- Konu Sahibi CrystalQueen
-
Ne olursa olsun gerçeği öğrenmek gerek test ver yarın canım sende ve benim gibi bekleartık hayırlısı
Çarşamba günü tekrar test yapıp o da pozitif çıkarsa kan vereceğim allah izin verirseNe olursa olsun gerçeği öğrenmek gerek test ver yarın canım sende ve benim gibi bekleartık hayırlısı
Bence var görünüyor inşallah yanıltmazAdetim 2 gün geçti predictor early bu sabah yaptım bu şekilde var mı ki korkuyorum kanda negatifi görmeye bu arada hemen çıktı
Ben de test yaptım dün ilk yaptım silik çizgi çıktı kaset ve erken gebelik testini aynı anda yaptım erken gebelik testi pozitif çıktı kaset test negatif çıktı gidip tekrar erken gebelik testi aldım yine pozitif çıktı çoğu kişi testin yanlış sonuç verdigini söylüyor o markanın yanlış olma olasılığı var mı sizceBugün mü yapçaksınız yoksa yarın sabah mı ?
İnşallah daha belirgin olur
Sonucunuz nedirİnşaallah kuzum amiiiin yazıcam olumlu sonuçlar ile gelirsem
Kanı bugün sabah verdim ve yarın öğleden sonra belli olacağını söyledi beklemedeyim sabırsızlıklaSonucunuz nedir
Muhakkak haber verin inşallah vardırKanı bugün sabah verdim ve yarın öğleden sonra belli olacağını söyledi beklemedeyim sabırsızlıkla
Elbette haber vericem Allah razı olsunMuhakkak haber verin inşallah vardır
Ay aynı durumdayız ben de bugün verdim sonuçlar yarın öğleden sonra çıkacakElbette haber vericem Allah razı olsun
Amin inşaallah sende haber verrrAy aynı durumdayız ben de bugün verdim sonuçlar yarın öğleden sonra çıkacakRabbim hepimizin gönlüne göre versin
açıkçası burdaki yorumlardan ben de korkup gece son idrarla kaset yaptım o da çok silik çıktı. Bugün beta yaptırdım 61 çıktı. Umarım yükselir hızlıca. Ve umarım siz de güzel haberler alırsınızBen de test yaptım dün ilk yaptım silik çizgi çıktı kaset ve erken gebelik testini aynı anda yaptım erken gebelik testi pozitif çıktı kaset test negatif çıktı gidip tekrar erken gebelik testi aldım yine pozitif çıktı çoğu kişi testin yanlış sonuç verdigini söylüyor o markanın yanlış olma olasılığı var mı sizce
Heyecandan böyle bir soru sorduğunuzu düşünüyorumAyy bu sabah sonuclarimi gördüm çıkmış Beta HCG 107 yazıyor kızlar sizceee kesin hamile miyim
Sonucunuz belli oldu mu acaba sizinNe olursa olsun gerçeği öğrenmek gerek test ver yarın canım sende ve benim gibi bekleartık hayırlısı
Ay şimdi gördüm hadi gözünüz aydın ben de yarın kan vericemAyy bu sabah sonuclarimi gördüm çıkmış Beta HCG 107 yazıyor kızlar sizceee kesin hamile miyim
Ay evet gördüm ahahahha çok Elim ayağım girdi birbirine şimdi hemen doktora gidiyorum sonuçları göstermeyeHeyecandan böyle bir soru sorduğunuzu düşünüyorum5 üstü gebeliktir hayırlı olsun
Verin verin umarim sizin içinde hayırlısı olur çok güzel bir duyguAy şimdi gördüm hadi gözünüz aydın ben de yarın kan vericem
Merhaba hayırlı olsunVerin verin umarim sizin içinde hayırlısı olur çok güzel bir duygu
Doktor yalnızca beta takibi yap diyecek 2500 üstünde kese görünüyor iki hafta sonra gel falan diyorlar genelde. Öyle derse telaşlanmayınAy evet gördüm ahahahha çok Elim ayağım girdi birbirine şimdi hemen doktora gidiyorum sonuçları göstermeyeAllah razı olsun teşekkür ederim
Merhaba planlı gebelikti bizimki yumurtalama tarihlerini takip ettik orta ve yüksek gebe kalma ihtimali olduğu günleri değerlendirdikMerhaba hayırlı olsunnasıl değerlendirdiniz acaba ilişki sıklığı nasıldı
2 yıldır evliyiz ve karar verdik planlı gebelik yaptık bu şekilde yaniMerhaba planlı gebelikti bizimki yumurtalama tarihlerini takip ettik orta ve yüksek gebe kalma ihtimali olduğu günleri değerlendirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?