- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
-
Canim hamilemiyim tam bilmiyorum tabi belkide kuruma cizgisidir ama 1 haftadir kasik bolgemde agri var dun sanci oldu birazda goguslerim agriyor insallah bunlar belirti
Ayy inşallah oluur ....bende yarın işte olursam kalır olmazsam tekrar kan testi vericem gibi bakalım... hayırlısıCanim hamilemiyim tam bilmiyorum tabi belkide kuruma cizgisidir ama 1 haftadir kasik bolgemde agri var dun sanci oldu birazda goguslerim agriyor insallah bunlar belirtidir
Insallah ikimiz ve ikimiz gibi bekleyen herkes hamiledir hayirlisiylaAyy inşallah oluur ....bende yarın işte olursam kalır olmazsam tekrar kan testi vericem gibi bakalım... hayırlısı
İnşallah vallaha Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin sonra bizlere durumu bize de haber ettInsallah ikimiz ve ikimiz gibi bekleyen herkes hamiledir hayirlisiyla
Tamam canim buraya yazarim merak etme sende lutfen bu konunun altina haber verİnşallah vallaha Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin sonra bizlere durumu bize de haber ett
Ay gerçektenmi
Insallahh sen hamilesindir canimAy gerçektenmihayırlısı olsun❤bende adetimi bekliyorum 1 gün var, 17sinde olacam
Kısmet herşeyInsallahh sen hamilesindir canim
Ben pozitifi gorunce bile cok tuhaf olmustum bide gercekten hamile olsaymisim o tarif edilmez bi duygu olurmus demekkiKısmet herşeykarnımda arada bi hareket oluyor, kalp atışı gibi başkada bi belirtim yok, göğüslerim falanda normal yani büyük ihtimalle yok ama bi değişik his var
Ay evet demi, bende şuan hamile olabilirmiyim diye düşünüp duruyorum, arada karnım hareket edince bile bi değişik oluyorum aceba diyorum, bugün rüyamdada bi tane yumurtalığım yerinden oynuyordu bi değişik oluyordum, kaç gündür hamile olduğumu görüyordum rüyamda, bugün da farklı gördüm. Hayırlısı olsun ama çok heycanlıyımBen pozitifi gorunce bile cok tuhaf olmustum bide gercekten hamile olsaymisim o tarif edilmez bi duygu olurmus demekki
Sen yinede fazla dusunme ben resmen bugun adet olunca yikildim aynisini yasamani istememAy evet demi, bende şuan hamile olabilirmiyim diye düşünüp duruyorum, arada karnım hareket edince bile bi değişik oluyorum aceba diyorum, bugün rüyamdada bi tane yumurtalığım yerinden oynuyordu bi değişik oluyordum, kaç gündür hamile olduğumu görüyordum rüyamda, bugün da farklı gördüm. Hayırlısı olsun ama çok heycanlıyım
Yok ya heveslenmiyorum aslında ama bir umut diyorumSen yinede fazla dusunme ben resmen bugun adet olunca yikildim aynisini yasamani istemem
Aynen canin sen kac yillik evlisinYok ya heveslenmiyorum aslında ama bir umut diyorum
7 ayAynen canin sen kac yillik evlisin
Insallah istedigin gibi erkenden hamile kalirsin ben c life macun siparis edip onu deniycem bide7 aydaha çok yeniyiz, evlendikten sonraki gün eşimi suriyeye göreve yolladım, daha geçenlerde izne geldi geri yolladım 15 gün önce, eşim çok istiyor bebişimizin olmasını bende bi o kadar istiyorum, tekrarda 6 aya anca gelir sanırım
Siz kaç yıllik evlisiniz? Bide o macun ne işe yarıyor? Ben biçok kişiden soğan suyu kürünü duydum ama bilmiyorum tabiki. Eşim varikosel ameliyatı oldu, oda 4 tane ilaç kullanıyor 1 aydır kullanıyor, 3 ay daha kullanacak, birazda buna bağlıyorduk bebeğimizin olmayışını, ama bebek olmayacak kadar sorunu yoktu normaldi değerleri ağrısı olduğu için ameliyat oldu, bende doktora gittim bi kere yumurtalarıma bakıldı, kaynanam hastanede hemşireydi benimle birlikte girdi doktorun yanına ve diyorku çocuk istiyorlarda çocuk istiyorlar, sinirlendim bende doktora soracağım soruları bile soramadım geri çıktım doktorda ideal kilona düşmen lazım dedi, 65 kiloyum. Bidaha devlet hastanesine gidecem kaynanam yoksa kendisi konuşuyor bende sinirleniyorum. Bende bi sorun yok sanırım ama bişeyler denemekte fayda var, bilgilendirirseniz sevinirimInsallah istedigin gibi erkenden hamile kalirsin ben c life macun siparis edip onu deniycem bide
2.5 yildan fazladir evliyiz biz ilk gunden beri ouk istiyoruz sogan kurunu bu ay denedim sonuç alamadım maalesefSiz kaç yıllik evlisiniz? Bide o macun ne işe yarıyor? Ben biçok kişiden soğan suyu kürünü duydum ama bilmiyorum tabiki. Eşim varikosel ameliyatı oldu, oda 4 tane ilaç kullanıyor 1 aydır kullanıyor, 3 ay daha kullanacak, birazda buna bağlıyorduk bebeğimizin olmayışını, ama bebek olmayacak kadar sorunu yoktu normaldi değerleri ağrısı olduğu için ameliyat oldu, bende doktora gittim bi kere yumurtalarıma bakıldı, kaynanam hastanede hemşireydi benimle birlikte girdi doktorun yanına ve diyorku çocuk istiyorlarda çocuk istiyorlar, sinirlendim bende doktora soracağım soruları bile soramadım geri çıktım doktorda ideal kilona düşmen lazım dedi, 65 kiloyum. Bidaha devlet hastanesine gidecem kaynanam yoksa kendisi konuşuyor bende sinirleniyorum. Bende bi sorun yok sanırım ama bişeyler denemekte fayda var, bilgilendirirseniz sevinirim
Rabbim sizede nasip etsin inşallah, bu macunu araştırim bende bi, eşim gelmeden önce kullanmaya başlim bellimi olur belkide bizimde şifamiz bu macundadır2.5 yildan fazladir evliyiz biz ilk gunden beri ouk istiyoruz sogan kurunu bu ay denedim sonuç alamadım maalesef
C life macunu kullanıp hamile kalan çok kişi var
Bende çok doktora gittim eşimde bi sorun yok diyolar vitamin kullanıyoruz ama olmuyo bu ay c life macunu deniycem olmazsa histeroskopi çektiricem
İnşallahhhRabbim sizede nasip etsin inşallah, bu macunu araştırim bende bi, eşim gelmeden önce kullanmaya başlim bellimi olur belkide bizimde şifamiz bu macundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?