- Konu Sahibi CrystalQueen
-
Anladım hayırlı olsun tekrardanMerhaba planlı gebelikti bizimki yumurtalama tarihlerini takip ettik orta ve yüksek gebe kalma ihtimali olduğu günleri değerlendirdik
Doktor tam dediğiniz gibi söyledi gerçekten kesinleşmesi için kalp atışı vs duymak gerekiyor dedi kese görünmeli dedi pozitif ama kesin gebelik için bu şekilde dediDoktor yalnızca beta takibi yap diyecek 2500 üstünde kese görünüyor iki hafta sonra gel falan diyorlar genelde. Öyle derse telaşlanmayın
Aminn inşaallah canım senin içinde hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim cevabın için aynen canim her hamilelikte farklı olur belirtiler ben en iyisi adetimin geçmesini bekleyim yurt dışında yaşıyorum o yüzden burada gebelik testi markaları değişik farklı anlamıyorum sende sağsaglim bebeğini kucağına alırsın inşallah rabbim sana bagislasin
Canımmmm tebrik ederim dünden beri girip sayfana bakıyorum çıkmış mı diye. sağlıkla gelsin inşallahAyy bu sabah sonuclarimi gördüm çıkmış Beta HCG 107 yazıyor kızlar sizceee kesin hamile miyim
Tebrik ederim hamilesinizAyy bu sabah sonuclarimi gördüm çıkmış Beta HCG 107 yazıyor kızlar sizceee kesin hamile miyim
İnşaallah Allah hepinizden razı olsun ama kimyasal gebelik , dış gebelik vs varsa diye korkuyorum birazCanımmmm tebrik ederim dünden beri girip sayfana bakıyorum çıkmış mı diye. sağlıkla gelsin inşallah
Bende tebrik ederim canım çok güzel haberlerTebrik ederim hamilesinizBenim beta da 46 çıktı
Ayy maasallah hamilesin canım gözün aydın çok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin insallahAyy bu sabah sonuclarimi gördüm çıkmış Beta HCG 107 yazıyor kızlar sizceee kesin hamile miyim
Ecmain ecmainnn Allah bin kere razı olsun rabbim herkese nasip etsinAyy maasallah hamilesin canım gözün aydın çok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin insallah
Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum ben 10 ay önce sezaryen doğum yaptım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 12 haziranda ve dün ve bugün test yaptım çok silik çizgiler var ama bugün kokusuz biraz yoğun kanamam var karnımda çok fazla ağrı yok sızlamalar var tek sorum yerleşme kanaması kimyasaldan ötürü vs bu şekilde olabilir mi kanamam şöyle koyu kırmızı renginde slime gibi çok çok minik iğne ucu kadar kan pıhtısı gibi şey gördüm ama çok minikti karınca kadar desem yeridir ve sıfır koku adet olmama da 2 3 gün vardı hamile olma şansım düştü mü sizce yada bu tarz yerleşme kanaması yaşamak normal miEcmain ecmainnn Allah bin kere razı olsun rabbim herkese nasip etsin
AminnEcmain ecmainnn Allah bin kere razı olsun rabbim herkese nasip etsin
Hiç düşünmeyin kimyasal mı dış gebelik mi diye tamamen pozitif olun ben öğrendiğimde kese görünmek üzereydi betam 2binlerdeydi keseyi görüp yurt dışına tatile çıktık 12 gün hem de gezmeli böyle. Beta takibi yapmama gerek kalmadı ama hep bebeğim vitaminken buraları görüyor ne şanslı deyip hep pozitif kaldım hiçbir şey de olmadı. Sağlıkla da doğdu. Siz gerekli vitaminleri kullanın dikkat edin. Hafif pembe kanamalar kahvemsi kanamalar normal. Kırmızı yoğun kanamalar sakıncalı. Adet oluyor gibi de karnınızda kasılmalar kramplar oluyor. Ve gaz… Çevrenizde çakmak çakmasınlarDoktor tam dediğiniz gibi söyledi gerçekten kesinleşmesi için kalp atışı vs duymak gerekiyor dedi kese görünmeli dedi pozitif ama kesin gebelik için bu şekilde dedi
Ay hiç korkma değerin çok güzel çıkmış kimyasal da daha düşük çıkıp kanama başlıyor zaten diye biliyorum. Sen içini ferah tut daha şimdiden strese sokma kendini hiç. Adetin geçmişmiydiİnşaallah Allah hepinizden razı olsun ama kimyasal gebelik , dış gebelik vs varsa diye korkuyorum biraz
hahahshs merak konusu ciddenBende tebrik ederim canım çok güzel haberleracaba neye göre belli oluyor seviyesi 46 senin 107 benim merak ettim valla
Çok tatlısınız yaaaHiç düşünmeyin kimyasal mı dış gebelik mi diye tamamen pozitif olun ben öğrendiğimde kese görünmek üzereydi betam 2binlerdeydi keseyi görüp yurt dışına tatile çıktık 12 gün hem de gezmeli böyle. Beta takibi yapmama gerek kalmadı ama hep bebeğim vitaminken buraları görüyor ne şanslı deyip hep pozitif kaldım hiçbir şey de olmadı. Sağlıkla da doğdu. Siz gerekli vitaminleri kullanın dikkat edin. Hafif pembe kanamalar kahvemsi kanamalar normal. Kırmızı yoğun kanamalar sakıncalı. Adet oluyor gibi de karnınızda kasılmalar kramplar oluyor. Ve gaz… Çevrenizde çakmak çakmasınlarBen öyle diyordum havaya uçmak istemeyen benden uzak dursun
Dimi amahahahshs merak konusu cidden
Benim erken olmuştu çünkü adet biter bitmez hemen döllenme olmuş zaten adetime 4 gün kala öğrendim 1 gün geçince benim kesem göründü. Sanırım 5.haftada falan. 7.hafta itibariyle de yoğun bulantım başladı 16da falan bittiÇok tatlısınız yaaatamam bende mutlaka uyarıcam etrafımdakileri gerçekten karnım çok ağrıyor regl olsam 2 günde geçen ağrım kaç gün oldu hala ağrıyor kasıklarım kese ne zaman belli oluyor ki acaba
Benim o zaman çok yenii canım gittim tekrar doktora biraz önce ve 2 günde bir tekrar kan vericem HCG min yükselmesini takip edecekmiş doktor kimyasal ya da dış gebelik olmaması için 10 gün sonrada kese için çağırdı hayırlısı ile inşaallah HCG artış gösterirBenim erken olmuştu çünkü adet biter bitmez hemen döllenme olmuş zaten adetime 4 gün kala öğrendim 1 gün geçince benim kesem göründü. Sanırım 5.haftada falan. 7.hafta itibariyle de yoğun bulantım başladı 16da falan bitti
İnşaallah rabbim hayırlısı ile göstersin evet gecikti 3 temmuzdu 5 gün oldu işteAy hiç korkma değerin çok güzel çıkmış kimyasal da daha düşük çıkıp kanama başlıyor zaten diye biliyorum. Sen içini ferah tut daha şimdiden strese sokma kendini hiç. Adetin geçmişmiydi
Beninde böLe ama sadece erken teste cikiyorBenim o zaman çok yenii canım gittim tekrar doktora biraz önce ve 2 günde bir tekrar kan vericem HCG min yükselmesini takip edecekmiş doktor kimyasal ya da dış gebelik olmaması için 10 gün sonrada kese için çağırdı hayırlısı ile inşaallah HCG artış gösterirgöstermezse zaten kimyasal ya da dış gebelik oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?