Gebelik Testim Silik Çizgi Lütfen Bakar Mısınız?

CrystalQueen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
14
4
1
27
Ablalarım Kardeşlerim yaklaşık 2 ay önce gittiğim doktor muayenesinde ters rahim olduğunu söylediler haliyle internetten araştırmalarım beni çok korkuttu zor gebe kalma vs.. tekrar muayene olduğumda doktor böyle birşey olmadığını gebeliğimin zor olmayacağını söyledi. Erken gebelik testi yaptım çok belirgin olmayan bir silik çizgi vardı şimdi reglim 3 gün gecikti test yaptım ve silik çizgi çıktı biraz daha belirgin ne anlama geliyor hamile miyim sizce bu şekilde tecrübesi olanlar yazabilirse çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20250706_092138.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 35
Eğer ikinci çizgi hemen çıktıysa hamilesiniz ben de bu testle öğrenmiştim

Evet hemen çıktı 1 dk içerisinde belli oldu inşaallah yaa çok güzel söylediniz çok büyük beklentiye girdim malum Allah nasip eder inşaallah
Ozaman kesin vardır canım çünkü çizgi çok net ve hemen çıkmış. Özelde kan verme imakanınız varsa hemen bi gidin bence

Benim rahmimde Benim rahmimde ters ilk oğluma evlendiğimde ay gebe kaldım şuan 2 oğlum var gayetde oluyo canim korkma sadece ben ayaklarımı havaya dikiyorum 5dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…