Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy allahım inşallah vardır.. ben yarın sabah işe gideceğim hala uyuyamadım düşün

Seninki bence pozitif çıkabilir erken gebelik testi dene ben pek kendime olumlu bakamıyorum yeni ameliyatlı oldugum için

Seninki bence pozitif çıkabilir erken gebelik testi dene ben pek kendime olumlu bakamıyorum yeni ameliyatlı oldugum için
Canım benimki cok ince bir çiZgi ve gözle bile cok zor görülüyor benimde cok inancım yok acıkcası cok fazla negatif yaşadım. Bilmiyorum. Ama senin ameliyat olmanla bu çizginin ne alakası olabilir ki. Laparoskopinin bir etkisinin olabileceğini duymadım hiç. Sen baktın mı hiç kadınlar klübünde böyle bişey varmıydı ?

Tüplere bakıldı canım benim ameliyatla hani
İlaçla baktılar o yüzden dedim olmayabilir diye bide doktor adet olunca gel ilaca başlarız dedi felan

Peki tüplerin nasıl cıktı hormonlar vs nasıl
Canım benim 4 yıldır bebeğim olmuyodu 2 sene önce hsg çekildi tüpler kapalı dedi doktor ameliyatla bile açılmaz felan neyse. 19 ekimdede başka hastaneye gittik doktor laparaskopiyle bakalım dedi tüplerde sorun yok açık dedi
Adet olunca gel hormonlara bakarız ilaca başlarız dedi

Aaa cok iyi maşallah açıkmış ne güzel. İlk doktor nedne öyle dedi acaba nasıl üzülmüşsündür inşallah adet olmazsında hamilelik kontrolune gidersin

Aaa cok iyi maşallah açıkmış ne güzel. İlk doktor nedne öyle dedi acaba nasıl üzülmüşsündür inşallah adet olmazsında hamilelik kontrolune gidersin
İnşallah cqanım dünyam başıma yıkılmıştı o zamlae çok kötüydüm 4 yıl olmadı hiç korunmamamıza ragmen filmi bana verdiler başka doktorlara gösterdm onlarda filme bakıp olmaz dediler. Sonra geçen sene mucize şekilde hamile kaldım 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadık yine malesef aradan bir yıl geçti ama halen hamile olamadım en som başka doktor bulduk ona gittik o bakalıö tekrar tüplere dedi açık felan

Psikolojimi düşün çok kötü zamanlar

Bak bir kere hamile kalmışsın. Demekki sen hamile kalabiliyorsun bence tüplerine cok takılma. Eğer tüplerde sıkıntı olsaydı nasıl hamile kalabilirdin ki değil mi ? Ben hiç hamile kalmadım henüz. Gerçi ben yeni evliyim 6 aydır deniyorum. Ama olsun sonucta 6 aydır olmadı. Senin olmuş. Bu yüzden lütfen pskolojini düzelt hamile kalabiliyorum yine kalabilirim de lütfen :)

İnşallah canım her saniye dua ediyorum valla. Yaşadığım zorlukları Rabbim biliyo çok zor dayandım psikolojik destek aldm bi süre
Allah nasip etsin bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…