- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
İdrar testi yapınca bizimle de paylaş. Merak ederimKorkuyorum çok.. ilk önce bi idrar testi deniycemm yine sonra Allah’ın izniyle pazartesi sağlık ocağına gideyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi yapınca bizimle de paylaş. Merak ederimKorkuyorum çok.. ilk önce bi idrar testi deniycemm yine sonra Allah’ın izniyle pazartesi sağlık ocağına gideyim![]()
Tabi hemen atarım zaten tutamam ki içimde, inşallah hüsrana uğramam uğrasam bile üzülmemem lazım en azından yumurtlayabiliyoruuumİdrar testi yapınca bizimle de paylaş. Merak ederim![]()
İnşallah vardır. Hadi bakalımTabi hemen atarım zaten tutamam ki içimde, inşallah hüsrana uğramam uğrasam bile üzülmemem lazım en azından yumurtlayabiliyoruuum![]()
Benim bat 22 siBende bu ay başladım ama bırakıcam sanırım aşırı stres oldum
Bat 22 si bakalım 2 gündür göğüsler sizlıyo bugün uçları baya hissettiriyo bide kasıklarımda derinden olur ya batma oyle oluyoBence öyle bsey yok ama siz bilirsiniz yine de. Ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Şu an hcg hormonum yüksek hala. Yoksa bi yumurtlama testi yapıp bakardım. Ama gelecek ay ben de yapacağım tekrardan. Ara ara yapıyorum ben de öyle![]()
Testin pozitif çıkmamış mıydıı??Bat 22 si bakalım 2 gündür göğüsler sizlıyo bugün uçları baya hissettiriyo bide kasıklarımda derinden olur ya batma oyle oluyo
Gecen ay çıktı silik ama adet oldum demekki yalanmıs dedim yalancı çizgi çıktı heralde diye bu ay bakalım ne olcakTestin pozitif çıkmamış mıydıı??
Anladım canım hayırlısı bende bi kere miratech erken gebelik yapmıştım silikti ama 1.20 negatif çıktı adet oldum.. kaset testte hiç gölge bile görmemiştim bu sefer onda biraz çıktı artık hayırlısı bakıcaz bat ne zamanGecen ay çıktı silik ama adet oldum demekki yalanmıs dedim yalancı çizgi çıktı heralde diye bu ay bakalım ne olcak
Anladım canım hayırlısı bende bi kere miratech erken gebelik yapmıştım silikti ama 1.20 negatif çıktı adet oldum.. kaset testte hiç gölge bile görmemiştim bu sefer onda biraz çıktı artık hayırlısı bakıcazGecen ay çıktı silik ama adet oldum demekki yalanmıs dedim yalancı çizgi çıktı heralde diye bu ay bakalım ne olcak
bana mı dedin kuzumNaptin canim ? Varmi gelisme biraz okudumda sayfadan yazmista olabilirim sana hatirlamiyorm![]()
Bat 22 si benim de son yumurtlamaya göre bat 21 ama bugün yine pik gördüğüm için heralde uzun bi süre adet olmamGecen ay çıktı silik ama adet oldum demekki yalanmıs dedim yalancı çizgi çıktı heralde diye bu ay bakalım ne olcak
Ben vajina sülüğü yaptırdım abla bu ay kalma şansın yüksek dedi eğer 22 sinde olmazsan test yaptır dediBat 22 si benim de son yumurtlamaya göre bat 21 ama bugün yine pik gördüğüm için heralde uzun bi süre adet olmam![]()
Hayırlısı olsun inşBen vajina sülüğü yaptırdım abla bu ay kalma şansın yüksek dedi eğer 22 sinde olmazsan test yaptır dedi
Gelişme yok gerileme varNaptin canim ? Varmi gelisme biraz okudumda sayfadan yazmista olabilirim sana hatirlamiyorm![]()
Geçmiş olsun canım, Allah korusun kendini kötüleme en iyisini doktor bilirGelişme yok gerileme varbir kaç gün önce kanamam da oldu. Kesin kimyasal yani. Çarşamba günü kan testi yaptırdık. 58 e kadar düşmüş. Pazartesi gidip randevu alacağız. Bakalım ne diyecek doktor
Anladim canim nasip olur yine inşallah üzülmeGelişme yok gerileme varbir kaç gün önce kanamam da oldu. Kesin kimyasal yani. Çarşamba günü kan testi yaptırdık. 58 e kadar düşmüş. Pazartesi gidip randevu alacağız. Bakalım ne diyecek doktor
burda bitane daha vardi arkadas ona dedim olsunn sen nasilsin tatlim durumun nasil?Anladım canım hayırlısı bende bi kere miratech erken gebelik yapmıştım silikti ama 1.20 negatif çıktı adet oldum.. kaset testte hiç gölge bile görmemiştim bu sefer onda biraz çıktı artık hayırlısı bakıcaz
bana mı dedin kuzum
sonradan farkettim bana demediğinii :) benim başım bu pko ile dertteeburda bitane daha vardi arkadas ona dedim olsunn sen nasilsin tatlim durumun nasil?olaylar nasil sende neyin var?.. ah bu kadinlarin cilesi bitmeeez
![]()
Ahaaa bitane daha benden bende pko illetiyle ugrasiyorumsonradan farkettim bana demediğinii :) benim başım bu pko ile derttee![]()