- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Doktor sana geç bile kaldın diyecek kullanmak için. Marka için sorabilirsin canım ama mutlaka ilk cümlesi folik asit kullanıyor musun olacakTamamdır Allah razı olsundoktor önerir mi yoksa ben gidip alayım mı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor sana geç bile kaldın diyecek kullanmak için. Marka için sorabilirsin canım ama mutlaka ilk cümlesi folik asit kullanıyor musun olacakTamamdır Allah razı olsundoktor önerir mi yoksa ben gidip alayım mı
![]()
Folik asit kullanıyorumDoktor sana geç bile kaldın diyecek kullanmak için. Marka için sorabilirsin canım ama mutlaka ilk cümlesi folik asit kullanıyor musun olacak![]()
Tamam ikisi aynı şey zaten sadece folat işlenmemiş hali biraz araştırsan anlarsın ne demek istediğimiFolik asit kullanıyorumfolat kullanmıyorum
![]()
O zaman ben ona geçiş yapayımTamam ikisi aynı şey zaten sadece folat işlenmemiş hali biraz araştırsan anlarsın ne demek istediğimi![]()
Aynen canım araştır kafana yatarsa öyle yaparsın şifa olsun inşallah minnoşaO zaman ben ona geçiş yapayımaraştırma da yapayım
![]()
Rica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana ah su pcos benim de basima belaPcos vardı o yüzden pek umutlu değildim. Onun dşında bir sağlık sorunum yok. Doktora gebelik için herşey iyi demişti. Bir d vitamini vermişti. Belirtim reglim gecikti, adet olacakmışım gibi ağrı birde burnuma biber ve kebap kokusu geldi. Ama koku psikolojiktir dedim. Ayy iyiki yazdınız![]()
Aynen canım araştır kafana yatarsa öyle yaparsın şifa olsun inşallah minnoşa
Ben yaşam tarzımı değiştirince daha iyi oldum hatta bu bebiş te onun sayesinde oldu. Tabi ki önce Allahın izniyle ama vücudumda reglim düzenimde bir sürü faydasını gördümRica ederim canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana ah su pcos benim de basima bela![]()
Neler yaptin mesela canimBen yaşam tarzımı değiştirince daha iyi oldum hatta bu bebiş te onun sayesinde oldu. Tabi ki önce Allahın izniyle ama vücudumda reglim düzenimde bir sürü faydasını gördüm![]()
1) 3 ay şekeri ve unu bıraktım.Neler yaptin mesela canim![]()
Kilon var miydi canim kiz benim kilom yoki bunlari yapsam bii deri bi kemik kalirimVe özellikle göbek bölgesinde çok güzel bir incelme oldu ve hafiflik gördüm. Sporu az yapsan da olur ama şeker ve un düşman resmen![]()
Evet 5 kilo fazlam vardı gitti ama en çok hoşuma giden şey kaslandımKilon var miydi canim kiz benim kilom yoki bunlari yapsam bii deri bi kemik kalirimsuan tam 53 kiloyum
![]()
Ne guzel kizEvet 5 kilo fazlam vardı gitti ama en çok hoşuma giden şey kaslandımsonra tüm değerlerim düzeldi
bunlar için
Bebek için miNe guzel kizdoktora gitin mi canim
O zaman biraz daha bekleBebek için mi![]()
bebek içinse görümcem ebe 1 hafta daha bekle, şimdi görünmeyebilir dedi. Bu arada alttan ultrason nasıl bir şey ://