Canım merhaba ilk hamilelik belirtilerinde adet sancısı gibi sancı oluyor benimde reglim iki gün gecikti adet sancısı cekiyordum bir turlu olamiyorum dedim adetim geciksede garanti olsun diye erken gebelik testi alıp yaptım saniyeler icinde iki belirgin çizgi çıkıverdi sonucun nedir bilmiyorum ama hamilelikle adet belirtileri cidden neredeyse aynıMerhaba arkadaşlar benim adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bitanede kaset test yaptım oda silik çıktı ama adet sancım var şuan kanamam yok sarı akıntım var
Var mı bı fikriniz
Çok teşekkür ederim bugün 5.gun gecikmenin daha bişi yok inşallah olmam daCanım merhaba ilk hamilelik belirtilerinde adet sancısı gibi sancı oluyor benimde reglim iki gün gecikti adet sancısı cekiyordum bir turlu olamiyorum dedim adetim geciksede garanti olsun diye erken gebelik testi alıp yaptım saniyeler icinde iki belirgin çizgi çıkıverdi sonucun nedir bilmiyorum ama hamilelikle adet belirtileri cidden neredeyse aynı
Değerin kaç olduğu önemli değil önemli olan 2 günde en az %60artisArkadaşlar test yaptım kan testi yaptım değerim 150.8 sizce nasıl adetimin 4.gunu bu değer çıktı
Hadi inşallah yaaDeğerin kaç olduğu önemli değil önemli olan 2 günde en az %60artis
Benim testine de bakar msinzBenimde böyleydi canım hayırlısı olsun bir an önce kan ver ayrıca korkma bende de öyle ağrılar oldu
Tebrikler, hamilesin gidip bir an önce kan verBenim testine de bakar msinz
Çok teşekkür ederim inanamadm sordm cTebrikler, hamilesin gidip bir an önce kan ver
Benim de sarı akıntım çok şu an gebelik testim de böyle 2 gün var adetimeSarı akıntı varsa testler silikse hayırlı olsun
Pozitif canııım ay hamilesinBenim de sarı akıntım çok şu an gebelik testim de böyle 2 gün var adetime
Belki geç yumurtlama olmuştur canım bezen olabiliyor benim de çok adet sancım var şu an için korkuyorum da olmayacak mı acaba diyePozitif canııım ay hamilesinçok güzel Benim gecen gün değerlendirmem olmuştu adete bukadar yakınken tutarmı bilmiyorum ilişki esnasında çok akıntım vardı acaba yumurtlama mı diye aklıma takıldı takvim farklı gösteriyo flo da
Tebrik ederim siziBenim de sarı akıntım çok şu an gebelik testim de böyle 2 gün var adetime
Canım hamilesin adetin gecsin kan ver yada yarın ver hemen 1 gün kala öğrenmiş olcaksın. Değerini öğrenince yaz olurmu çok sevindim senin adına banada dua edermisinBelki geç yumurtlama olmuştur canım bezen olabiliyor benim de çok adet sancım var şu an için korkuyorum da olmayacak mı acaba diye
Sonuc aldinizmiBelki geç yumurtlama olmuştur canım bezen olabiliyor benim de çok adet sancım var şu an için korkuyorum da olmayacak mı acaba diye
Durum ne dir suan her sey yolundamiArkadaşlar test yaptım kan testi yaptım değerim 150.8 sizce nasıl adetimin 4.gunu bu değer çıktı
Valla canım ben öncesinde çok kan verip hüsrana uğradığım için hiç olmazsa 2 gün geciksin öyle vereceğim perşembe gününe kadar adetim gelmezse perşembe günü vereceğim inşallah Allah’ın izniyle seninde hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur inşallah canımCanım hamilesin adetin gecsin kan ver yada yarın ver hemen 1 gün kala öğrenmiş olcaksın. Değerini öğrenince yaz olurmu çok sevindim senin adına banada dua edermisin
Benim de adet sancım var kafam karışıkTebrik ederim sizibenim gecikmemin ikinci günü ama akıntım falan yok sancım da çok , ne yapsam bilemedim
Yok canım kan vermedim adetim geçsin öyle vereceğim kanSonuc aldinizmi
0.01 çıkıp yükselen varKan testi 2.30 çıkıp ssonra dan yükselen varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?