ilk bes dk baktim sonra attim bir kac saat gecti ama gecersiz sayilmiyor mu bu gercekten artik hic inanmiyorum bu testlereKııız hayırlı olsun delimisinnn senhamilesin bu silik felan değill erken gebelik testi yapıyosan böyle çıkıyo ayrıca 2. Çizgi çok belli mutlaka kan ver
Walla benim bi arkadaşım 2 saat sonra çöpten çıkardı baktı temizlik ediyoduk evde sinirlendi attı içine kurt düştü 2 saat sonra çift çizgi koştur koştur kan vermişti bingoo!! Hamileydi :)) ilk 5 dakika 10 dakika önemli değil bence takipte kal sabah ilk idrarla sağlam bir testle tekrarlailk bes dk baktim sonra attim bir kac saat gecti ama gecersiz sayilmiyor mu bu gercekten artik hic inanmiyorum bu testlere
Esime de dedim gorene kadar psikolojik kendini yipratma dedi testi gorunce bu sefer olabilir bence diyo sonradan cikti diyorum ama cok belli bu diyo adamcagiz seviniyo dedim bosuna sevinme boyle kuruma cizgisi olur mu ? Gercekten artik herkes kafayi kirdigimi dusunuyor bu testler yuzundenKııız hayırlı olsun delimisinnn senhamilesin bu silik felan değill erken gebelik testi yapıyosan böyle çıkıyo ayrıca 2. Çizgi çok belli mutlaka kan ver
Valla ne zor ismis ya esimin de benim de psikolojimiz bozuldu daha bi aydan adamla gorev edindik sankiWalla benim bi arkadaşım 2 saat sonra çöpten çıkardı baktı temizlik ediyoduk evde sinirlendi attı içine kurt düştü 2 saat sonra çift çizgi koştur koştur kan vermişti bingoo!! Hamileydi :)) ilk 5 dakika 10 dakika önemli değil bence takipte kal sabah ilk idrarla sağlam bir testle tekrarla
Allah bagislasin annesiNegatif diye kenara koyup ikinci çizginin sonradan ciktigi minnosum şuan yanımda uyuyor teyzosu 2.5 yaşındadarısı tüm isteyenlere. Bu bariz pozitif
Bak sabah ilk idrarla yap net olur ama iyi test al erken gebelik olmayan kaset test mesela sonrada git bir kan ver sen en iyisi böyle sürekli evde test yapma stresse girme benceEsime de dedim gorene kadar psikolojik kendini yipratma dedi testi gorunce bu sefer olabilir bence diyo sonradan cikti diyorum ama cok belli bu diyo adamcagiz seviniyo dedim bosuna sevinme boyle kuruma cizgisi olur mu ? Gercekten artik herkes kafayi kirdigimi dusunuyor bu testler yuzunden
Ah ahh ben 3 yıldır böyle test yapıyorum eskiden ağlardım artık yapıyorum amaan olmadı deyip çöpe atıyorumValla ne zor ismis ya esimin de benim de psikolojimiz bozuldu daha bi aydan adamla gorev edindik sanki
Evde cok test var yarin 4 tane yapacagim sabah . 4 une de bakicam bakalim ne olacakBak sabah ilk idrarla yap net olur ama iyi test al erken gebelik olmayan kaset test mesela sonrada git bir kan ver sen en iyisi böyle sürekli evde test yapma stresse girme bence
Benim arkadasim 7 aylik hamile . Kistleri vardi . 4. Aya yakin ogrendi ve adet de oldu duzenli kendisi anlatiyor . Karnim agriyor diye gidiyor hamile oldugunu ogreniyor mucize bebek demislwr hatta arkafasima . Simdi kizi olacak . Dun bizdeydi kiziyla konusuyor kendi kendine o kadar tatli ki anlatamam . Umarim sizinde mucizeniz en kisa zamanda gelirAh ahh ben 3 yıldır böyle test yapıyorum eskiden ağlardım artık yapıyorum amaan olmadı deyip çöpe atıyorumalıştıkk olursa mucize olucak
Kız harcama hepsini 2 günde bir yap ozaman koyulaşıp koyulaşmadığını görürsün.Evde cok test var yarin 4 tane yapacagim sabah . 4 une de bakicam bakalim ne olacak
Çok güzel süpriz olmuş ona da sağlıkla gelsinBenim arkadasim 7 aylik hamile . Kistleri vardi . 4. Aya yakin ogrendi ve adet de oldu duzenli kendisi anlatiyor . Karnim agriyor diye gidiyor hamile oldugunu ogreniyor mucize bebek demislwr hatta arkafasima . Simdi kizi olacak . Dun bizdeydi kiziyla konusuyor kendi kendine o kadar tatli ki anlatamam . Umarim sizinde mucizeniz en kisa zamanda gelir
Gec dollenmede ne zaman cikiyo idrarda biliyor musun acaba gec dollenme mi oldu yaKız harcama hepsini 2 günde bir yap ozaman koyulaşıp koyulaşmadığını görürsün.
Benim bildiğim max. 2-3 hafta da belli olur geç döllenme ama tabi yanlış biliyo olabilirimGec dollenmede ne zaman cikiyo idrarda biliyor musun acaba gec dollenme mi oldu ya
Test devri bitmistir benim için gerçektenBenim bildiğim max. 2-3 hafta da belli olur geç döllenme ama tabi yanlış biliyo olabilirim
Niye kız nolduTest devri bitmistir benim için gerçekten
Ama yaptığın test pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?