Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunKızlar merhaba, bugün regl günüm ve dayanamadım sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım. Yorumlar mısınız ?![]()
Awox galiba testin hayırlı olsun çok güzel bı pozitif görünüyor maşallah sağlıcakla kucagina alıp huzurla büyütmeyi nasip etsinKızlar merhaba, bugün regl günüm ve dayanamadım sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım. Yorumlar mısınız ?![]()
Evet awox güvenilir diye almıştım , amin Allah razı olsun inşAllahAwox galiba testin hayırlı olsun çok güzel bı pozitif görünüyor maşallah sağlıcakla kucagina alıp huzurla büyütmeyi nasip etsin![]()
Bı tek awox ta yapamci pozitif hiç yaşamadım diğer bütün yerlerde yaşadım ben o yüzden güvenilir artık sadece bu markayi alıyorum varsa var yoksa yok yanıltıcı olmuyorEvet awox güvenilir diye almıştım , amin Allah razı olsun inşAllahumarım kanda da güzel sonuçlar çıkar
Rabbim dileyen isteyen herkesin kalbini kucağını doldursun
![]()
Sakin ol heyecan yapma vakti geldiyse mucizen seninle zatenEvet awox güvenilir diye almıştım , amin Allah razı olsun inşAllahumarım kanda da güzel sonuçlar çıkar
Rabbim dileyen isteyen herkesin kalbini kucağını doldursun
![]()
Başka kimsenin bakmasına ve onaya gerek yokNet olarak görünüyor Tebrikler.Kızlar merhaba, bugün regl günüm ve dayanamadım sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım. Yorumlar mısınız ?![]()
Sonucunu paylaşın bizlerleİlk güne göre bu kadar koyu olması beni de şaşırttı ve korkuttu açıkçasıumarım vardır teşekkür ederim
![]()
özel bir hastaneye gidip kan vereceğim birazdan 9 da işte olmam gerekiyor çünkü
![]()
Kesinlikle öyleBı tek awox ta yapamci pozitif hiç yaşamadım diğer bütün yerlerde yaşadım ben o yüzden güvenilir artık sadece bu markayi alıyorum varsa var yoksa yok yanıltıcı olmuyor
Allah razı olsun sonucum çıktı beta hcg 626 görünüyorSakin ol heyecan yapma vakti geldiyse mucizen seninle zatensonucunu paylaş müsait olunca senin için duacı olacağım
Allah razı olsun dileyen herkese nasip olsunSonucunu paylaşın bizlerle
bizde mutlu olalim
yaa çok sevindim hayırlı ve de uğurlu olsunnn ailenize bereketiyle mutluluğuyla huzuruyla gelsin çok sağlıklı uzun ömürlü neşeli güler yüzlü güzel bahtlı bir bebecik olur inşAllahAllah razı olsun dileyen herkese nasip olsun626 çıktı sonuç
![]()
Çokk çokk sevindim hayırlı olsun güzel anneAllah razı olsun sonucum çıktı beta hcg 626 görünüyor![]()
Ayy ne güzel bir mesaj çok teşekkür ederim amin inşAllahyaa çok sevindim hayırlı ve de uğurlu olsunnn ailenize bereketiyle mutluluğuyla huzuruyla gelsin çok sağlıklı uzun ömürlü neşeli güler yüzlü güzel bahtlı bir bebecik olur inşAllah![]()
Çok teşekkür ederim ay seninki de var gibi duruyor inşAllah kan sonucunda pozitif olur haberini bekliyorumHayırlı olsun canım ben çok silik çizgiyle var bence diye düşünüp kan verdim bugün böyle çıksa keşkebu da benimkiler Eki Görüntüle 3670461 Eki Görüntüle 3670462
benimki de o kadar silikti ki flaş falan tutmuştum ahshahh ertesi sabah kanda 29 ile öğrendimHayırlı olsun canım ben çok silik çizgiyle var bence diye düşünüp kan verdim bugün böyle çıksa keşkebu da benimkiler Eki Görüntüle 3670461 Eki Görüntüle 3670462
Çok çok teşekkür ederimÇokk çokk sevindim hayırlı olsun güzel anne