şubat ayında yaşadım ilk zamanlar normalmiş doktorum öyle söylemişti hatta bir kaç ay her regl döneminde o sancı olurmuş ama ben maalesef düşük yaşadım ilerisini bilmiyorum
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimki daha belli diilAnladım hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Hadi hayırlısı gülümSancım olunca korktum yaa yarın adet günüm zaten olmazsam kosacam hastaneye
Amin hayırlısı inşallahHadi hayırlısı gülüm
Canım nasıl oldun?Sancım olunca korktum yaa yarın adet günüm zaten olmazsam kosacam hastaneye
Bugün adet günüm ama hala bişi yokCanım nasıl oldun?
Hadi inşallah yaaBenim de adet sancım oldu sürekli kan geldi sandim kivrandim. Korkup 3 gün HCG testi yaptırdım arttı hep şimdi de geçti korkma çok.normal
Yok daha gitmedim korkuyorumTahlil yaptirabildiniz mi sonuç nedir
Korkunun ecele faydası yok kardeşim bence cesaretini topla Git insallah ne gelirse Allahtan kaderimiz de ne yazılmışsa o olacakYok daha gitmedim korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?