• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz Acillll ❗️❗️

halley0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
64
40
3
30
Kızlar merhaba, bugün regl günüm ve dayanamadım sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım. Yorumlar mısınız ? 🌸

Eklentiler

• IMG_0367.webp
    IMG_0367.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 148
Kızlar merhaba, bugün regl günüm ve dayanamadım sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım. Yorumlar mısınız ? 🌸
Hayırlı olsun 😁 yorumlayacak çok birşey yok bebek burdayım diye bağırıyor 😂 ilk güne göre fazlasıyla belirgin hemen kan verip kadın doğuma randevu alın.

İlk güne göre bu kadar koyu olması beni de şaşırttı ve korkuttu açıkçası 🙈 umarım vardır teşekkür ederim 🙏🏻 🌸 özel bir hastaneye gidip kan vereceğim birazdan 9 da işte olmam gerekiyor çünkü 🙈

Awox galiba testin hayırlı olsun çok güzel bı pozitif görünüyor maşallah sağlıcakla kucagina alıp huzurla büyütmeyi nasip etsin 🤲

Awox galiba testin hayırlı olsun çok güzel bı pozitif görünüyor maşallah sağlıcakla kucagina alıp huzurla büyütmeyi nasip etsin 🤲
Evet awox güvenilir diye almıştım , amin Allah razı olsun inşAllah 🙏🏻 umarım kanda da güzel sonuçlar çıkar 🌸 Rabbim dileyen isteyen herkesin kalbini kucağını doldursun ❤️

Evet awox güvenilir diye almıştım , amin Allah razı olsun inşAllah 🙏🏻 umarım kanda da güzel sonuçlar çıkar 🌸 Rabbim dileyen isteyen herkesin kalbini kucağını doldursun ❤️
Bı tek awox ta yapamci pozitif hiç yaşamadım diğer bütün yerlerde yaşadım ben o yüzden güvenilir artık sadece bu markayi alıyorum varsa var yoksa yok yanıltıcı olmuyor

Sakin ol heyecan yapma vakti geldiyse mucizen seninle zaten 🤲sonucunu paylaş müsait olunca senin için duacı olacağım

Allah razı olsun dileyen herkese nasip olsun ❤️ 626 çıktı sonuç 🙏🏻
yaa çok sevindim hayırlı ve de uğurlu olsunnn ailenize bereketiyle mutluluğuyla huzuruyla gelsin çok sağlıklı uzun ömürlü neşeli güler yüzlü güzel bahtlı bir bebecik olur inşAllah 🧿🧿🤲🏻

yaa çok sevindim hayırlı ve de uğurlu olsunnn ailenize bereketiyle mutluluğuyla huzuruyla gelsin çok sağlıklı uzun ömürlü neşeli güler yüzlü güzel bahtlı bir bebecik olur inşAllah 🧿🧿🤲🏻
Ayy ne güzel bir mesaj çok teşekkür ederim amin inşAllah ❤️❤️❤️🌸🌸🌸

Back
X