Gebelik testime bakar mısınız?

Niye kız noldu inşallah test yapıp durmuyosundur bu saate.. biraz sal kendini çok sıkıyosun kendini olucağı varsa olur ..
Yok yarin sabah yapacagim daha da yapmam bisey cikmazsa. artik testlerin bu sekilde kasitli olarak yaniltici yapildigini dusunmeye baslayacagim cunku . Tekrar tekrar alalim diye

Yok yarin sabah yapacagim daha da yapmam bisey cikmazsa. artik testlerin bu sekilde kasitli olarak yaniltici yapildigini dusunmeye baslayacagim cunku . Tekrar tekrar alalim diye
Haklı olabilirsin bu konuda benimde başıma geldi.. ama hayırlısı olsun ben senin testinden şüpheliyim :)

Ama yaptığın test pozitif
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Direk acile kan testine..
Bekleme..
İnsallah dediginiz gibi olur vardir Bu seferde yoksa zaten kendime uzunnbir sure mola verecegim testlere de elveda

oğlum 4.5 aylık. testi yaptım bi şey çıkmadı. kenara koyup uyudum. 3 saat sonra aklıma geldi bi baktım 2. çizgi

Ahhh canım benim o kadar merak ediyorum ki seni ve bir kaç kişiyi. Dua et sabret ve gidip kan ver testlerden daha mantıklı ne uğraşcan o kadar testle stresten başka birşey değil.. ve cidden tuzak gibi ya kan ver 1 saate çıkıyor zaten

Hayirli olaun hamilesin

prodoctor test markası sanırım aynısını yaşamıştım . Sabah işe giderken test yaptım baktım çizgi yok dolaba kaldırdım testi dik bir şekilde koydum. Eve geldiğimde atmak için elime aldığımda 2 . Çizgi kopkoyu ama öyle böyle koyu değil hemen koşa koşa kan vermeye gittim tabi. Koca bir negatifti, o üzüntü ve hayal kırıklığını adla unutamam. Bir daha da o testten almadım zaten. En iyisi şu pahalı olan predictor early asla yanıltmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…