Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
Adetten 6 gün önce yaptım. Normalde gebelik testi. Erken gebelik testi değil. Şu an adete 2 gün var. Sizce ?
Testten 2 dk kadar sonra falan çektim

Eklentiler

• 7518E301-4446-4ADF-8BDC-7BB3E77FA4D7.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 492
  • 02654029-A4EC-49CB-8804-DB19A522A025.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 484
Bu kuruma çizgisimi kızlar yaptım beş dkika sonra çıktı bugun adet günüm ama ekimin 19 undada laparaskopi olmuştum sizce şansım varmıdır
Ben gördüm evet. 5 dk sonra cıktıysa ben kuruma çizgisi olduğunu düşünmüyorum. Hadi inşallah vardır

Allahım inşallah vardır nolur bana dua edin şuan gözyaşlarıyla yazıyorum
Canım inşallah vardır bende senin gibiyim şuanda.. bir çare burda umut arıyorum. Bak benimde bu sabah yaptığım test. İçimden bir ses yok diyor ama bilmiyorum inşallah ikimizde güzel haberler alırız

Eklentiler

• 4279385E-9A66-4C4A-9C29-5C490382BF13.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 403
Kendimide umutlandırmak istemiyorum çünki adet olucak gibiyim belim çok agrıyo sırtım komple
Ben adet olacagım zaman öyle agrır ama yinede ümit ediyorum Allah rızası için dua edin benimde duam sizlerle

Kendimide umutlandırmak istemiyorum çünki adet olucak gibiyim belim çok agrıyo sırtım komple
Ben adet olacagım zaman öyle agrır ama yinede ümit ediyorum Allah rızası için dua edin benimde duam sizlerle
Allahım inşallah kucağımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldurur isteyen herkese nasip etsin rabbim.. benimde kasıklarım ağrıyor yani aslında böyle ara ara 2 günde bir kasıkta değil rahmim ağrıyor sol tarafı. Birde belim ağrıyor afedersin gazım cok var ve göğüslerim cok acıyor ucları sızlıyor. Ama tabiki bunlat adet belirtiside olabilir adete yakında rahim ağrısı hariç diğerleri oluyordu

Çok dua ediyorum inan ki
Adetine kaç gün var peki canım

Aynı sayılır benim de bugun ama laparaskopiden dolayı geçikebilir diye. Düşünüyorum evde tes vardı dayanamadım yaptım inşallah adet olmayız

Aynı sayılır benim de bugun ama laparaskopiden dolayı geçikebilir diye. Düşünüyorum evde tes vardı dayanamadım yaptım inşallah adet olmayız
Canım o erken gebelik mi ? Benimki erken gebelik değildi kaset testti. Sence benimki nasıl

Eklentiler

• 6728B8B5-5C5E-4C25-A49B-541453185BFC.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 63
Bendeki erken gebelik testi canım comfort die marka vardı evde onu yaptım
Kaset test çıkarmıyor hemen erken gebelik testiyle deneyelim tekrar ama sendede ben çizgi
Görüyorum gibi yada çok istediğim için çiftte görüyor olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…