Gebelik testime bakar mısınız?

Merhaba hanımlar benim adetim düzensiz bugün 33. gün testim böyle çıktı anında 5 yıldır bu anı bekliyorum ama pek güvenemedim sizce kesin varmıdır yoksa testin bozuk olma ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG-20220322-WA0007.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 97
amin inşallah benim de ilk gebeliğim ve tüp bebek ile oldu. bi süre daha inanamayacaksınız. ben de inanamıyordum ta ki ultrasonda bebişin hareketlerini görene kadar. darısı başınıza inşallah. sonucunuzu haber verirsiniz.

Allahım sağlıkla kucağınıza versin inşallah

Merhaba sabah kan verdim sonucum 646 çıktı iyi mi sizce

Merhaba hayırlı olsun sağlık ocağında mi verdiniz ogrenmissiniz öğlene ne güzel bende verdim ama netten bakıyorum hala çıkmamış gözüküyor sabah verdim bende ama
Teşekkür ederim evet sağlık ocağında verdim sabah 9 buçuk gibi aldılar kanı öğlen 2 de çıktı inşallah hayırlı haberi alırsınız.

Teşekkür ederim evet sağlık ocağında verdim sabah 9 buçuk gibi aldılar kanı öğlen 2 de çıktı inşallah hayırlı haberi alırsınız.
Ya ben sabah 9.15 gibi verdim e nabizdan bakıyorum hala birşey yok siz e nabizdan mi baktınız

Merhabaaa kizlar bende sabah kan sonucum çıktı gayet iyiydi sonrasında kadın doğuma gittim ve kese gözüktü çok şükür ama geç döllenme imiş benim dediğim sat tarihine göre daha büyük ama kesesine göre bakarsak 5 haftalikmis öyle yani Rabbime şükürler olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah bende pazartesi günü gideceğim bakalım inşallah bizde görebiliriz çünkü hala inanabilmiş değilim

Aminnn bacım sağolasın... Nedemek uğraşma olur mu ..

Çok teşekkür ederim pazartesi günü keseyi de gördük şükürler olsun. Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…