Gebelik testime bakar mısınız?

Malesef çalıştığım için henüz veremedim. Perşembe günü anca gidebileceğim. Ama zor duruyorum açıkçası
aynı benim testime benziyor sizinki, bu testin ertesi akşamı kanda 108 idi değerim.

Eklentiler

• CF740AC0-F4CB-4270-9024-812CB913ECFC.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 108
Kizlar merhaba 2 saat önce bugun testi yaptım ve sonuç silik çizgi ve bu çizgi hemen oluştu sizce var mı ?? Ben inanamıyorum şok icerisindeyim de eminde olamıyorum silik olunca .

Eklentiler

• IMG_20220322_194252.webp
    66 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20220322_204357.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 75
Bal gibin anne ben burdayım diyor hayırlı olsun canım
İnşallah öyledir benim adetim 1 hafta gecikti o gecikme üstüne 1 1.5 gün ara ara ve sadece peçeteye silince gelen çok hafif lekelenme yaşadım o lekelenmeden 1 hafta geçti bugün test yaptım sonuç bu ne bilim gene de emin olamıyorum şoktan galiba birde ben daha önce kayıp yaşadım 5 aylıkken erken doğum oldu o yüzden şuan da umitlenim mi diyorum falan karmakarisik oldum yarın eşim işte olacak anca Perşembe kan verebilirim o gün gelmez artık

Kızlar bu test bozuk mu sizce C yazan kısım bile silik çizgi çıktı. Normalde koyu kırmızı olmaz mıydı. Reglim 7 gün geçti

Eklentiler

• DDB5AC93-9238-424C-8B6A-049F9A0A43DE.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 105
aynı benim testime benziyor sizinki, bu testin ertesi akşamı kanda 108 idi değerim.
Ne mutlu Allah sağ salim kucağınıza versin bebeğinizi benim ilk gebeliğim olacak o yüzden heyecanlıyım gerçek gibi gelmiyor. Sürekli bir acaba düşüncesi oluyor. İçim içime sığmıyor ama çalıştığım için gidemedim malesef ama perşembe günü sabahtan sağlık ocağına gideceğim inşallah güzel haberleri alırım

Bizimle de paylaşır mısın kuzum rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…