- 12 Ocak 2021
- 295
- 171
- 23
Kim hamileHamilesin canım
Amin canım inşallah burdan birbirmize hamilelik haberi veririz inşallah cok istiyorumİnşallah canım her saniye dua ediyorum valla. Yaşadığım zorlukları Rabbim biliyo çok zor dayandım psikolojik destek aldm bi süre
Allah nasip etsin bize inşallah
Hangi test için dediniz acabaHamilesin canım
Bu kuruma çizgisimi kızlar yaptım beş dkika sonra çıktı bugun adet günüm ama ekimin 19 undada laparaskopi olmuştum sizce şansım varmıdır
Kim hamile
Adet olucam gibi hissediyorum inşallah olmam ağlayasım geldi görünceOlmaz inşallah adet değildir inşallah ya
İnşallah gelmez canımAdet olucam gibi hissediyorum inşallah olmam ağlayasım geldi görüncekahverengi akıntı. İnşallah devamı gelmez
İnşallahhİnşallah gelmez canım
Allahım inşallah öyledir inşallah ama belim agrıyo adet olucakken sadece agrır emin misin olabilir mi inşallahHamilesin canım
Kuruma cizgisiyse su damlattiginizda daha da belirginleşir .Bu kuruma çizgisimi kızlar yaptım beş dkika sonra çıktı bugun adet günüm ama ekimin 19 undada laparaskopi olmuştum sizce şansım varmıdır
Benim bu siliklikle 5.8 cıktı sonra kmyasal oldu 48 den yukarı cıkmadıİnşallahh
Buda 15 iken cıktı canımAllahım inşallah öyledir inşallah ama belim agrıyo adet olucakken sadece agrır emin misin olabilir mi inşallah
Belki hamilede değilimdir bilmiyorum kahverengi akıntım geldiBenim bu siliklikle 5.8 cıktı sonra kmyasal oldu 48 den yukarı cıkmadı
40 iken normal gebelık ustttekı alttakı 30 ikenAllahım inşallah öyledir inşallah ama belim agrıyo adet olucakken sadece agrır emin misin olabilir mi inşallah
Kuruma cizgisiyse su damlattiginizda daha da belirginleşir .
Bı su damlatin bakalim
Var gbi duruyor hemen cıktı ve pembe ise rengiBelki hamilede değilimdir bilmiyorum kahverengi akıntım gelditestim bu sabah böyleydi.
Birine su damlatıp çektmKuruma cizgisiyse su damlattiginizda daha da belirginleşir .
Bı su damlatin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?