Gebelik testim pozitif adet sancım var

Canım merhaba ilk hamilelik belirtilerinde adet sancısı gibi sancı oluyor benimde reglim iki gün gecikti adet sancısı cekiyordum bir turlu olamiyorum dedim adetim geciksede garanti olsun diye erken gebelik testi alıp yaptım saniyeler icinde iki belirgin çizgi çıkıverdi sonucun nedir bilmiyorum ama hamilelikle adet belirtileri cidden neredeyse aynı

Çok teşekkür ederim bugün 5.gun gecikmenin daha bişi yok inşallah olmam da

Arkadaşlar test yaptım kan testi yaptım değerim 150.8 sizce nasıl adetimin 4.gunu bu değer çıktı
Değerin kaç olduğu önemli değil önemli olan 2 günde en az %60artis

Benim de sarı akıntım çok şu an gebelik testim de böyle 2 gün var adetime
Pozitif canııım ay hamilesin çok güzel Benim gecen gün değerlendirmem olmuştu adete bukadar yakınken tutarmı bilmiyorum ilişki esnasında çok akıntım vardı acaba yumurtlama mı diye aklıma takıldı takvim farklı gösteriyo flo da

Belki geç yumurtlama olmuştur canım bezen olabiliyor benim de çok adet sancım var şu an için korkuyorum da olmayacak mı acaba diye

Kan testi 2.30 çıkıp ssonra dan yükselen varmı aranızda

Belki geç yumurtlama olmuştur canım bezen olabiliyor benim de çok adet sancım var şu an için korkuyorum da olmayacak mı acaba diye
Canım hamilesin adetin gecsin kan ver yada yarın ver hemen 1 gün kala öğrenmiş olcaksın. Değerini öğrenince yaz olurmu çok sevindim senin adına banada dua edermisin

Canım hamilesin adetin gecsin kan ver yada yarın ver hemen 1 gün kala öğrenmiş olcaksın. Değerini öğrenince yaz olurmu çok sevindim senin adına banada dua edermisin
Valla canım ben öncesinde çok kan verip hüsrana uğradığım için hiç olmazsa 2 gün geciksin öyle vereceğim perşembe gününe kadar adetim gelmezse perşembe günü vereceğim inşallah Allah’ın izniyle seninde hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…