Gebelik testime bakar mısınız lütfen 🙏

Evin0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
19
1
36
30
3 gündür farklı testler yapıyorum. Hep bu şekilde çıkıyor. Hamile miyim acaba? Tecrübeli anneler ve anne adayları yardımcı olur musunuz lütfen. Adetim 4 gün gecikti.

Eklentiler

• IMG_20230708_081031.webp
    IMG_20230708_081031.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 67
bazı hastaneler acilde bakılmıyor diyor. sen bulantı kusma şikayetim var de tedavi için soruyorlar gebelik şüpheniz var mı diye var dersen önce kanda gebelik testi yapıyorlar. ben öyle baktırmıştım gittiğim hastane de bakmadıkları için.
sen gebelik belirtilerini sırala arka arkaya onlar zaten direkt ona bakmak istiyorlar. umarım güzel haberler alırsın testte var gibi görünüyor hayırlısı olsun

Haftasonu da yaparlar mı acaba heyecanlandım
Yorumunuz içinde teşekkür ederim
bazı hastaneler acilde bakılmıyor diyor. sen bulantı kusma şikayetim var de tedavi için soruyorlar gebelik şüpheniz var mı diye var dersen önce kanda gebelik testi yapıyorlar. ben öyle baktırmıştım gittiğim hastane de bakmadıkları için.
sen gebelik belirtilerini sırala arka arkaya onlar zaten direkt ona bakmak istiyorlar. umarım güzel haberler alırsın testte var gibi görünüyor hayırlısı olsun
Evet bu şekilde gideyim teşekkür ediyorum Allah razı olsun 🙏

Kızlar beta değerim 209 şimdi kesin hamile miyim lütfen cevaplayın çok tuhafım

Daha yeni kuzum 2 pazartesi bir daha kadin dogum kan alir beta yukselisine bakarsin 🥰 herhangi saglik sorunun var miydi canim belirtilerin nelerdi
Pcos vardı o yüzden pek umutlu değildim. Onun dşında bir sağlık sorunum yok. Doktora gebelik için herşey iyi demişti. Bir d vitamini vermişti. Belirtim reglim gecikti, adet olacakmışım gibi ağrı birde burnuma biber ve kebap kokusu geldi. Ama koku psikolojiktir dedim. Ayy iyiki yazdınız 💜💜💜

Pazartesi için randevu aldık bakalım görebilecek miyiz
Çok erkene almışsın canım gitsen de göremeyeceksin. Hemogram (genel kan tahlili) ister doktor ve bir daha ne zaman geleceğini söyler. Hemen folat kullanmaya başla eğer kullanmıyorsan. Ocean folat öneriyorum. Sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah 😍🙏🏻🌸

Çok erkene almışsın canım gitsen de göremeyeceksin. Hemogram (genel kan tahlili) ister doktor ve bir daha ne zaman geleceğini söyler. Hemen folat kullanmaya başla eğer kullanmıyorsan. Ocean folat öneriyorum. Sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah 😍🙏🏻🌸
Yaa ne zaman almalıyız peki :)) folik asit ve folat farklı şeyler mi? İnşallah Allah razı olsun sağ olun

Yaa ne zaman almalıyız peki :)) folik asit ve folat farklı şeyler mi? İnşallah Allah razı olsun sağ olun
Folik asit folatın işlenmiş hali, folat folik asidin ham saf hali. İkisi de aynı ama folik asit işlenmiş olduğu için ben kullanmadım☺️ ben gebelikten önce başladım toplamda 5 kutu bitirdim. Gebeliğin ilk 3 ayı kullanman gerekiyor canım, daha önce başlasaydın daha iyidi ama olsun hemen yarın başla, şifa olsun inşallah ☺️🌸🙏🏻

Folik asit folatın işlenmiş hali, folat folik asidin ham saf hali. İkisi de aynı ama folik asit işlenmiş olduğu için ben kullanmadım☺️ ben gebelikten önce başladım toplamda 5 kutu bitirdim. Gebeliğin ilk 3 ayı kullanman gerekiyor canım, daha önce başlasaydın daha iyidi ama olsun hemen yarın başla, şifa olsun inşallah ☺️🌸🙏🏻
Tamamdır Allah razı olsun 🥰🥰 doktor önerir mi yoksa ben gidip alayım mı 😅

Back
X