- 6 Temmuz 2025
- 14
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi CrystalQueen
-
Miratech markasıMarkası ne acaba
O markayı hiç bilmiyorum ama iki testte de çizgi çıkmış sonuçta kan verin benceMiratech markası
Bildiğiniz güvenebileceğimiz bir marka var mı acaba? Teşekkür ederim evet yarın en iyisi kan vermekO markayı hiç bilmiyorum ama iki testte de çizgi çıkmış sonuçta kan verin bence
Awox iyi diyorlar ben de kullanmıştım bence de kaliteliBildiğiniz güvenebileceğimiz bir marka var mı acaba? Teşekkür ederim evet yarın en iyisi kan vermek
Tamam bugün tekrar deneyeceğim alıp kan testine kadar dayanamayacağım galiba bakalım onda nasıl çıkacakAwox iyi diyorlar ben de kullanmıştım bence de kaliteli
Eğer ikinci çizgi hemen çıktıysa hamilesiniz ben de bu testle öğrenmiştimAblalarım Kardeşlerim yaklaşık 2 ay önce gittiğim doktor muayenesinde ters rahim olduğunu söylediler haliyle internetten araştırmalarım beni çok korkuttu zor gebe kalma vs.. tekrar muayene olduğumda doktor böyle birşey olmadığını gebeliğimin zor olmayacağını söyledi. Erken gebelik testi yaptım çok belirgin olmayan bir silik çizgi vardı şimdi reglim 3 gün gecikti test yaptım ve silik çizgi çıktı biraz daha belirgin ne anlama geliyor hamile miyim sizce bu şekilde tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirimEki Görüntüle 3613939
Evet hemen çıktı 1 dk içerisinde belli oldu inşaallah yaa çok güzel söylediniz çok büyük beklentiye girdim malumEğer ikinci çizgi hemen çıktıysa hamilesiniz ben de bu testle öğrenmiştim
Ozaman kesin vardır canım çünkü çizgi çok net ve hemen çıkmış. Özelde kan verme imakanınız varsa hemen bi gidin benceEvet hemen çıktı 1 dk içerisinde belli oldu inşaallah yaa çok güzel söylediniz çok büyük beklentiye girdim malumAllah nasip eder inşaallah
Özel hastane ile sigorta yaptırmıştım çok heyecanlandım şimdi siz öyle diyince mutlaka vereceğimOzaman kesin vardır canım çünkü çizgi çok net ve hemen çıkmış. Özelde kan verme imakanınız varsa hemen bi gidin bence
Ayy sizin de aynı çıkmış ben emin olmak için bir test daha yapacağım valla almaya gidiyorum sizde yapın benceBenim de 5 dk içinde bu şekilde çıktı. Başka test yapmama gerek var mı ki :/
Eki Görüntüle 3613972
Benim rahmimde ters ilk oğluma evlendiğimde ay gebe kaldım şuan 2 oğlum var gayetde oluyo canim korkma sadece ben ayaklarımı havaya dikiyorum 5dkAblalarım Kardeşlerim yaklaşık 2 ay önce gittiğim doktor muayenesinde ters rahim olduğunu söylediler haliyle internetten araştırmalarım beni çok korkuttu zor gebe kalma vs.. tekrar muayene olduğumda doktor böyle birşey olmadığını gebeliğimin zor olmayacağını söyledi. Erken gebelik testi yaptım çok belirgin olmayan bir silik çizgi vardı şimdi reglim 3 gün gecikti test yaptım ve silik çizgi çıktı biraz daha belirgin ne anlama geliyor hamile miyim sizce bu şekilde tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirimEki Görüntüle 3613939
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gelÖzel hastane ile sigorta yaptırmıştım çok heyecanlandım şimdi siz öyle diyince mutlaka vereceğim
Beni çok rahatlattınız Allah razı olsun rabbim nasip etsin inşaallah çok sağolunBenim rahmimde
Benim rahmimde ters ilk oğluma evlendiğimde ay gebe kaldım şuan 2 oğlum var gayetde oluyo canim korkma sadece ben ayaklarımı havaya dikiyorum 5dk
Evett hemencik koşucam hastaneye hayırlı haberler verirler inş Allah razı olsunGayet çizgide belli canim hayırlı olsun yarın sabah hemen kar bence gözün aydin
İnşaallah kuzum amiiiin yazıcam olumlu sonuçlar ile gelirsemAy hadi inşallah güzel haberlerle gel
Bizede haber et canimEvett hemencik koşucam hastaneye hayırlı haberler verirler inş Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?