- 20 Ocak 2021
- 2.321
- 2.847
- 83
- 27
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
-
Canım 1-2 saat içinde çıkan çizgiye pek güvenme. Yarin yada pazartesi günü tekrar test yapKızlar bundan önce bi konu açmıştım cevap gelmeyince foto attım sizce kuruma cizgisi mi?
Evet canim gorunuyor insallah kuruma cizgisi degildirbaya gorunuyor canim, insallah hadi
en son kaç dakka da bakmıştın hatırlıyormusun belkide ilk 10 dk da çıktı sen 2 saat sonra baktın olabilir miEvet canim erken gebelik testi kiz zaten basindan hic ayrilmamama bugun disari cikmam gerekti negatifi gorunce umursamadim ciktim
Dayanabildigim kadar dayanicam ama tekrarliycam zaten sevinmemeye calisiyorumCanım 1-2 saat içinde çıkan çizgiye pek güvenme. Yarin yada pazartesi günü tekrar test yap
Benim eşim uzman, evlendik diğer gün suriyeye yolladım, daha geçenlerde geldi işte, 13 gün önce yolladım eşimi, ve adetimi dört gözle bekliyorumCanim valla onkadar cok istiyorumki beni anliycagina eminim biz bayadir doktora gidiyoruz bu ay 2 gunde bir iliski tavsiye etti her dedigine uyduk vitaminleri kullandik umidim var insallah sende hamilesindir valla canim hic bilmiyorum benim esimde hep bana hamileysen supriz yaparak soyle bana diyo bende hamileysem nasil soylerim hic bilmiyorum
Yok canim ilk 15-20 dkda olmadigina eminimen son kaç dakka da bakmıştın hatırlıyormusun belkide ilk 10 dk da çıktı sen 2 saat sonra baktın olabilir mi
İşte kuruma olabilir belki bence pazartesi kan testi yaptır mutlaka1-2 saat icinde cikti
Ayyy cok guzel valla ya insallah mujdeli haberleri erkende alirizBenim eşim uzman, evlendik diğer gün suriyeye yolladım, daha geçenlerde geldi işte, 13 gün önce yolladım eşimi, ve adetimi dört gözle bekliyorumrüyamda çok güzel söyledim süprizli, görüntülü konuşarak, elimde iki kalp vardı biri büyük biri küçük, önce büyüğü gösterdim, bak hu benim kalbim ve içinde sen varsın, bak buda minnoş kalp ve buda benim içimde dedim
Allah ın işi belli olmaz testin varsa tekrarlaYok canim ilk 15-20 dkda olmadigina eminim
Evet canim ya kan testi yaptircam yada yeni test alicamİşte kuruma olabilir belki bence pazartesi kan testi yaptır mutlaka
İnşallah canımAyyy cok guzel valla ya insallah mujdeli haberleri erkende aliriz
Normalde evde test bollugu olurAllah ın işi belli olmaz testin varsa tekrarla
bundada var bi hayır yarın nöbetçi eczane bulabilirsen al bi test tekrarla bide ben erken gebelik testinin yanıldıgını duymadım hiç hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versinNormalde evde test bollugu olurama sansima deneye deneye bitirmisim
Insallahh yaa zaten bu ayda olmazsa histereskopi cektirip ona gore tedaviye baslancakti insallah hamileyimdirbundada var bi hayır yarın nöbetçi eczane bulabilirsen al bi test tekrarla bide ben erken gebelik testinin yanıldıgını duymadım hiç hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin
banada bu ay olmassa bidaha ki ay hsg demişti hamile oldugumu ögrendim darısı başına :)Insallahh yaa zaten bu ayda olmazsa histereskopi cektirip ona gore tedaviye baslancakti insallah hamileyimdir
Insallahhhh cok heycanliyim cok guzel bi duygubanada bu ay olmassa bidaha ki ay hsg demişti hamile oldugumu ögrendim darısı başına :)
rabbim kimseyi kucagı boş bıraktırtmasın çok güzel tabi isteyen herkese yaşatsın rabbimInsallahhhh cok heycanliyim cok guzel bi duygu
Canim hamilemiyim tam bilmiyorum tabi belkide kuruma cizgisidir ama 1 haftadir kasik bolgemde agri var dun sanci oldu birazda goguslerim agriyor insallah bunlar belirtidirBen ayın 10 unda kan testi verdim değilsin dedi doktor sonra adetim 2 gün gecikti eğer 15 ine kadar olmazsam tekrar kan testi vermeyi düşünüyorum... bilmiyorum hamile belirtilerin neydi peki canım...vallaha seviniyorum böyle haberlere burada
Aminnnn insallahh hayali bile guzelrabbim kimseyi kucagı boş bıraktırtmasın çok güzel tabi isteyen herkese yaşatsın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?