- 20 Mart 2021
- 351
- 175
- 53
- 25
amin inşallahNe mutlu Allah sağ salim kucağınıza versin bebeğinizibenim ilk gebeliğim olacak o yüzden heyecanlıyım gerçek gibi gelmiyor. Sürekli bir acaba düşüncesi oluyor. İçim içime sığmıyor ama çalıştığım için gidemedim malesef ama perşembe günü sabahtan sağlık ocağına gideceğim inşallah güzel haberleri alırım
hayırlı olsunMerhaba hanımlar benim adetim düzensiz bugün 33. gün testim böyle çıktı anında 5 yıldır bu anı bekliyorum ama pek güvenemedim sizce kesin varmıdır yoksa testin bozuk olma ihtimali var mı
Sağolunhayırlı olsun
Allahım sağlıkla kucağınıza versin inşallahamin inşallahbenim de ilk gebeliğim ve tüp bebek ile oldu. bi süre daha inanamayacaksınız. ben de inanamıyordum ta ki ultrasonda bebişin hareketlerini görene kadar. darısı başınıza inşallah. sonucunuzu haber verirsiniz.
Merhaba sabah kan verdim sonucum 646 çıktı iyi mi sizceamin inşallahbenim de ilk gebeliğim ve tüp bebek ile oldu. bi süre daha inanamayacaksınız. ben de inanamıyordum ta ki ultrasonda bebişin hareketlerini görene kadar. darısı başınıza inşallah. sonucunuzu haber verirsiniz.
çok güzel çıkmış hayırlı olsunMerhaba sabah kan verdim sonucum 646 çıktı iyi mi sizce
Merhaba hayırlı olsun sağlık ocağında mi verdiniz ogrenmissiniz öğlene ne güzel bende verdim ama netten bakıyorum hala çıkmamış gözüküyor sabah verdim bende amaMerhaba sabah kan verdim sonucum 646 çıktı iyi mi sizce
Teşekkür ederim evet sağlık ocağında verdim sabah 9 buçuk gibi aldılar kanı öğlen 2 de çıktıMerhaba hayırlı olsun sağlık ocağında mi verdiniz ogrenmissiniz öğlene ne güzel bende verdim ama netten bakıyorum hala çıkmamış gözüküyor sabah verdim bende ama
Ya ben sabah 9.15 gibi verdim e nabizdan bakıyorum hala birşey yok siz e nabizdan mi baktınızTeşekkür ederim evet sağlık ocağında verdim sabah 9 buçuk gibi aldılar kanı öğlen 2 de çıktıinşallah hayırlı haberi alırsınız.
Aminn inşallahTeşekkür ederim evet sağlık ocağında verdim sabah 9 buçuk gibi aldılar kanı öğlen 2 de çıktıinşallah hayırlı haberi alırsınız.
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah bende pazartesi günü gideceğim bakalım inşallah bizde görebilirizMerhabaaa kizlar bende sabah kan sonucum çıktı gayet iyiydisonrasında kadın doğuma gittim ve kese gözüktü çok şükür ama geç döllenme imiş benim dediğim sat tarihine göre daha büyük ama kesesine göre bakarsak 5 haftalikmis öyle yani Rabbime şükürler olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Aminnn cümlemizin inşallahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah bende pazartesi günü gideceğim bakalım inşallah bizde görebilirizçünkü hala inanabilmiş değilim
Tebrik ederim...Merhaba sabah kan verdim sonucum 646 çıktı iyi mi sizce
Aminn inşallah kuzumÇok teşekkür ederim pazartesi günü keseyi de gördük şükürler olsun.Allahım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?