Burda silik çizgi var ,kuruma çizgisi değildir inşaallahCanım o erken gebelik mi ? Benimki erken gebelik değildi kaset testti. Sence benimki nasıl
Ayy allahım inşallah vardır.. ben yarın sabah işe gideceğim hala uyuyamadım düşünBendeki erken gebelik testi canım comfort die marka vardı evde onu yaptım
Kaset test çıkarmıyor hemen erken gebelik testiyle deneyelim tekrar ama sendede ben çizgi
Görüyorum gibi yada çok istediğim için çiftte görüyor olabilirim
10 dk içinde cıktı bu inşallah kuruma çizgisi değildirBurda silik çizgi var ,kuruma çizgisi değildir inşaallah
Bende yataktan kalkıp yaptım inşallah bebeişleeimiz için uykusuz gecelerimiz olur bundan sonraAyy allahım inşallah vardır.. ben yarın sabah işe gideceğim hala uyuyamadım düşün
Canım benimki cok ince bir çiZgi ve gözle bile cok zor görülüyorSeninki bence pozitif çıkabilir erken gebelik testi dene ben pek kendime olumlu bakamıyorum yeni ameliyatlı oldugum için
İnşallah inşallahhhhhBende yataktan kalkıp yaptım inşallah bebeişleeimiz için uykusuz gecelerimiz olur bundan sonra
Peki tüplerin nasıl cıktı hormonlar vs nasılTüplere bakıldı canım benim ameliyatla hani
İlaçla baktılar o yüzden dedim olmayabilir diye bide doktor adet olunca gel ilaca başlarız dedi felan
Canım benim 4 yıldır bebeğim olmuyodu 2 sene önce hsg çekildi tüpler kapalı dedi doktor ameliyatla bile açılmaz felan neyse. 19 ekimdede başka hastaneye gittik doktor laparaskopiyle bakalım dedi tüplerde sorun yok açık dediPeki tüplerin nasıl cıktı hormonlar vs nasıl
Aaa cok iyi maşallah açıkmış ne güzel. İlk doktor nedne öyle dedi acaba nasıl üzülmüşsündürCanım benim 4 yıldır bebeğim olmuyodu 2 sene önce hsg çekildi tüpler kapalı dedi doktor ameliyatla bile açılmaz felan neyse. 19 ekimdede başka hastaneye gittik doktor laparaskopiyle bakalım dedi tüplerde sorun yok açık dedi
Adet olunca gel hormonlara bakarız ilaca başlarız dedi
İnşallah cqanım dünyam başıma yıkılmıştı o zamlae çok kötüydüm 4 yıl olmadı hiç korunmamamıza ragmen filmi bana verdiler başka doktorlara gösterdm onlarda filme bakıp olmaz dediler. Sonra geçen sene mucize şekilde hamile kaldım 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadık yine malesef aradan bir yıl geçti ama halen hamile olamadım en som başka doktor bulduk ona gittik o bakalıö tekrar tüplere dedi açık felanAaa cok iyi maşallah açıkmış ne güzel. İlk doktor nedne öyle dedi acaba nasıl üzülmüşsündürinşallah adet olmazsında hamilelik kontrolune gidersin
Psikolojimi düşün çok kötü zamanlarİnşallah cqanım dünyam başıma yıkılmıştı o zamlae çok kötüydüm 4 yıl olmadı hiç korunmamamıza ragmen filmi bana verdiler başka doktorlara gösterdm onlarda filme bakıp olmaz dediler. Sonra geçen sene mucize şekilde hamile kaldım 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadık yine malesef aradan bir yıl geçti ama halen hamile olamadım en som başka doktor bulduk ona gittik o bakalıö tekrar tüplere dedi açık felan
İnşallah hamile oluruz inşallah Bu saatte canımız şunj istiyo bunu istiyo diye yazarız birbirimize Allahım nasip eder inşallahPsikolojimi düşün çok kötü zamanlar
Bak bir kere hamile kalmışsın. Demekki sen hamile kalabiliyorsun bence tüplerine cok takılma. Eğer tüplerde sıkıntı olsaydı nasıl hamile kalabilirdin ki değil mi ? Ben hiç hamile kalmadım henüz. Gerçi ben yeni evliyim 6 aydır deniyorum. Ama olsun sonucta 6 aydır olmadı. Senin olmuş. Bu yüzden lütfen pskolojini düzelt hamile kalabiliyorum yine kalabilirim de lütfen :)İnşallah cqanım dünyam başıma yıkılmıştı o zamlae çok kötüydüm 4 yıl olmadı hiç korunmamamıza ragmen filmi bana verdiler başka doktorlara gösterdm onlarda filme bakıp olmaz dediler. Sonra geçen sene mucize şekilde hamile kaldım 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadık yine malesef aradan bir yıl geçti ama halen hamile olamadım en som başka doktor bulduk ona gittik o bakalıö tekrar tüplere dedi açık felan
Ay inşallahhhİnşallah hamile oluruz inşallah Bu saatte canımız şunj istiyo bunu istiyo diye yazarız birbirimize Allahım nasip eder inşallah
İnşallah canım her saniye dua ediyorum valla. Yaşadığım zorlukları Rabbim biliyo çok zor dayandım psikolojik destek aldm bi süreBak bir kere hamile kalmışsın. Demekki sen hamile kalabiliyorsun bence tüplerine cok takılma. Eğer tüplerde sıkıntı olsaydı nasıl hamile kalabilirdin ki değil mi ? Ben hiç hamile kalmadım henüz. Gerçi ben yeni evliyim 6 aydır deniyorum. Ama olsun sonucta 6 aydır olmadı. Senin olmuş. Bu yüzden lütfen pskolojini düzelt hamile kalabiliyorum yine kalabilirim de lütfen :)
Olmaz inşallah adet değildir inşallah yaAy inşallahhhama benden şimdi kahverengi akıntı geldi. Galiba adet olacağım
Bugün adet oldum malesef….Canım ne oldu yaptın mı bugun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?