Yok yarin sabah yapacagim daha da yapmam bisey cikmazsa. artik testlerin bu sekilde kasitli olarak yaniltici yapildigini dusunmeye baslayacagim cunku . Tekrar tekrar alalim diyeNiye kız nolduinşallah test yapıp durmuyosundur bu saate.. biraz sal kendini çok sıkıyosun kendini olucağı varsa olur ..
Haklı olabilirsin bu konuda benimde başıma geldi.. ama hayırlısı olsun ben senin testinden şüpheliyim :)Yok yarin sabah yapacagim daha da yapmam bisey cikmazsa. artik testlerin bu sekilde kasitli olarak yaniltici yapildigini dusunmeye baslayacagim cunku . Tekrar tekrar alalim diye
İnsallah dediginiz gibi olur vardirAma yaptığın test pozitif
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Direk acile kan testine..
Bekleme..
Insallah bebisim benimledirHaklı olabilirsin bu konuda benimde başıma geldi.. ama hayırlısı olsun ben senin testinden şüpheliyim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahİnsallah dediginiz gibi olur vardirBu seferde yoksa zaten kendime uzunnbir sure mola verecegim testlere de elveda
oğlum 4.5 aylık. testi yaptım bi şey çıkmadı. kenara koyup uyudum. 3 saat sonra aklıma geldi bi baktım 2. çizgiMerhaba kizlar yine ben .
Son actigim konudan gormussunuzdur ilk bes dk da cok hafif gozumle gorebilecegim cizgi cikti .
Sonra bi daha test yaptim bisey gormeyince kenara attim sinirlenip simdi de 2. Yaptigim test boyleee. Bahtsiz miyim neyim dengem bozuldu ? Sabaha bi daha yapacagim eger bir sey yoksa gercekten testlere gule gule guvenim kalmadi . Sizde kendinizi yipratmayin lutfen kan vermedenTelefonun kamerasi berbat cidden daha koyu normalde . Yalanci yalanci kimse sana inanmaz diye bagirasim geliyo teste kas goz cizip imdattt
Allah bagislasinoğlum 4.5 aylık. testi yaptım bi şey çıkmadı. kenara koyup uyudum. 3 saat sonra aklıma geldi bi baktım 2. çizgi
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama bence varAllah bagislasin
Insallah cok tesekkur ederim yarin test tekrarlayacagimhakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama bence var
kaset test alın. onda çıkarsa nerdeyse kesindir. ben 2 çocuğumda da bi erken gebelik bi kaset test yaptım. kasetler yanılmıyorInsallah cok tesekkur ederim yarin test tekrarlayacagim
İnşallah canım yaz yarın bekliyorumInsallah bebisim benimledir
Ahhh canım benim o kadar merak ediyorum ki seni ve bir kaç kişiyi. Dua et sabret ve gidip kan ver testlerden daha mantıklı ne uğraşcan o kadar testle stresten başka birşey değil.. ve cidden tuzak gibi yaYok yarin sabah yapacagim daha da yapmam bisey cikmazsa. artik testlerin bu sekilde kasitli olarak yaniltici yapildigini dusunmeye baslayacagim cunku . Tekrar tekrar alalim diye
Hayirli olaun hamilesinMerhaba kizlar yine ben .
Son actigim konudan gormussunuzdur ilk bes dk da cok hafif gozumle gorebilecegim cizgi cikti .
Sonra bi daha test yaptim bisey gormeyince kenara attim sinirlenip simdi de 2. Yaptigim test boyleee. Bahtsiz miyim neyim dengem bozuldu ? Sabaha bi daha yapacagim eger bir sey yoksa gercekten testlere gule gule guvenim kalmadi . Sizde kendinizi yipratmayin lutfen kan vermedenTelefonun kamerasi berbat cidden daha koyu normalde . Yalanci yalanci kimse sana inanmaz diye bagirasim geliyo teste kas goz cizip imdattt
Yok kuzum bi basligimin altina yazdim ama gormemis kimse degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?