Gebelik testime bakar mısınız?

predictor de beni yanıltıı bu testlere güven yok

Canım merhaba hamilemiymişsin

Canım merhaba hamilemiymişsin
Malesef kuzum benim degilim ama regl son gununden beri her gun degerlendiriyorum 11. Gunde degerlendirdim 13. 15.17 degerlendiricem simdi de iki gunde bir devam edecegim. Fakat bu gun babannem ve dedem geldi bize babannem gozlerin bi tuhaf yuzun de soluk gibi dedi . Kalkarken de ne giydin bakayim dedi icine usume dedi elini karnimda gezdirdi yokladi usumuyosun mu sen byle dedi caktirmadan koca kari seyi ama acaba dedim hissetti mi olacagini falan elinde buyudum cunku

Oyy inşallah hissetmiştir büyüklerimiz benimde anneannem öyle yelek örüyor sürekli çağrı yapıyorum gelsin diye diye adı çağrı olsun dedik bizde

Merhaba kızlar ben de 2 aydır adet olmuyorum bugün 2. adet dönemimin 3. günü 3 gün önce bir test yaptım silik çıktı bugün de test yaptım yine aynı şekilde önce silik çıktı 1 saat sonra çok fazla koyulaştı neden böyle olur acaba bilginiz var mı

Oyy inşallah hissetmiştir büyüklerimiz benimde anneannem öyle yelek örüyor sürekli çağrı yapıyorum gelsin diye diye adı çağrı olsun dedik bizde
Cagri ismini cok seviyorum ben bence cok guzel

Valla kuzum benim ilk dk da bile cizgi cikti negatifti. Bence bi kac test al . Her gun sabah uyandiginda tekrarla ilk dakikalar ciksin sonra yine tekrarla her gun koyulasiyormu digerine gore ondan sonra kan ver

Ama 2 ay gecti diyorsun bence dr.a git

Ohoooo aşkom bebek ordan anniş ben geldim diyor resmen ama yine de bi kan ver sen bilemeyiz kan vermeden testlere de inancım kalmadı çünkü benim artık geçen ay yanlış çıktı

Ohoooo aşkom bebek ordan anniş ben geldim diyor resmen ama yine de bi kan ver sen bilemeyiz kan vermeden testlere de inancım kalmadı çünkü benim artık geçen ay yanlış çıktı
Bende çok muzdarip im bu konuda ya maalesef bugün gideceğim hastaneye takrar adet olmadan hamile kalma ihtimalim varmı ki geçen ay 12 gün gecikince kan testi yaptım çıkmadı ama bu ay böyle oldu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…