Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız? Laboquick marka yanıltıyor gibi bir yorum aldım🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BESD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2020
250
167
103
Merhabalar adetime 3 gün var 9 Şubat tarihi. Bu sabah ilk idrarla days comfort erken gebelik testi yaptım negatif daha sonra laboquick marka normal testlerden vardı evde 2. İdrarlada onu yaptım sonucu paylaşıyorum bakarmısınız? Birde bu markanın yanlış sonuç verdiğini duydum. Yanlış sonuç alan var mı?
EDC68D50-97F6-4B53-9E4F-AA5BD1AB44BB.webp

Bende Laboquick ile öğrenmiştim gebeliği kaç kere yaptım yoksa yoktu. Olduğunda da ilk 5 dk da hemen çıktı ben bebetime genelde yanlış sonuç veriyor diye duymuştum
Adet öncesimi öğrenmiştin sende?

İkinci çizgi hafif var. Bildiğim kadarıyla ikinci çizgi hafif de olsa varsa yanılma payı yok gibi. Çünkü ikinci çizginin çıkması için idrarda hamilelik hormonu olması lazım. Çok ümitlenmeden kan testi yaptır. Umarım istediğin gibi çıkar sonuç.

İkinci çizgi hafif var. Bildiğim kadarıyla ikinci çizgi hafif de olsa varsa yanılma payı yok gibi. Çünkü ikinci çizginin çıkması için idrarda hamilelik hormonu olması lazım. Çok ümitlenmeden kan testi yaptır. Umarım istediğin gibi çıkar sonuç.
Öyle yapmayı düşünüyorum canım . 3 gün olduğu için adete ondan silik çıktı diye düşündüm ama bakalım kandan sonra öğrenicez inşallah ☺️

Öyle yapmayı düşünüyorum canım . 3 gün olduğu için adete ondan silik çıktı diye düşündüm ama bakalım kandan sonra öğrenicez inşallah ☺
İnşallah güzel haberi alırsan beni de etiketle :KK200:

Merhabalar adetime 3 gün var 9 Şubat tarihi. Bu sabah ilk idrarla days comfort erken gebelik testi yaptım negatif daha sonra laboquick marka normal testlerden vardı evde 2. İdrarlada onu yaptım sonucu paylaşıyorum bakarmısınız? Birde bu markanın yanlış sonuç verdiğini duydum. Yanlış sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 2585638
Ben bu markayla adetime 4 gün kala bu siliklikte öğrendim. 14,77 çıkmıştı bhcg

Ben bu markayla adetime 4 gün kala bu siliklikte öğrendim. 14,77 çıkmıştı bhcg
Bende kan vermeyi düşünüyorum şimdi. Eşimi bekliyorum. Yeni bir test yapsam sabah idrarı olmayacak ama gene sonuç alırmıyım acaba

Bende kan vermeyi düşünüyorum şimdi. Eşimi bekliyorum. Yeni bir test yapsam sabah idrarı olmayacak ama gene sonuç alırmıyım acaba
Alırsın ama düşük çıkar. Beni çok düşük kimyasal bu diye çok korkuttular. Sen diyecekleri herşeye hazırlıklı olarak git. Bi de herkese söyleme adet geçmeden gerçekten kimyasal olabiliyor. Ben değil dedim ama hissetmiştim çok belirtim vardı çünkü

Alırsın ama düşük çıkar. Beni çok düşük kimyasal bu diye çok korkuttular. Sen diyecekleri herşeye hazırlıklı olarak git. Bi de herkese söyleme adet geçmeden gerçekten kimyasal olabiliyor. Ben değil dedim ama hissetmiştim çok belirtim vardı çünkü
Tamam canım teşekkür ederim 😊

Merhabalar adetime 3 gün var 9 Şubat tarihi. Bu sabah ilk idrarla days comfort erken gebelik testi yaptım negatif daha sonra laboquick marka normal testlerden vardı evde 2. İdrarlada onu yaptım sonucu paylaşıyorum bakarmısınız? Birde bu markanın yanlış sonuç verdiğini duydum. Yanlış sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 2585638
Merhaba bende bu marka testten tam 5 adet uaptim hepsi pozitif gösterdi hst gittim kan vermeye sonuç negatif 0 23 çıktı oyuzden bu markaya güvenmiyorum eczaneden test alıp yap istersen canım🤭

Merhaba bende bu marka testten tam 5 adet uaptim hepsi pozitif gösterdi hst gittim kan vermeye sonuç negatif 0 23 çıktı oyuzden bu markaya güvenmiyorum eczaneden test alıp yap istersen canım🤭
Aldım yapıcam birazdan miratech marka aldım bu defa sabah idrarı değil ve adetten 3 gün önce ama bakalım hayırlısı 😊

Aldım yapıcam birazdan miratech marka aldım bu defa sabah idrarı değil ve adetten 3 gün önce ama bakalım hayırlısı 😊
Bende aynı canım âdete üç gün vardı yaptığımda ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım görünce yazmak istedim 🤗

Back
X