Gebelik testim pozitif ama...

Nnysmn99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
47
9
38
35
Yalancı pozitif çünkü klomen kullandım ve catlatma iğnesi oldum 7.gun pozitif ama yalancı pozitif çünkü iğne içinde hcg var buda testi pozitif yapıyor bende buruk bir sevinç yaşıyorum yalanda olsa onu görmek güzel :(((

İnşallah çift çizgiyi göreceğiniz sağlıklı bir gebelik geçirir ,sağlıklı bir bebeği kucağınıza alırsınız.:dua:

Yalancı pozitif çünkü klomen kullandım ve catlatma iğnesi oldum 7.gun pozitif ama yalancı pozitif çünkü iğne içinde hcg var buda testi pozitif yapıyor bende buruk bir sevinç yaşıyorum yalanda olsa onu görmek güzel :KK43:((
Canım umarım gerçek olur kanda baktır adetin geciktikten sonra

gerçeğinide görürsünüz inşAllahi , ama kendinizi üzmeyin bu şekilde bende 3 buçuk yıldır uğraşıyorum hiç test bile yapmadım adet gecikmeden yada doktorun dediği tarihten önce test yapmak mantıksız çünkü.

Herkes sizin gibi olmak zorunda değil iyi dileklerini iletip insanları mutlu etmek yerine neden kırıcı konuşmayı tercih ediyosunuz?
Kendini bile bile uzmeyi tercih eden, bundan zevk alan insani ben neden teselli etmeye calisayim ki? Kirici degil, bir soru sordum. Ayni yoldan ben de geciyorum. Kirilsam ben de kirilirim emin olun. Bu en sert kayanin bile un ufak edecegi bir imtihan. Benim dayanikli olmamla alakali degil.

Moralinizi bozmak istemem ama catlatma ignesinin boyle bi etkisi var kan testi verip emin olabilirsiniz.

Kendini bile bile uzmeyi tercih eden, bundan zevk alan insani ben neden teselli etmeye calisayim ki? Kirici degil, bir soru sordum. Ayni yoldan ben de geciyorum. Kirilsam ben de kirilirim emin olun. Bu en sert kayanin bile un ufak edecegi bir imtihan. Benim dayanikli olmamla alakali degil.
O halde kuracağınız tek bir cümlenin bu yolda emek veren bir kadını un ufak edeceğinin farkındasınız. İşte o yüzden mazosist misiniz diye sormak yerine bence kendinizi yıpratmayın zamanı gelince yapın testi gibi cümleler kurabilirdiniz. Allah size sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin. İyi akşamlar.

Görmek istemiyorsanız gelip yorum yapmak zorunda değilsiniz. halbuki onu en iyi siz anlarsınız. Kimse sizden teselli beklemiyor. Sadece empati yapsanız anlarsınız. Üstelik burası herkese açık bir platform herkes istediğini paylaşır kurallara uyduğu sürece.

O halde kuracağınız tek bir cümlenin bu yolda emek veren bir kadını un ufak edeceğinin farkındasınız. İşte o yüzden mazosist misiniz diye sormak yerine bence kendinizi yıpratmayın zamanı gelince yapın testi gibi cümleler kurabilirdiniz. Allah size sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin. İyi akşamlar.
Bunu kendisi coookk iyi biliyor. Dr da ozellikle uyariyor. Bile bile kendini atese atana yandin diye uzuluyoruz. Ben alisigim gercekci olan sevilmiyor buralarda. Polyanancilik makbul.
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.

Görmek istemiyorsanız gelip yorum yapmak zorunda değilsiniz. halbuki onu en iyi siz anlarsınız. Kimse sizden teselli beklemiyor. Sadece empati yapsanız anlarsınız. Üstelik burası herkese açık bir platform herkes istediğini paylaşır kurallara uyduğu sürece.
Evet bu mesajiniza katiliyorum. Birakin ben de istedigimi yazayim. Kurallara uygun. Polyannaciliga uygun degil. O da buralarin kurali.

Back
X