Gebelik testime bakar mısınız?

Wanniya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
709
291
33
Merhaba kizlar yine ben .
Son actigim konudan gormussunuzdur ilk bes dk da cok hafif gozumle gorebilecegim cizgi cikti .
Sonra bi daha test yaptim bisey gormeyince kenara attim sinirlenip simdi de 2. Yaptigim test boyleee. Bahtsiz miyim neyim dengem bozuldu ? Sabaha bi daha yapacagim eger bir sey yoksa gercekten testlere gule gule guvenim kalmadi . Sizde kendinizi yipratmayin lutfen kan vermeden Telefonun kamerasi berbat cidden daha koyu normalde . Yalanci yalanci kimse sana inanmaz diye bagirasim geliyo teste kas goz cizip imdattt

Eklentiler

• 20230305_013008.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 313
  • 20230305_012829-1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 304
Kııız hayırlı olsun delimisinnn sen hamilesin bu silik felan değill erken gebelik testi yapıyosan böyle çıkıyo ayrıca 2. Çizgi çok belli mutlaka kan ver

Kııız hayırlı olsun delimisinnn sen hamilesin bu silik felan değill erken gebelik testi yapıyosan böyle çıkıyo ayrıca 2. Çizgi çok belli mutlaka kan ver
ilk bes dk baktim sonra attim bir kac saat gecti ama gecersiz sayilmiyor mu bu gercekten artik hic inanmiyorum bu testlere

ilk bes dk baktim sonra attim bir kac saat gecti ama gecersiz sayilmiyor mu bu gercekten artik hic inanmiyorum bu testlere
Walla benim bi arkadaşım 2 saat sonra çöpten çıkardı baktı temizlik ediyoduk evde sinirlendi attı içine kurt düştü 2 saat sonra çift çizgi koştur koştur kan vermişti bingoo!! Hamileydi :)) ilk 5 dakika 10 dakika önemli değil bence takipte kal sabah ilk idrarla sağlam bir testle tekrarla

Esime de dedim gorene kadar psikolojik kendini yipratma dedi testi gorunce bu sefer olabilir bence diyo sonradan cikti diyorum ama cok belli bu diyo adamcagiz seviniyo dedim bosuna sevinme boyle kuruma cizgisi olur mu ? Gercekten artik herkes kafayi kirdigimi dusunuyor bu testler yuzunden

Negatif diye kenara koyup ikinci çizginin sonradan ciktigi minnosum şuan yanımda uyuyor teyzosu 2.5 yaşında darısı tüm isteyenlere. Bu bariz pozitif

Valla ne zor ismis ya esimin de benim de psikolojimiz bozuldu daha bi aydan adamla gorev edindik sanki

Negatif diye kenara koyup ikinci çizginin sonradan ciktigi minnosum şuan yanımda uyuyor teyzosu 2.5 yaşında darısı tüm isteyenlere. Bu bariz pozitif
Allah bagislasin annesi Tesekkurler ama ben regl oldum ya da oyle zanettim bilmiyorum gercekten karisik isler

Bak sabah ilk idrarla yap net olur ama iyi test al erken gebelik olmayan kaset test mesela sonrada git bir kan ver sen en iyisi böyle sürekli evde test yapma stresse girme bence

Valla ne zor ismis ya esimin de benim de psikolojimiz bozuldu daha bi aydan adamla gorev edindik sanki
Ah ahh ben 3 yıldır böyle test yapıyorum eskiden ağlardım artık yapıyorum amaan olmadı deyip çöpe atıyorum alıştıkk olursa mucize olucak

Bak sabah ilk idrarla yap net olur ama iyi test al erken gebelik olmayan kaset test mesela sonrada git bir kan ver sen en iyisi böyle sürekli evde test yapma stresse girme bence
Evde cok test var yarin 4 tane yapacagim sabah . 4 une de bakicam bakalim ne olacak

Ah ahh ben 3 yıldır böyle test yapıyorum eskiden ağlardım artık yapıyorum amaan olmadı deyip çöpe atıyorum alıştıkk olursa mucize olucak
Benim arkadasim 7 aylik hamile . Kistleri vardi . 4. Aya yakin ogrendi ve adet de oldu duzenli kendisi anlatiyor . Karnim agriyor diye gidiyor hamile oldugunu ogreniyor mucize bebek demislwr hatta arkafasima . Simdi kizi olacak . Dun bizdeydi kiziyla konusuyor kendi kendine o kadar tatli ki anlatamam . Umarim sizinde mucizeniz en kisa zamanda gelir

Çok güzel süpriz olmuş ona da sağlıkla gelsin inşallah birgün sevinç gözyaşı dökerim istiyen herkese allah nasip etsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…