• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim silik çıktı

Yarına başka bir test ile tekrarlayacağım canım

Ay hiç sorma el birliği ile dava açsak kazanırız bu artimed denen zımbırtıya 🥲🥲🥲
Artımed days doctor felan ciddeb iğrenç t
İçime kurt düştü benim eşime test aldırıyorum yarın sabah ilk idrarla denicem inşallah hamileyimdir kızlar lütfen dua edin 🥹. İşin kötü yanı adet tarihimi de bilmiyorum ben bu ay 11 eylülde regl olmam gerekirken 5 eylülde oldum hep bilirdim günümü o gün ped takardım adet olurdum ilk kez erken oldum ve günümü bilmiyorum şu an 😂
ay heyecanlandım yarın yapıcam bende atıcam buraya sende at haberdar et inşallah vardır ya

Canım sonuç belli değil kan vermedim sabah ilk idrarla yaptığım testimi attım buraya bi bakar mısın
Kuzum gördüm ilk idrarla doğru çıkar genelde bence yalancı pozitif bu kadar net çıkmaz testinde prodoctor sanki güvenilir oluyor bence sen direk pazartesi kan ver ayy inşallah hamilesindir 🙏🏻❤️🧿

Kuzum gördüm ilk idrarla doğru çıkar genelde bence yalancı pozitif bu kadar net çıkmaz testinde prodoctor sanki güvenilir oluyor bence sen direk pazartesi kan ver ayy inşallah hamilesindir 🙏🏻❤️🧿
Ay inşallah aşkım ya çok korkuyorum heyecanlıyım bide 2.idrarla öyle silik çıkması kafamı karıştırdı ya

Ay inşallah aşkım ya çok korkuyorum heyecanlıyım bide 2.idrarla öyle silik çıkması kafamı karıştırdı ya
Kızlar sizce burda var mı delirmek üzereyim

Eklentiler

• IMG_8453.webp
    IMG_8453.webp
    136,6 KB · Görüntüleme: 108

ay heyecanlandım yarın yapıcam bende atıcam buraya sende at haberdar et inşallah vardır

ay heyecanlandım yarın yapıcam bende atıcam buraya sende at haberdar et inşallah vardır ya
Tamam canım atarım inşallah hamileyizdir hepiniz dualarımdasınız kızlar ❤️

Kızlar Selam,
Bende cuma ve bugun hep silik gordum freely marka ve artımed kaset test cok fazla yalancı cıkardığı için inanmamıştım sonra gittim kan verdim beta 117 geldi. Bu arada ne akıntı ne bel ağrısı ne kasık agrısı ne göğüs agrısı yorgunluk halsizlik hiç belirti yok. 26 ağustos adet 15 eylül ovu pik 26 eylül de regl bekliyordum.

Kızlar Selam,
Bende cuma ve bugun hep silik gordum freely marka ve artımed kaset test cok fazla yalancı cıkardığı için inanmamıştım sonra gittim kan verdim beta 117 geldi. Bu arada ne akıntı ne bel ağrısı ne kasık agrısı ne göğüs agrısı yorgunluk halsizlik hiç belirti yok. 26 ağustos adet 15 eylül ovu pik 26 eylül de regl bekliyordum.
Ovülasyon günlerimiz aynı canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşalllah ❤️ kendine çok dikkat et

Kızlar Selam,
Ay canım tebrik ediyorum sağlıcakla ilerlesin inşallah test hemen ilk dk da çıktı mı

Kızlar Selam,
Bir de testin fotoğrafı varsa atabilir misin canım

Bir de testin fotoğrafı varsa atabilir misin canım
Merhaba
Cok teşekkür ederim. rabbim sağ sağlim kavuştursun. ve dileyen herkese nasip etsin amin.

Test freely olan marka 5. Dkda belirdi 2 tane artı med yaptım kaset olandan oda 5-10 dk arası belirdi. Açıkcası hiç belirtim yok. Ben bu sitede o kadar cok erken gebelik belirtisi okudum ki hep bi akıntı kasık batması hassasiyet. bende hiç biri yoktu. Hamile değilim diye düşündüm mayıstan beri deniyorduk. Eşim hadi gidelim kan verelim dedi. Bin şükür hamileyim ama tabi bunu demek için cok erken.... rabbim sağlıkla ilerletsin.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-09-26 at 12.58.14.webp
    WhatsApp Image 2025-09-26 at 12.58.14.webp
    10 KB · Görüntüleme: 70
  • WhatsApp Image 2025-09-26 at 13.50.48.webp
    WhatsApp Image 2025-09-26 at 13.50.48.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 40
  • WhatsApp Image 2025-09-26 at 22.38.36.webp
    WhatsApp Image 2025-09-26 at 22.38.36.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 37
  • WhatsApp Image 2025-09-26 at 22.52.06.webp
    WhatsApp Image 2025-09-26 at 22.52.06.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba
Cok teşekkür ederim. rabbim sağ sağlim kavuştursun. ve dileyen herkese nasip etsin amin.

Test freely olan marka 5. Dkda belirdi 2 tane artı med yaptım kaset olandan oda 5-10 dk arası belirdi. Açıkcası hiç belirtim yok. Ben bu sitede o kadar cok erken gebelik belirtisi okudum ki hep bi akıntı kasık batması hassasiyet. bende hiç biri yoktu. Hamile değilim diye düşündüm mayıstan beri deniyorduk. Eşim hadi gidelim kan verelim dedi. Bin şükür hamileyim ama tabi bunu demek için cok erken.... rabbim sağlıkla ilerletsin.
Kendim gibi sevindim valla sağlıcakla ilerlesin inşallah 🙏 🌸❤️

Merhaba

Kesinlikle belirti yok dite stres olmamak gerekiyor belirti arayıp can sıkıyoruz boş yere olucaksa oluyor belirti bile vermeden maşallah güzellikle alın kucağınıza sağlıkla ilerlesin 🫶🏻💕

kızlarrr. Aklıma gelen başıma geldi testte çizgi bile yok bu sabah yaptım ağlıycam

Eklentiler

• IMG_5523.webp
    IMG_5523.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 68
Back
X