Haklısın tabi kendine göre sende, inşallah güzel gelişmeler olurValla canım ben öncesinde çok kan verip hüsrana uğradığım için hiç olmazsa 2 gün geciksin öyle vereceğim perşembe gününe kadar adetim gelmezse perşembe günü vereceğim inşallah Allah’ın izniyle seninde hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur inşallah canım
Hamileyim galiba hala inanamıyorum amaCanım hamilesin adetin gecsin kan ver yada yarın ver hemen 1 gün kala öğrenmiş olcaksın. Değerini öğrenince yaz olurmu çok sevindim senin adına banada dua edermisin
Canıım çok güzel değer hamilesin tebrik ederimHamileyim galiba hala inanamıyorum ama
eşim en başından beri biliyor canım ama aileme yapacağım inşallah kalp atışını duyduktan sonra tabi inşallah en kısa zamanda sana da nasip olur canım umudunu kaybetmeCanıım çok güzel değer hamilesin tebrik ederimbanada dua et ne çok isterdim şimdi.. bence inan ve eşine güzel bir süpriz hazırla
İnşallah canım amineşim en başından beri biliyor canım ama aileme yapacağım inşallah kalp atışını duyduktan sonra tabi inşallah en kısa zamanda sana da nasip olur canım umudunu kaybetme
Amin canım inşallah sağlıkla ilerlerİnşallah canım aminsenin için çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Gebelik belirtilerinde de bu durum oluyormuş o sebeple normal. Teste göre pozitif görünüyor kan testi ile garantileyin tebriklerKozlar nolur bakın bu pozitif mi bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama adet ağrısı gibi bir ağrı var daha önce kimyasal yaşadım korkuyorum
Ayy inşallah pozitiftir sağlıcakla olur o kadar çok istiyorum ki ağlıcam mutluluktan çok teşekkür ederimGebelik belirtilerinde de bu durum oluyormuş o sebeple normal. Teste göre pozitif görünüyor kan testi ile garantileyin tebrikler
İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınızAyy inşallah pozitiftir sağlıcakla olur o kadar çok istiyorum ki ağlıcam mutluluktan çok teşekkür ederim
İnşallah sizde en kısa sürede güzel haber alırsınız Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınızbana da dua edin
Çok şükür var ama düşük tehlikem varDurum ne dir suan her sey yolundami
Merhaba benim reglim bir hafta oldu gecikti. Herkes yalvarıyor git test yap kan ver diye. Negatif görünce o kadar kötü oluyorum ki artık dayanılmaz bir hal aldı. Bende adet sancısı çekiyorum. İdrar rengim koyulaştı. Sarı akıntım var. Uzun bir süreçten sonra doğal yoldan gebelik bana imkansız geliyor. Ama sizin de ağrılar olmuş. Akıntı var mıydı herhangi bir belirti var mıydıBenimde böyleydi canım hayırlısı olsun bir an önce kan ver ayrıca korkma bende de öyle ağrılar oldu
Merhaba normalde adetlerinizde gecikme oluyor muydu. Sarı akıntınz devam ediyor mu. İdrar renginizde bişey var mıydı gaz sancısı çekiyor muydunuz. Çok merak ediyorum yardımcı olur musunuzÇok teşekkür ederim bugün 5.gun gecikmenin daha bişi yok inşallah olmam da
Benim akıntım yoktu hala daha yok hiç olmadı. Adet sancısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı falan hepsi bende de oldu. Reglin bir hafta gecikmiş eğer gebelik varsa testte kesin cıkar zaten. Negatif görmekten kötü oluyorum diyorsun ama bunun baska çaresi yok. Negatif çıksa bile en azından doktora gidersin başka bir sorun varsada erkenden farkedilmiş olur. Bence test yapmalısınMerhaba benim reglim bir hafta oldu gecikti. Herkes yalvarıyor git test yap kan ver diye. Negatif görünce o kadar kötü oluyorum ki artık dayanılmaz bir hal aldı. Bende adet sancısı çekiyorum. İdrar rengim koyulaştı. Sarı akıntım var. Uzun bir süreçten sonra doğal yoldan gebelik bana imkansız geliyor. Ama sizin de ağrılar olmuş. Akıntı var mıydı herhangi bir belirti var mıydı
Benim adet tarihim gecikmez normalde , bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerini değerlendirmeye özen gösterdik suan adetim gecikti, beklenen adet tarihimin 2. Günü test verdim Beta hcg 507 çıktı , doktor tam olarak gebelik diyemeyiz dedi kimyasal olabilir dış olabilir kese görünmeden bir şey belli olmaz dedi , 48 aradan sonra tekrar kan verdim (adetim 4 gün gecikti) bu sefer ki değerim de 1776 çıkmış , gebelik denebilir mi artıkBenim akıntım yoktu hala daha yok hiç olmadı. Adet sancısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı falan hepsi bende de oldu. Reglin bir hafta gecikmiş eğer gebelik varsa testte kesin cıkar zaten. Negatif görmekten kötü oluyorum diyorsun ama bunun baska çaresi yok. Negatif çıksa bile en azından doktora gidersin başka bir sorun varsada erkenden farkedilmiş olur. Bence test yapmalısın
Evet hamilesin. Dr temkinli davranmış. Beta HCG hormon 2 günde bir ölçülür en az yüzde 60 arttıysa gebeliğin sağlıklı ilerlediği anlaşılır. TebriklerBenim adet tarihim gecikmez normalde , bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerini değerlendirmeye özen gösterdik suan adetim gecikti, beklenen adet tarihimin 2. Günü test verdim Beta hcg 507 çıktı , doktor tam olarak gebelik diyemeyiz dedi kimyasal olabilir dış olabilir kese görünmeden bir şey belli olmaz dedi , 48 aradan sonra tekrar kan verdim (adetim 4 gün gecikti) bu sefer ki değerim de 1776 çıkmış , gebelik denebilir mi artık
Affedersiniz ama ben doktorunuzun salak olduğunu düşünüyorum. 507 değerle nasıl gebelik sayılmıyormuş? Beta hcg’de 5’in üzeri pozitiftir ki sizin 507 çıkmış gayet iyi. Benim ilk 23 çıkmıştı iki doktora gittim ikisinden de böyle bir şey duymadım. Ayrıca iki günde değerinizi gayet güzel artmış. Mis gibide hamilesiniz bence doktorunuzu değiştirin çok ruh emici biri gibiBenim adet tarihim gecikmez normalde , bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günlerini değerlendirmeye özen gösterdik suan adetim gecikti, beklenen adet tarihimin 2. Günü test verdim Beta hcg 507 çıktı , doktor tam olarak gebelik diyemeyiz dedi kimyasal olabilir dış olabilir kese görünmeden bir şey belli olmaz dedi , 48 aradan sonra tekrar kan verdim (adetim 4 gün gecikti) bu sefer ki değerim de 1776 çıkmış , gebelik denebilir mi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?