- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 28
Hadi guzel sonuclarla gel insŞimdi verdim bakalım. 2-4 saat arası çıkarmış sonuç.
InsallahSen kesin hamilesin bence bende adet günü böyle bir testle öğrendim ay hadi hayırlısı
Canım tebriklerMerhaba. Benim de adetime bir gün var. Testime bakar mısınız? İnanamıyorum çünkü. Eğer pozitifse size de bir sürü tavsiye vereceğim.
Sana demiştim hamilesin diye tebrik ederim canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsinMerhaba kızlar sonucum 168
Bugün regl günümCanım tebriklerRegli öncesi test yapmış mıydın
Kız benim adet günü 158 di gayet iyi degerinnnnn hadi hayırlı olsunDeğerim normal değil mi? Henüz doktora gidemedim
Malesef çalıştığım için henüz veremedim. Perşembe günü anca gidebileceğim. Ama zor duruyorum açıkçasıKan testi verdiniz mi? Sonucunuz kaç?
aynı benim testime benziyor sizinki, bu testin ertesi akşamı kanda 108 idi değerim.Malesef çalıştığım için henüz veremedim. Perşembe günü anca gidebileceğim. Ama zor duruyorum açıkçası
Tebrikleraynı benim testime benziyor sizinki, bu testin ertesi akşamı kanda 108 idi değerim.
Bal gibin anne ben burdayım diyor hayırlı olsun canımKizlar merhaba 2 saat önce bugun testi yaptım ve sonuç silik çizgi ve bu çizgi hemen oluştu sizce var mı ?? Ben inanamıyorum şok icerisindeyim de eminde olamıyorum silik olunca .
İnşallah öyledirBal gibin anne ben burdayım diyor hayırlı olsun canım
Ne mutlu Allah sağ salim kucağınıza versin bebeğiniziaynı benim testime benziyor sizinki, bu testin ertesi akşamı kanda 108 idi değerim.
Bizimle de paylaşır mısın kuzum rabbim gönlüne göre versinNe mutlu Allah sağ salim kucağınıza versin bebeğinizibenim ilk gebeliğim olacak o yüzden heyecanlıyım gerçek gibi gelmiyor. Sürekli bir acaba düşüncesi oluyor. İçim içime sığmıyor ama çalıştığım için gidemedim malesef ama perşembe günü sabahtan sağlık ocağına gideceğim inşallah güzel haberleri alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?