Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimalle kuruma çizgisidir o zaman emin olamadım birkaç gün sonra tekrarlayım artık testiKaç dk sonra çıktıgınada bağlı 5-10 dk sonra gördüyseniz kuruna çizgisi olması yüksek ihtimal birde sadece test şeridi var çerçeveli testlerden değil daha çabuk kuruyor olabilir. Birde burda su damlatıyorlar kuruma çizgisi olan yere siliniyorsa eğer kuruma çizgisi diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum tabi
Dayanabiliyorsan adet gecikmeni bekle o şekilde tekrarla sabah ilk idrarıyla. İnşallah Allah kalbine göre verirBüyük ihtimalle kuruma çizgisidir o zaman emin olamadım birkaç gün sonra tekrarlayım artık testi
Dayanabiliyorsan adet gecikmeni bekle o şekilde tekrarla sabah ilk idrarıyla. İnşallah Allah kalbine göre verir![]()
3 gün kaldı her sabah yaparım o güne kadar artıkAdet gecikmeni beklemene gerek yok ilk adet günü yap direkt çıkıyor
Yarın yapma bence diğer gün yapmaya başla dayanamıyorsan3 gün kaldı her sabah yaparım o güne kadar artık
Bekleyim o zaman 2 günYarın yapma bence diğer gün yapmaya başla dayanamıyorsan
Bekle bekle bende aynıyım kafaya taktığımda 10 gün olsada yapıyorum testiBekleyim o zaman 2 gün
Günlerce bekleyip şu 3 günü beklemek zulüm geliyor insana sanki seneler geçiyormuş gibiBekle bekle bende aynıyım kafaya taktığımda 10 gün olsada yapıyorum testi![]()
Gerçekten psikoloji yok gebelik testi yapmasam ovulasyon yapıyorum halbuki ovulasyonla gebeliğin alakası yok psikolojik illaki testlerden birini yapıcampsikoloji filan kalmadı bende takıntılıyım birde![]()
Gaza getirdin kalkıp yapcamGerçekten psikoloji yok gebelik testi yapmasam ovulasyon yapıyorum halbuki ovulasyonla gebeliğin alakası yok psikolojik illaki testlerden birini yapıcam![]()
çok zor beklemek zatenGaza getirdin kalkıp yapcam![]()
Yapıtımda çıkması imkansız adet tarihim 15-20 Kasım sanırımçok zor beklemek zatenyap yap düşünmektense
![]()
Senin baya varmışş bencede imkansızYapıtımda çıkması imkansız adet tarihim 15-20 Kasım sanırım![]()
Birde artık beynimiz oyun oynuyor sanki sürekli silik çizgi görüyorumSenin baya varmışş bencede imkansız
Bende hep çizgi görüyor gibiyim geçen ay da böyle yaşadım sonra adet gecikmemi beklicem dedim asla dediğimi tutmadımBirde artık beynimiz oyun oynuyor sanki sürekli silik çizgi görüyorumGeçen ayda yumurtlama zamanı öğrendim pcos var geç yumurtlamışım sanırım
Bende hep çizgi görüyor gibiyim geçen ay da böyle yaşadım sonra adet gecikmemi beklicem dedim asla dediğimi tutmadım![]()
Ben baya önce kimyasal geçirdim onu da testle değil gelen pıhtıyla anlamıştım tabiAslımda yapmamak lazım geçen ay bana ders oldu kimyasal geçirdim test yapmasaydım hiç haberim olmayacaktı üzülmeyecektim adetle attım çünkü ama biz duramıyoruz![]()